Şimdi Ara

LoL vs hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lolden koptukça hayattan zevk almaya başladım artık kendimi romanlara ve okulumdaki derslerime verebiliyorum buradaki aldanmış ve aldanmakta olan tüm kardeşlerime sesleniyorum eğer hayatınızda gerçekten zevk almak istiyorsanız bunu lolden deği başka aktivitelerden çıkarmalısınız tabi ki başka görüşlere saygılıyım ama benim görüşüm de bu burada lolün hayatımıza olan etkisinden bahsedebilirz

• ikisi birdende olabiliyor denemelisin
  • Bende senin yorumlarını bekliyordum bu konularla ilgili saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Bende senin yorumlarını bekliyordum bu konularla ilgili saol.
    günde 3-4 saat oyun oynuyorum. Lehçe öğrenmeye çalışıyorum. Uyumuyorum.Kızlarla konuşarak ingilizce-lehçe geliştiriyorum . Yurtta mal mal geziniyorum. Sonra tekrar 3-4 saat lol oynuyorum.

bu arada uyumuyorum..

Evet ben asosyalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

günde 3-4 saat oyun oynuyorum. Lehçe öğrenmeye çalışıyorum. Uyumuyorum.Kızlarla konuşarak ingilizce-lehçe geliştiriyorum . Yurtta mal mal geziniyorum. Sonra tekrar 3-4 saat lol oynuyorum.

bu arada uyumuyorum..

Evet ben asosyalim.

Alıntıları Göster
    ikisini bir arada başarmak zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

Alıntıları Göster
    Saol bende cevizyağının yorumlarını arıyorum.

Üniversite okulumdan dolayı apartta kalıyorum.
    12'de uyanıyorum 4'e kadar lol oynuyorum.
    4-10 arası okula gidiyorum.
    10-12 arası lol oynuyorum. 12-6 arası sosyal aktivitelerimi yapiyorum günde 6 saat lol oynayarakta sosyal olabilirsin. 12 saat oynayarakta

Problem ?
  • quote:

Alıntıları Göster
     LoL vs hayat

Şaka bi yana hakkın var ama işin gücün olmadığında ölümüne lol'e bağlanıyosun sonra da bırakmak zor oluyor. Hiç oynamasam bile first winimi alma gibi alışkanlığım var. Ama bırakıcam kurtulucam yakındır

• quote:

Alıntıları Göster
    Aldanmış ve aldanmakta olan ne demek yahu. Gören de hayatımızın hatasını yapmışız sanacak. LoL erken yaşta öldürür, kuşunuz uçmaz falan yazsaydın bari. Sen büyü adam ol bizim gibi serserilere uyma yavrucuğum
  • quote:

bu arada uyumuyorum..

Evet ben asosyalim.

yurttan lole girebiliyormusun
    Pcden foruma mobilden giriyorum internet o derece kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

bu arada uyumuyorum..

Evet ben asosyalim.

yurttan lole girebiliyormusun
    Pcden foruma mobilden giriyorum internet o derece kötü

Alıntıları Göster
    özür dilerim başlık için beyler annem bilgisayarı almış yine

• quote:

Orijinalden alıntı: sayin itadakimasu

Alıntıları Göster
    Yazın 4-5 gibi bar+çorbacıdan dönüşte de hadi günün ilk galibiyet bonusunu alayım diye giriledebiliyor oyuna. Oyun için fazla alkollüsünüz/sosyalsiniz gibi bir hata vermedi henüz :S:S:S
  • Hayat sıkıcı ya aksamlari skype dan panpalarla muhabbetle birlikte lol iyi oluyor diger turlu pc yi bile acmam film-dizi harici ve foruma giriyoruk tabi. Herkes istanbulda yasamiyor bizim buralar boooring be panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Hayat sıkıcı ya aksamlari skype dan panpalarla muhabbetle birlikte lol iyi oluyor diger turlu pc yi bile acmam film-dizi harici ve foruma giriyoruk tabi. Herkes istanbulda yasamiyor bizim buralar boooring be panpa
    bazı insanlar hayatlarından vazgeçmeden bilgisayar kullanabiliyor.
  • Valla dostum sen baya kötü durumdaymışsın kur 4 teyim gece yada akşam eve geliyorum 1 lol atıyorum ödevlerimi yapıyorum 2 kere daha atıyorum ödevlerimi bitiriyorum yatıyorum gayette güzel oluyor hem derslerime ağırlık veriyorum hemde lolden zevk alarak oynuyorum seninki baya sosyal hayata kapanmak olmuş artık kac saat oynuyorsan oyunu
  • Valla dostum sen baya kötü durumdaymışsın kur 4 teyim gece yada akşam eve geliyorum 1 lol atıyorum ödevlerimi yapıyorum 2 kere daha atıyorum ödevlerimi bitiriyorum yatıyorum gayette güzel oluyor hem derslerime ağırlık veriyorum hemde lolden zevk alarak oynuyorum seninki baya sosyal hayata kapanmak olmuş artık kac saat oynuyorsan oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Valla dostum sen baya kötü durumdaymışsın kur 4 teyim gece yada akşam eve geliyorum 1 lol atıyorum ödevlerimi yapıyorum 2 kere daha atıyorum ödevlerimi bitiriyorum yatıyorum gayette güzel oluyor hem derslerime ağırlık veriyorum hemde lolden zevk alarak oynuyorum seninki baya sosyal hayata kapanmak olmuş artık kac saat oynuyorsan oyunu
    zaten bu oyuna gömülmüş ve başından kalkmıyor asosyel olmuşsundur.
    kız arkadaşına zaman ayırmıyorsan onunla gezip tozmuyorsan ( kız arkadaşım yok dersin şimdi ) pc nin başından az kalk
    arkadaşlarınla gez dolaş
    paranı oyuna yatırma birde 20 lira harçlık alır onuda 3 hafta harcamaz dışarı çıkmaz onu biriktirip şu oyuna para yatıran kişiler tanıyorum yazık günah be hayat sokakta tabı kızlarda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

zaten bu oyuna gömülmüş ve başından kalkmıyor asosyel olmuşsundur.
    kız arkadaşına zaman ayırmıyorsan onunla gezip tozmuyorsan ( kız arkadaşım yok dersin şimdi ) pc nin başından az kalk
    arkadaşlarınla gez dolaş
    paranı oyuna yatırma birde 20 lira harçlık alır onuda 3 hafta harcamaz dışarı çıkmaz onu biriktirip şu oyuna para yatıran kişiler tanıyorum yazık günah be hayat sokakta tabı kızlarda :D

Alıntıları Göster
    asosyal olmadığın sürece sorun olmuyor.
  • Lol vs. Hayat
    Winner: Lol<gülen şeytan smileysi>
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Lol vs. Hayat
    Winner: Lol<gülen şeytan smileysi>
    OMG. Knight bölümüne benzemeye başladı buralar -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.