Şimdi Ara

LoL'ü Bırakıyorum [Nedenleri ile Birlikte Yazdım İbret Almak İçin Okuyun] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya benzer durumdayız, ama ben irademe güveniyorum :D
  • Tam velet oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etme ağlar ağlar geri başlarsın
  • Lolle ne alakası var ki senin bünyene göre değilmiş şahsen sabah 8 de kalkıp şantiyeleri geziyorum ordan dükkana gidiyorum akşam 9 da gider magzalara bakar 11de eve gelir gece 2-3 e kadar oynayıp stres atıyorum bu tamamen senin iradene hakim olamamandan kaynaklı gerci önünde uzun bir yol var daha 16 yasındasın o zamanlar bende öyleydim zamanla oturuyor hersey.
  • hala oyun bağımlılığı var mı ya ? ah gençler
  • Tadında bıraktıktan sonra problem olmaz ama sen abartmışsın olayı biraz günde 6 saat falan
  • Okuyun anlamlı ve haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haul007

Evet arkadaşlar.Oyuna sezon 1'de başladım.O zamanlar yaz tatilinde arkadaşımdan duyup başlamıştım.Hoşuma gitmişti.Devam etmeye karar verdim.Aradan geçen iki sezonun ardından oyun bağımlılık yapmaya başladı.Uyumadan önce lol düşünür , Derste lol resimleri çizmeye başlar oldum.Okullar kapandıktan sonra yine lole başladım , tatilin sonuna kadar her gün 6 saate yakın bir süre oynadım.1 ay önce dayım internet sitesi tasarımı işi var bir site yaparsan 500 tl civarı para var dedi.Yarından itibaren başla dedi.Bende ovv 500 tl çok iyimiş diye başladım tabi.Neyse sonra 2 gün tamamen ilgilendikten sonra üçüncü gün yine lol açtım biraz maç girdim.Ailem her ne kadar işini bitir öyle oyna dese de nasıl olsa bitiricem diye dinlemedim.Geçen gün annem dayımı aradı oyun oynuyor işini yapmıyor diye haklı olarak söyledi tabi.Sonra dayım beni aradı , kendini toparla artık üniversite sınavı geliyor.Eskiden insanlar senin yaşında ev geçindirirdi.Sen oyun oyıycam derdindesin , işi başka bir arkadaşa yaptıracağım dedi.Ben öyle kaldım , çok pişmanım , keşke hiç lole başlamasaydım beyler.Çok ciddiyim lütfen he ok , tmm qnq yazmayın abi çok pişmanım ve berbat hissediyorum.Lanet olsun lol'e başladığım güne.Artık forumu da bırakıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın

Özet: Abi okuyun ibret alın , inanın içtenlikle yazdım.

hesap boştaysa talibim hesabınıza

• Evden çalışmanın negatif yönlerinden biridir o, yaşınla, iradenle, şeytan dürtmesiyle falanda alakası yok. 29 yaşındayım aynı şeyleri hergün bende yaşıyorum (aynı şekilde 3yıldır çalışmama rağmen) Psikolojik bir değerleme meselesinden ötürü sen oyunu seçiyorsun, tavsiyem oyun bir yana facebook hatta mail'ini bile çalışma saatinde açma. Bir işe başlarsan planlı ol 6 saat aktif olarak çalışacam diyorsan mesela, sabah erken saatte kalk otur başına ve programına uygun şekilde o gün 6 saat aktif olarak çalıştığından emin olduktan sonra günün gerisi senin istediğin oyunu oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 12 Eylül 2013; 14:06:46 >
  • Yaşını gördüm okuma gereksiniminde bile bulunmadım.
  • tamamen benim durumum hatta suan arkada lol yukleniyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

yo ben günde 12 saat oynuyorum birşey olmuyor

+1 İstediğin zaman bırakabilmen lazım yoksa bir doktora falan görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben okumadım mutluyum tercih sizin

Okusaydın şaşardım bütün uzun şeylere bunu yazmayı bırak

• ErdalBakkal78 kullanıcısına yanıt
    1 yada 2. kez yazışımdır okumadım diye ? Başkasıyla karıştırıyor olabilir misin ?
  • Kendi iradene hakim olamayıp oyun işin de önüne geçiyorsa bu oyun ile alakalı değil seninle alakalı, zira oyun şirketlerinin yegane amaçları bağımlılık yaratmak ki oyundan istenilen gelir elde edilsin. Tabii onlar bile TrRiot yayınlarında ara vererek oynayın sürekli oturmayın diyorlar. Onun için işini bitirdikten sonra oynayabilirsin.

Not: Çok ciddi yazdım lan!
  • Senin suanki mutsuzlugunun sebebi lol degil kendi iraden yuzunden bunlari yasamissin gunde 6 yerine 2 saatte oynayabilirdin bence oyunu birakacagina iradeli olmaya calis

• Dayın öküzlük yapmış aldırma oynmaya devam et oyun oynayıp stress atamazsan sigaraya başlarsın lol better.Ama uyuşturucununda kalitelisini istersen dota oyna :)
  • Bıraktıysan hesabını verirmisin ? ( Klasik türk )
  • yasin 16 daha sorumluluk almayi tam beceremezsin bence oyuna agirlik vermen normal ancak sende fark etmissinki oyun oynadikca hayatta bazi seylerden geri kaliyorsun bunun cozumu oyunu birakmak degil hayatini duzene sokmak olmali oyunu birakman da kotu degil tabi ama kafan illa oyuna gidicek. bence oyna ama zamanini iyi ayarlamaya calis yasitlarindan bir adim onde olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OturanDürüm -- 12 Eylül 2013; 15:29:49 >
  • çekiliş var dediler geldik
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.