Şimdi Ara

lol ü kaldırsın yeter pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol dışında günlük kullanacağım şuanki bilgisayarım 2.00 ghz 3gb ram inel core duo win 7 ısınma problemli ben şu bilgisayarı düşündüm

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np275e5e-k01tr-amd-e2-2000-175ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600391&categoryId=98

iyimidir hangi ayarlarda kaldırır kasma yaşar mıyım

• mclaren-- kullanıcısına yanıt
    O fiyat seviyesinde oynayamazsın dostum. Yani harici ekran kartı bile yok o cihazın. Hani ben Dotacıyım lol ne ister bilmem ama dahili kartı sistemlerden uzak dur derim. En az gt640m li laptoplara bak demişti mesut çevik. Bende i7 gt525m li bir notebook var, doku kalitesi yüksekte dotayı rahatça oynuyorum. Lol çok daha hafif bir oyun kaldırır heralde. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

O fiyat seviyesinde oynayamazsın dostum. Yani harici ekran kartı bile yok o cihazın. Hani ben Dotacıyım lol ne ister bilmem ama dahili kartı sistemlerden uzak dur derim. En az gt640m li laptoplara bak demişti mesut çevik. Bende i7 gt525m li bir notebook var, doku kalitesi yüksekte dotayı rahatça oynuyorum. Lol çok daha hafif bir oyun kaldırır heralde. İyi forumlar

teşekkürler
  • mclaren-- kullanıcısına yanıt
    Ben kendim için birkaç hafta önce böyle bişey bulmuştum ilgini çekerse bak. Dota da yüksek fps almak için hazırlanmış bir sistem. Lol için de işe yarar diyr umuyorumhttp://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1jf2y6/need_a_new_pc_for_dota_2_300_is_all_you_need/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 3230M
    GT635M
    ile full ayarda kasmasız oynayabiliyorum LoL zaten sistemi zorlayan bir oyun da değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.