Şimdi Ara

LoL'ü Nasıl Bırakabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ygs ye giricem biliyorsunuz az kaldı. Önceden bu korku ,heyecan yoktu fakat artık o heyecan , korku başladı. Denemelerde 300 ün altına düşmedim. Hergün dershaneye gidiyorum hafta içi okula gitmiyorum sabah 9 dan akşam 6 ya kadar ders çalışıyoruz. Ama evde hiç çalışamıyorum. LoL oynuyorum ya da telefondan stream izliyorum. En fazla 2 gün bırakabildim. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1 ay once senin gibi konu acmistim 2 gun sonra basladim. Suan annem ethernet kablosunu aldi vlla giremiyorum. Suan versede girmem galiba 2 gun oldu unuttum oyunu. Artik calismaya basliyacağim yarin. Ama sana ne desem boş. Kendi kafanda bitirmen lazim olayi

• Su saatten sonra birakmanin bir fayda edecegini dusunuyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Su saatten sonra birakmanin bir fayda edecegini dusunuyor musun?

Tabi ki. Zaten çalışıyorum sorunum evde çalışamamak

• oynamayarak bırakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillVeryLes

oynamayarak bırakabilirsin

Harika bir tavsiye deneyeceğim

• dene dene gayet etkili bi yöntem
  • guvendigin bir arkadasina e pota adresini ve oyundaki sifreni degistirmesini soyle benim 1 ayligina birakmam lazimdi soyledim yapti 1 ayin sounda sifreyi istedim aldım oynuyorum sanada tavsiye ederim

• Bilgisayarın ve internetine ulaşmanın imkansız olduğunu bildiğin an bırakabilirsin. Sözüm o ki; annein veya babanın bigisayara el koyması gerek yoksa bırakamazsın.
  • Seni meşgul edecek başka bir hobi bul. Futbol, yüzme gibi bir şey değil, mümkünse istediğin zaman, istediğin yerde yapabileceğin bir şey. Derslerini aksatmamasına da özen göster.

• benim zamanımda hocalarımız -ikinci yılınızda- üniye %80 yerleşirsiniz diyordu.

sen takıl bu sene bir yer kazanamazsan
    -ailenin dırdırını çekersin
    -eski arkadaşlarından kazananlara bakarsın onlar bağı koparırlar genelde
    -dershanedeki o iğrenç havayı ve evdeki "bizim oğlan/kız yeniden hazırlanıyor" havasını 2. senede soluduğun zaman hayattan soğursun. işte o zaman bırakırsın lol u rahat ol
  • Birakmalisin kankam

• Örneğin silver 1'de isen berbat oynamaya başla bronz 5'e düş iade haklarını kullan mal mal champ'lar al. Maokai al urgot al rumble al. Ondan sonra oyundan sıkılıyosun zaten.
  • Kendi kafanda bitireceksin oyunu.

Ben oyuna daha alışmadan bıraktım ve 1 aydır da oynamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

benim zamanımda hocalarımız -ikinci yılınızda- üniye %80 yerleşirsiniz diyordu.

sen takıl bu sene bir yer kazanamazsan
    -ailenin dırdırını çekersin
    -eski arkadaşlarından kazananlara bakarsın onlar bağı koparırlar genelde
    -dershanedeki o iğrenç havayı ve evdeki "bizim oğlan/kız yeniden hazırlanıyor" havasını 2. senede soluduğun zaman hayattan soğursun. işte o zaman bırakırsın lol u rahat ol

Çok ağır konuşmuşsun arkadaş, ve evet %100 haklısın

• Tavsiyeler için hepinize teşekkür ederim oyunu bilgisayardan silicem ve bizimkilere bilgisayarlara şifre koymasını söyleyeceğim başka yolu yok. Artık ygs den sonra girerim oyuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.