Şimdi Ara

LoL'ü Bırakıyorum [Nedenleri ile Birlikte Yazdım İbret Almak İçin Okuyun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Oyuna sezon 1'de başladım.O zamanlar yaz tatilinde arkadaşımdan duyup başlamıştım.Hoşuma gitmişti.Devam etmeye karar verdim.Aradan geçen iki sezonun ardından oyun bağımlılık yapmaya başladı.Uyumadan önce lol düşünür , Derste lol resimleri çizmeye başlar oldum.Okullar kapandıktan sonra yine lole başladım , tatilin sonuna kadar her gün 6 saate yakın bir süre oynadım.1 ay önce dayım internet sitesi tasarımı işi var bir site yaparsan 500 tl civarı para var dedi.Yarından itibaren başla dedi.Bende ovv 500 tl çok iyimiş diye başladım tabi.Neyse sonra 2 gün tamamen ilgilendikten sonra üçüncü gün yine lol açtım biraz maç girdim.Ailem her ne kadar işini bitir öyle oyna dese de nasıl olsa bitiricem diye dinlemedim.Geçen gün annem dayımı aradı oyun oynuyor işini yapmıyor diye haklı olarak söyledi tabi.Sonra dayım beni aradı , kendini toparla artık üniversite sınavı geliyor.Eskiden insanlar senin yaşında ev geçindirirdi.Sen oyun oyıycam derdindesin , işi başka bir arkadaşa yaptıracağım dedi.Ben öyle kaldım , çok pişmanım , keşke hiç lole başlamasaydım beyler.Çok ciddiyim lütfen he ok , tmm qnq yazmayın abi çok pişmanım ve berbat hissediyorum.Lanet olsun lol'e başladığım güne.Artık forumu da bırakıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın

Özet: Abi okuyun ibret alın , inanın içtenlikle yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 12 Eylül 2013; 11:05:45 >

• Ben okumadım mutluyum tercih sizin
  • nefsine hakim olmayı öğrenmelisin önce iş sonra dikiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben okumadım mutluyum tercih sizin

İnan tüm samimiyetimle yazdım.Berbat hissediyorum.Hiç yardımcı olmadın , bari konuyu baltalama be abi
  • LoL bir sanal uyuşturucudur. Sen onu bırakamazsın o seni bırakır.

Not: Sadece ortadan bir satır okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 12 Eylül 2013; 10:45:17 >
  • Okudum, iradenle ilgili bir sorun kendini kontrol edemezsen böyle olur.

Mesela ben Okullar başlayınca ygs/lys çalışmasına başlayacağım için LoL'e ara vereceğim, şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı LoL yüzünden bende çünkü ne zaman oynayıp ne zaman oynamayacağımı biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 12 Eylül 2013; 10:46:01 >
  • Kendine hakim olamıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız ama artık çok geç.Kendim başka bir iş bulup telafi etmeye çalışıcam.Web dizayn konusunda bilgim yeterli
  • Yas 16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol cidden bi uyuşturucu gibi ancak iradenle yenebildiğin bi uyuşturucu.

(Bu arada hesabına talip olabilirim )
  • Çekilişe katılmak istiyorum. Ölücü mod on

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

Yas 16

Sağolasın kardeşim şimdi çok daha iyi hissediyorum ...
  • hayatta başarılar
  • Hayır beyler.Hesabımda benim lol hayatımla birlikte ölecek..
  • Bu kadar abartmamak lazım.Sonuçta Knight Online,Silk Road tarzı bir oyun değil ki sürekli level kasma ihtiyacı falan olsun.İşin olmadığı zaman oturup 2-3 oyun atıp çıkmak en iyisi.
  • Kardeşim o 6 saat oynamasaydın günde sadece 2 maç atıp bıraksaydın bence bunlar olmazdı.
    Çok üzüldüm sonuçta 500 tl az para degil.
    Şimdiki sorunlar geçmişteki hatalarımızdan kaynaklanıyor . kendini lol oynarken kontrol edebilen bagımlısı olmaz bence .
    Neyse başarılar dilerim web dizayn işinde kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bu kadar abartmamak lazım.Sonuçta Knight Online,Silk Road tarzı bir oyun değil ki sürekli level kasma ihtiyacı falan olsun.İşin olmadığı zaman oturup 2-3 oyun atıp çıkmak en iyisi.

Abarttım işte tatil diye.Okullar açıkken bu kadar oynamıyorum.Hesabı plat yapıyım diye uğraşıyordum :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: haul007

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bu kadar abartmamak lazım.Sonuçta Knight Online,Silk Road tarzı bir oyun değil ki sürekli level kasma ihtiyacı falan olsun.İşin olmadığı zaman oturup 2-3 oyun atıp çıkmak en iyisi.

Abarttım işte tatil diye.Okullar açıkken bu kadar oynamıyorum.Hesabı plat yapıyım diye uğraşıyordum :'(

Sağlık olsun.Ben senin yerinde olsam oyunu bırakacağıma kendime günlük 4 maç sınırı falan koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

Kardeşim o 6 saat oynamasaydın günde sadece 2 maç atıp bıraksaydın bence bunlar olmazdı.
    Çok üzüldüm sonuçta 500 tl az para degil.
    Şimdiki sorunlar geçmişteki hatalarımızdan kaynaklanıyor . kendini lol oynarken kontrol edebilen bagımlısı olmaz bence .
    Neyse başarılar dilerim web dizayn işinde kolay gelsin

Haklısın bunların farkındayım.Aslında son günlerde 2-3 maç atıyordum zaten.Ama geçmişin birikimiyle ailem böyle düşündü büyük ihtimal
  • çekilişe katılmak istiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.