lolden koptukça hayattan zevk almaya başladım artık kendimi romanlara ve okulumdaki derslerime verebiliyorum buradaki aldanmış ve aldanmakta olan tüm kardeşlerime sesleniyorum eğer hayatınızda gerçekten zevk almak istiyorsanız bunu lolden deği başka aktivitelerden çıkarmalısınız tabi ki başka görüşlere saygılıyım ama benim görüşüm de bu burada lolün hayatımıza olan etkisinden bahsedebilirz
ikisi birdende olabiliyor denemelisin
Bende senin yorumlarını bekliyordum bu konularla ilgili saol.
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Bende senin yorumlarını bekliyordum bu konularla ilgili saol.
günde 3-4 saat oyun oynuyorum. Lehçe öğrenmeye çalışıyorum. Uyumuyorum.Kızlarla konuşarak ingilizce-lehçe geliştiriyorum . Yurtta mal mal geziniyorum. Sonra tekrar 3-4 saat lol oynuyorum.
bu arada uyumuyorum..
Evet ben asosyalim.
quote:
Orijinalden alıntı: Unseen Predator
günde 3-4 saat oyun oynuyorum. Lehçe öğrenmeye çalışıyorum. Uyumuyorum.Kızlarla konuşarak ingilizce-lehçe geliştiriyorum . Yurtta mal mal geziniyorum. Sonra tekrar 3-4 saat lol oynuyorum.
bu arada uyumuyorum..
Evet ben asosyalim.
Alıntıları Göster
ikisini bir arada başarmak zor değil
quote:
Orijinalden alıntı: FnL
Alıntıları Göster
Saol bende cevizyağının yorumlarını arıyorum.
Üniversite okulumdan dolayı apartta kalıyorum. 12'de uyanıyorum 4'e kadar lol oynuyorum. 4-10 arası okula gidiyorum. 10-12 arası lol oynuyorum. 12-6 arası sosyal aktivitelerimi yapiyorum günde 6 saat lol oynayarakta sosyal olabilirsin. 12 saat oynayarakta
Problem ?
quote:
Alıntıları Göster
Şaka bi yana hakkın var ama işin gücün olmadığında ölümüne lol'e bağlanıyosun sonra da bırakmak zor oluyor. Hiç oynamasam bile first winimi alma gibi alışkanlığım var. Ama bırakıcam kurtulucam yakındır
quote:
Alıntıları Göster
Aldanmış ve aldanmakta olan ne demek yahu. Gören de hayatımızın hatasını yapmışız sanacak. LoL erken yaşta öldürür, kuşunuz uçmaz falan yazsaydın bari. Sen büyü adam ol bizim gibi serserilere uyma yavrucuğum
quote:
bu arada uyumuyorum..
Evet ben asosyalim.
yurttan lole girebiliyormusun Pcden foruma mobilden giriyorum internet o derece kötü
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
quote:
bu arada uyumuyorum..
Evet ben asosyalim.
yurttan lole girebiliyormusun Pcden foruma mobilden giriyorum internet o derece kötü
Alıntıları Göster
özür dilerim başlık için beyler annem bilgisayarı almış yine
quote:
Orijinalden alıntı: sayin itadakimasu
Alıntıları Göster
Yazın 4-5 gibi bar+çorbacıdan dönüşte de hadi günün ilk galibiyet bonusunu alayım diye giriledebiliyor oyuna. Oyun için fazla alkollüsünüz/sosyalsiniz gibi bir hata vermedi henüz :S:S:S
Hayat sıkıcı ya aksamlari skype dan panpalarla muhabbetle birlikte lol iyi oluyor diger turlu pc yi bile acmam film-dizi harici ve foruma giriyoruk tabi. Herkes istanbulda yasamiyor bizim buralar boooring be panpa
quote:
Orijinalden alıntı: Placeb0
Hayat sıkıcı ya aksamlari skype dan panpalarla muhabbetle birlikte lol iyi oluyor diger turlu pc yi bile acmam film-dizi harici ve foruma giriyoruk tabi. Herkes istanbulda yasamiyor bizim buralar boooring be panpa
bazı insanlar hayatlarından vazgeçmeden bilgisayar kullanabiliyor.
Valla dostum sen baya kötü durumdaymışsın kur 4 teyim gece yada akşam eve geliyorum 1 lol atıyorum ödevlerimi yapıyorum 2 kere daha atıyorum ödevlerimi bitiriyorum yatıyorum gayette güzel oluyor hem derslerime ağırlık veriyorum hemde lolden zevk alarak oynuyorum seninki baya sosyal hayata kapanmak olmuş artık kac saat oynuyorsan oyunu
Valla dostum sen baya kötü durumdaymışsın kur 4 teyim gece yada akşam eve geliyorum 1 lol atıyorum ödevlerimi yapıyorum 2 kere daha atıyorum ödevlerimi bitiriyorum yatıyorum gayette güzel oluyor hem derslerime ağırlık veriyorum hemde lolden zevk alarak oynuyorum seninki baya sosyal hayata kapanmak olmuş artık kac saat oynuyorsan oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: XeonExceldus
zaten bu oyuna gömülmüş ve başından kalkmıyor asosyel olmuşsundur. kız arkadaşına zaman ayırmıyorsan onunla gezip tozmuyorsan ( kız arkadaşım yok dersin şimdi ) pc nin başından az kalk arkadaşlarınla gez dolaş paranı oyuna yatırma birde 20 lira harçlık alır onuda 3 hafta harcamaz dışarı çıkmaz onu biriktirip şu oyuna para yatıran kişiler tanıyorum yazık günah be hayat sokakta tabı kızlarda :D
quote:
Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut
zaten bu oyuna gömülmüş ve başından kalkmıyor asosyel olmuşsundur. kız arkadaşına zaman ayırmıyorsan onunla gezip tozmuyorsan ( kız arkadaşım yok dersin şimdi ) pc nin başından az kalk arkadaşlarınla gez dolaş paranı oyuna yatırma birde 20 lira harçlık alır onuda 3 hafta harcamaz dışarı çıkmaz onu biriktirip şu oyuna para yatıran kişiler tanıyorum yazık günah be hayat sokakta tabı kızlarda :D
Alıntıları Göster
asosyal olmadığın sürece sorun olmuyor.
Lol vs. Hayat Winner: Lol<gülen şeytan smileysi>
quote:
Orijinalden alıntı: ThePsych0
Lol vs. Hayat Winner: Lol<gülen şeytan smileysi>
OMG. Knight bölümüne benzemeye başladı buralar -.-
quote:
Orijinalden alıntı: tesla troll