Şimdi Ara

LoL'ü Bırakıyorum [Nedenleri ile Birlikte Yazdım İbret Almak İçin Okuyun] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: haul007

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bu kadar abartmamak lazım.Sonuçta Knight Online,Silk Road tarzı bir oyun değil ki sürekli level kasma ihtiyacı falan olsun.İşin olmadığı zaman oturup 2-3 oyun atıp çıkmak en iyisi.

Abarttım işte tatil diye.Okullar açıkken bu kadar oynamıyorum.Hesabı plat yapıyım diye uğraşıyordum :'(

Sağlık olsun.Ben senin yerinde olsam oyunu bırakacağıma kendime günlük 4 maç sınırı falan koyarım.

Yok ya artık geleceğe yönelik adımlar atacağım.Oyunla para kazanamayacağıma göre benim için sıfır fayda.Kendime hiç faydası olmayan bir şeye niye 4 saat ayırayım ki

• Başlığı düzeltmezsen konu kapanır arkadaşım.Hesabını sevabına bana devredebilirsin
  • Nasıl o kadar bağımlı oluyorsunuz arkadaş yav? YGS Sınavına çalışacağım derken bıraktım oyunu, hiç öyle olmadım. Sadece yeni çıkan heroları takip ettim, sınav bitti başladım ben de işte
  • bir hafta sonra Gene burdasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyseki bloklu ucuz atlattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Başlığı düzeltmezsen konu kapanır arkadaşım.Hesabını sevabına bana devredebilirsin

Başlığı değiştirdim.Hesabı vermeyeceğim :/
  • Dayına selam söle.
  • Hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

bir hafta sonra Gene burdasin

Hayır.Hayatımla ilgili bir kararda işin şakası olmaz
  • quote:

Hayır beyler.Hesabımda benim lol hayatımla birlikte ölecek..

İşte sorunun cevabı bu mesajda eğerki lolden kurtulmak istiyosan hesabını vereceksin. Sonra içinde bi burukluk oluşacak o kadar emek verdim bi anda gitti diyeceksin başlamsk istediğinde ise yeni hesap açtığında 10 şampiyon olacak oynamak istemeyeceksin işte bu kadar gg wp easy noob

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Hll qnq

Düşüncelerin içimi aydınlattı kardeşim.Sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben okumadım mutluyum tercih sizin

dinleyin, pişmanlık yaşamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Hayır beyler.Hesabımda benim lol hayatımla birlikte ölecek..

İşte sorunun cevabı bu mesajda eğerki lolden kurtulmak istiyosan hesabını vereceksin. Sonra içinde bi burukluk oluşacak o kadar emek verdim bi anda gitti diyeceksin başlamsk istediğinde ise yeni hesap açtığında 10 şampiyon olacak oynamak istemeyeceksin işte bu kadar gg wp easy noob

Şifremi bütün tuşlara rastgele basarak değiştirdim.E-Mail adresimide aynı şekilde ...
  • mezarcılar gelir şimdi çekilişe katılmak istiyorum diye
  • Hesap gitti beyler ölücüler başka yere
  • sene 2013 hala bilgisayar oyunlarına uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor zart zurt diyenler var. yaptığın bir şeyden pişman olmana gerek yok esas iradeni yenmek istiyorsan lolü sevdiğini kabul edip lol + normal hayatını devam ettir. oynamaktan zevk alıyorsan asla şüphe duyma bağımlılık falan diyenlere aldırma ayrıca bilgisayar oyunları sinir atma, zaman geçirme, sosyalleşme aracı değildir bunları başka bi ortamda yapabilirsin oyun oynarken sadece oynunu oyna ve zevk almaya bak.
  • Olsun ogrenmis oldun 500 lira kaybettin ama bu hatani ogredin ileride bir is eline geldiginde ayni hatayi yapmazsin.

Birakmana da gerek yok gir gunde 2-3 oyun at cik.Bos zamanlarinda da oyun oyna veya web tasarim isini ilerletebilirsin.İsi herseyden once tut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Olsun ogrenmis oldun 500 lira kaybettin ama bu hatani ogredin ileride bir is eline geldiginde ayni hatayi yapmazsin.

Birakmana da gerek yok gir gunde 2-3 oyun at cik.Bos zamanlarinda da oyun oyna veya web tasarim isini ilerletebilirsin.İsi herseyden once tut.

Abi yemin ederim imzan bana cevap oldu.Anca bu kadar olur.Vay be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Olsun ogrenmis oldun 500 lira kaybettin ama bu hatani ogredin ileride bir is eline geldiginde ayni hatayi yapmazsin.

Abi yemin ederim imzan bana cevap oldu.Anca bu kadar olur.Vay be.

Nazim Hikmet , buyuk usta.

• işi halledememişsin yazık olmuş ne güzel 50 tl ye rp ile her bişi alırdın off ne iyi olurdu. gel vazgeç çalışmaktan. al bir oralet sonrada ranked girek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.