Şimdi Ara

LoL ü flaş bellekte kurmadan oynamak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir sorum olacak. Bizim evde 2 PC var 1.si kendi PC m diğeri de bu okullardan çalışanlara verilen okul PC lerinden ( .exe türü yönetici izni gerektiren dosyaları indirmeyen türden ). Neyse konuya geçeyim benim PC m bozuldu ben bir flaşa LoL ün kurulu haldeki dosyalarını atsam sonra onu o okul PC sine taksam herhangi bir kurulum yapmadan flaşı takıp çalıştırmam mümkün mü dür. Nedeniyle yazarsanız güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkün çoğu internet cafe de oyunlar bir yerde kurulu benzer sistem ile oradan çekerek çalışıyor zaten. Ancak o verdikleri pc nasıl birşey bilmiyorum harici ekran kartı yoksa çalıştırmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor.Yurtta biri lolü güncellediği vakit hepimiz ondan kopyalıyoruz.(1 defa kurulması gerekir ama.Directx v.b programlar kurulması için)

• PC nin herhangi farklı bir yanı yok sadece bir program indirirken .exe gibi yönetici izni istediği için o tür şeyler indiremiyor onun dışında her şeyi aynı

• 1 defa kurulması gerekir derken nasıl yani directX bilgisayarda olsa bile mi gerekir. Yani herhangi bir kurulum yapmadan flaştan tıkla aç şeklinde olmazmı

• Mümkün. Ama USB bellek ileride sıkıntı çıkartabilir.

• Kullanılabilir bir yöntem,fakat çok fazla dezavantajları var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC exe indirmiyor mu exe açmıyor mu? İlki olursa halledilir ikincisi olursa zor.Gerekli programlar varsa açıp oynayabilirsin.(USB okuma hızı düşükse yükleme ekranında çok beklersin benden söylemesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Msaniyamac -- 6 Aralık 2017; 4:34:42 >
  • USB 3.0 ile yüklemen lazım. Yine de FPS dropları alacaksın.
    sağlam bir SSD ile problem yaşamazsın. .DLL hataları kesin alacaksın. Eksik olanları indirmen gerekebilir.

1 Kereye mahsus update yapman gerekecek. Oyunu bellekten açsan bile PCye klasör oluşturacaktır. temp klasörleri gibi.
  • .exe konusunda şöyle diyeyim. PC de PC ye yeni aktarılan bir .exe dosyayı olduğunda muhtemelen c ye kurulum falan yapması gerektiği için yönetici izni vermiyor. SSD konusunda da c ye bir kurulum yapması lazım dedinde ben flaştan direk açıp demek istedim flaştan PC ye atarak değil. Yine de gerekir mi öyle bir şey

• 0Aykut1 0 kullanıcısına yanıt
    Dostum oynayabilirsin. Direct x var sanırım sadece ayriyeten. Ben daha önce oyun oynanmamış bir pc de o yolla açmıştım. Sadece directx istemişti açılırken.

• 0Aykut1 0 kullanıcısına yanıt
    Pcde directx ve Microsoft visual c++ olmadan oynayamazsın ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.