Şimdi Ara

LOL Tuş Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flash kullanırken heronun baktığı yöne değilde imlecin olduğu yere uçuyor.Ben heronun baktığı yere ışınlanmasını istiyorum.O ayarı nererden yapabilirim?

Teşekkürler.

• Yapamazsın. Mouse nereyi gösteriyorsa oraya ışınlar. Kolay olanda o değil mi zaten ? Neden böyle bi ayar arıyorsun ?
  • Arkadaş nidalee prosu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Yapamazsın. Mouse nereyi gösteriyorsa oraya ışınlar. Kolay olanda o değil mi zaten ? Neden böyle bi ayar arıyorsun ?

Eminmisin ayarlanmadığına? Arkadaş çünkü ben mouse un imlecine doğru flasha ayarladım millete fake atmak için falan dedi :D . Bende zaten imlece doğru atıyor flashı ama, alışamadım bi türlü kaç tane fail flash attım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ_QK

quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

Yapamazsın. Mouse nereyi gösteriyorsa oraya ışınlar. Kolay olanda o değil mi zaten ? Neden böyle bi ayar arıyorsun ?

Eminmisin ayarlanmadığına? Arkadaş çünkü ben mouse un imlecine doğru flasha ayarladım millete fake atmak için falan dedi :D . Bende zaten imlece doğru atıyor flashı ama, alışamadım bi türlü kaç tane fail flash attım :D

Eminim sanırım. Senin durum biraz garipmiş. Yani flash atmakta sorun yaşayan başka kişi var mı acaba.
  • Ula bir dee yakınıyorsun. Nidaleenin w gibi olsa çok mu hoş olurdu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dotadan geldim hacu forcestaff gibi düşünüyorum flashı.Zorlanıyorum öyle mouse u götürmeye falan.Karthus oynarken 1. skilini atarken falan bile çok zorlanmıştım mesela :D
    Ama bi ayar yoksa mecbur alışırız yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 18 Tuş Ayarları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flash 12-13 civarı açılıyordu sanırım, ilk zamanlar ben de zorlanmıştım, bir de flash atıp olduğum yerde kalıyordum, ama bikaç güne alışmıştım, aynısı sende de olur.
  • Bosver sen de flashi. Ghost kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bazı steamlerde gördüm bazı skillerde (örnek: Graves Ulti) düz hat yerine daire alan içinde seçiyordun bunun ayarı var mıdır ?
  • Salla flashı revive al öldükçe kalkıp gelirsin bidaha ölmesi kolay olur.
  • dediğin ayar yok sanırım, eğer varsa bir çok duvardan geçemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Flash 12-13 civarı açılıyordu sanırım, ilk zamanlar ben de zorlanmıştım, bir de flash atıp olduğum yerde kalıyordum, ama bikaç güne alışmıştım, aynısı sende de olur.

Bende mıhlanıyordum olduğum yere, sanki çok garip bir olay başarmışım gibi, Öyle kalıyordum 1 sn adam kapatıyordu arayı, sonrası malum chat ekranından iltifatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkIssues

Birde bazı steamlerde gördüm bazı skillerde (örnek: Graves Ulti) düz hat yerine daire alan içinde seçiyordun bunun ayarı var mıdır ?

Bu options değilde bilmemne options varya. Orada olacaktı o araştır bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

quote:

Birde bazı steamlerde gördüm bazı skillerde (örnek: Graves Ulti) düz hat yerine daire alan içinde seçiyordun bunun ayarı var mıdır ?

Yine oyun içindeki ayarlardan mı yapılıyor bu ?
  • quote:

quote:

quote:

Aynen, şu an lol açık olsa 2 dakika botlardan bakardım tam ismine ama malesef :( gir o sensitivity ayarladığın bölüme(mouse'un hassasiyet olayı) orada araştır bulacaksın :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen, şu an lol açık olsa 2 dakika botlardan bakardım tam ismine ama malesef :( gir o sensitivity ayarladığın bölüme(mouse'un hassasiyet olayı) orada araştır bulacaksın :)

Çok teşekkür ederim şimdi girip bakıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.