Şimdi Ara

LOL VS HON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Fanboyluğu bırakın da bu bahsettikleriniz iki oyunu birbirinden daha iyi veya daha kötü yapmıyor. Bunlar onları birbirinden farklı yapıyor.

Kafası çalışan adamın hali bir başka oluyo.

@ LahTHammeR
    Güldürdün len.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 18 Ekim 2011; 15:26:32 >
  • Bana kalsa ikiside nazarımda sıfır.Bana hitap etmiyor çünkü.Şimdi bunun tartışması yapılabilirmi ? Hayır

Oyun bu.O sever,sen sevmessin.Uzatmaya gerek yok.
  • iiide bn 2 sinide 2 ay oynamış birileri çıksında tercihini yapsın diye açtım konuyu ztn :D ama eleman haklı yaw.lol çok noob bi oyun yaw.öle noob bi oyun ki deny yapılmıo tüh be :( insan bu devirde denysiz oyun mu çıkarır vay arkadaş hayata küstüm
  • yuh diyorum lol dandik oyun gibi gösteren olmuş yazık neyse ben hon u 20 maçmı ne oynadım şu sivir e benzeyen bi champion vardı attığı normal range atak sekip sekip diğerlerindede çarpan hatta ultisi 10 kere rastgele rakip championa havadan vuran ben 4-7 skorla oynuyordum o champion la ve rakip takımda 22-1 skorla oynayano feedlenen adamı ben ultiyle tek e aldım ondan sonra oyunu sildim yıl 2011 ve böyle dengesiz bi oyun dedim kendi kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Bunu yüzyılda tartışsanız boş yere tartışıyorsunuz.

Hon vs lol Adlı konularda da aynısını belirttim burdada soyleyım de gereksiz muhabbetinizi sonlandırın.

Kimse üstüne alınmasın ama lol hon'a göre çok noob bir oyun. Neden derseniz lol de karsı tarafın kasmasını engelleyecek hiçbirşey yapamıyorsunuz. Hem creepler olsun hem Towerlar olsun Denied yok. Bu çok büyük bir eksik. Hon da aksine denied sayesinde karsı tarafın creep olsun towerlar olsun denied sayesinde exp ve parasını bölüyorsunuz. LoL de ne yaparsanız yapın karsı taraf sizinle aynı kasabilme imkanı var. Ayrıca LoL de ölünce parada gitmiyor. Ama hon da ölünce para gitmesi olayı var. lol de adamı öldürsende karşı tarafın parası aynı sekilde duruyor. ama hon da öldürdügün zaman karsı tarafın parası düştügü için farm açısından büyük avantaj saglıyor.

Hon lol e göre daha seri ve daha hızlı pvp barındırır. Lol daha hantal bir oyundur. Honda teamfight görmemişler herhalde bazı arkadaslar. lvl 1 de bile team olarak line ve forest gank yaparak oyunu cok farklı yerlere tasıyabılırsınız.

Grafik olarak daha akıcıdır. daha üstündür.

Hon daki Line runelerın kontrolu sayesınde oyunda çok büyük degisiklikler yaratabilirsiniz. lol de mevcut degildir.

Hon daha çok yetenek - strateji barındırdıgı için Hon da 10 lvl adam ile 30 lvl adam her koşulda eşittir. yanı lvl 5 olsanızda karsınızda 30 lvl adam olsada oyun sizin yeteneginize ve takım stratejınıze bakar. ama lol de tam tarsi. lolde runeler ve skill tree lvl farkında etki yaratıyor.

Daha çok üstün sey sayabilirim. ama gerek yok. Hon u tek mahveden şey s2

Güldüm lan

Deny LoL'de çok daha öyle klasik a+klikten öteye taşınmış durumda.Vayne + support al bakalım karşındaki Xin yada Garen ne yapcak ? Ayrıca Forest Gank demişsin sana sadece gülüyorum.Stream izledin mi bilmiyorum ama herkes niyeyse kendi mavi(junglere göre değişir) veya karşı mavisine gidiyor ? Fanboyluğun alemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

yuh diyorum lol dandik oyun gibi gösteren olmuş yazık neyse ben hon u 20 maçmı ne oynadım şu sivir e benzeyen bi champion vardı attığı normal range atak sekip sekip diğerlerindede çarpan hatta ultisi 10 kere rastgele rakip championa havadan vuran ben 4-7 skorla oynuyordum o champion la ve rakip takımda 22-1 skorla oynayano feedlenen adamı ben ultiyle tek e aldım ondan sonra oyunu sildim yıl 2011 ve böyle dengesiz bi oyun dedim kendi kendime

moon queen den bahsediyorsun ve güçlüdür o karakter. yukarda yazan arkadaş gibi hon oyunculuğa bakar eğer yakınında creep vs. olsaydı zor alırdın karşındak adamı şansın yaver gitmiş.
  • Konu amacına ulaşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahTHammeR

Biriside Teknık acıklamadan, tartışmadan bahsetmis. Analizci arkadas herhalde. Ben zaten oyun hakkında teknık bir detaya girmedim. tartışma ıcınede girmedim. zaten burdakilerle tartısmaya girmek benım ıcın sadece zaman kaybı. Ben konu baslıgı geregı dusuncemı bana gore hangı oyunun daha agır bastıgını ve bazı +/- leri belirttim. Halende aynı seyı soylerim. Deny sistemine sacmalık diyen kısıler. benım ıcın aynı konumdadır.

Analizci degilim sadece forumlarda karsıt goruslerı olan kısılere cevap verıcem derken sadece hakaret edenler çok gözüme batmaya başladı.
  • Oyun fanatikliğine gerek yok diyecem de yine başlayacaksın ''salak salak yorumları okumaya''.Eski sağlam gruptan bahsetmişsin 2006-2007 döneminden.Bil ki sen o gruptan biri olamazdın bu üslubunla.Karşındaki insanlara hakaret etmemeyi öğrenene kadar.Ben burda bilgiçlik vesaire taslamıyorum.Gördüğümü söylüyorum.Burası bir forum ve insanların düşüncelerine saygı göstermelisin,buranın amacı da seviyeli tartışmadır.Karşındakine hakaret etme yeri değil.
  • İkiside DotA ya rakip geldi(DotA oyuncularını da kendi oyunlarına katmaya) fakat ikisi de başarısız f2p oyunlardan öteye çıkmadılar tek +ları ikisininde grafikti o da DotA 2 çıkınca iki oyununda esamesi okunmayacağı için tartışmaya gerek yok.Casual oyunlardan pek bir farkı kalmayacak bu oyunların.Açıkçası lol den çok umutluydum işin içinde guinso var diye fakat bir DotA oyuncusunu çok tatmin etmeyen bir oyun olmuş.HoN ise DotA imitasyonu olarak çıktığından baştan büyük bir eksisi vardı sonra yok teamfightlar güzel, grafikler harika, oyun çok hızlı falan dendi fakat başarısız bir klon olmaktan öteye gitmedi.Şu haliyle bile DotA 1 ikisinden de daha dengeli, strateji olarak çok üstün ve büyük bir keyif veriyor insana.Her iki oyunun tartışması yapılırken de hep böyle aşağılayıcı, oyunun yapımcısı kendiymiş gibi yorumlar tartışmalar yapılıyor ki bu da insanlarda tartışma, bilgi alışverişi hevesi bırakmıyor.Sonuçta oyunlar bizim için yapılıyor biz hangi oyun daha iyiyse her iki oyununda + larını ve - lerini tartışıp hangisi daha iyiyse onu oynamalıyız ve bu + ve - leri yapımcılara maille dile getirip oyunun daha da güzel olması için katkı sağlayabiliriz oyunculuk bunu gerektirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DirtyMoneySyndicate

İkiside DotA ya rakip geldi(DotA oyuncularını da kendi oyunlarına katmaya) fakat ikisi de başarısız f2p oyunlardan öteye çıkmadılar tek +ları ikisininde grafikti o da DotA 2 çıkınca iki oyununda esamesi okunmayacağı için tartışmaya gerek yok.Casual oyunlardan pek bir farkı kalmayacak bu oyunların.Açıkçası lol den çok umutluydum işin içinde guinso var diye fakat bir DotA oyuncusunu çok tatmin etmeyen bir oyun olmuş.HoN ise DotA imitasyonu olarak çıktığından baştan büyük bir eksisi vardı sonra yok teamfightlar güzel, grafikler harika, oyun çok hızlı falan dendi fakat başarısız bir klon olmaktan öteye gitmedi.Şu haliyle bile DotA 1 ikisinden de daha dengeli, strateji olarak çok üstün ve büyük bir keyif veriyor insana.Her iki oyunun tartışması yapılırken de hep böyle aşağılayıcı, oyunun yapımcısı kendiymiş gibi yorumlar tartışmalar yapılıyor ki bu da insanlarda tartışma, bilgi alışverişi hevesi bırakmıyor.Sonuçta oyunlar bizim için yapılıyor biz hangi oyun daha iyiyse her iki oyununda + larını ve - lerini tartışıp hangisi daha iyiyse onu oynamalıyız ve bu + ve - leri yapımcılara maille dile getirip oyunun daha da güzel olması için katkı sağlayabiliriz oyunculuk bunu gerektirir.

Bir fanboy yazısı daha.

Dota'yı ve dota 2'yi övüp diğerlerini yermene bir lafım yok. Senin nezdinde öyledir onlar, başkalarını gıdıklamaz(belki boş bir tartışma yaratır).

Sorum şu: Neyin artı neyin eksi olduğuna ya da neyin en iyi olduğuna nasıl karar verilecek?

• @omgwhoisthis peki bu oyunlar madem çok iyiydi oyuncu dolup taşıyordu serverlar neden paralı çıkıp ikiside f2p oldular.Alıpta pişman olan sayısı çok fazla ve hiçbir şekilde kaliteli bir oyunculuk hissi vermiyordu.DotA nın üstüne bir iki makyaj atıp alın size yeni oyun yapınca demek ki oyun tutmuyormuş bunu anladık.Ne DotA dan hatırı sayılır oyuncu koparabildiler ne de fazla yeni oyuncu kazandırdılar.DotA 1 hala revaçta gücünden birşey kaybetmeden üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor.Güzel bir lansmanla da DotA 2 de tanıtıldı gümbür gümbür geliyor o çıkınca da rakibide kalmadığı için ve Steam gibi kaliteli bir online platformda rahat rahat oynayacağız.Hepsini deneyerek LoL ve Honu betadan beri ve bir süre piyasaya çıktıktan sonra oynadım fakat grupça geri döndük ve komünitelerden gördüğüm kadarıyla aynı şekil de bizim gibi geri DotA ya dönen kişi sayısıda çok fazla.+ ve - lerini de en baştan belirttik çıktıktan sonra da belirttik sadece keyler ve oyun hakkında anonslar geldi betalarından beri geri bildirimlerde pek ilgi gösterilmeyince de patladı gitti oyunlar.Ha beğenipte oynayan belli bir oyuncu var her oyunun belli bir kesim alıcısı vardır ama bu oyunun çok iyi ya da rakip oldukları oyunlardan iyi olduğunu göstermez.DotA 2 nin beta keyleri bile 150 - 200 dolara alıcı buluyorsa şu durumda bile ve streamlerden gördüğüm kadarıyla closed betasını da haftalardır oynuyorum bu oyun DotA oyuncularını tamamen yeni oyuna kanalize edecek.Sonuçta başlarında Icefrog var.

• quote:

@omgwhoisthis peki bu oyunlar madem çok iyiydi oyuncu dolup taşıyordu serverlar neden paralı çıkıp ikiside f2p oldular.Alıpta pişman olan sayısı çok fazla ve hiçbir şekilde kaliteli bir oyunculuk hissi vermiyordu.DotA nın üstüne bir iki makyaj atıp alın size yeni oyun yapınca demek ki oyun tutmuyormuş bunu anladık.Ne DotA dan hatırı sayılır oyuncu koparabildiler ne de fazla yeni oyuncu kazandırdılar.DotA 1 hala revaçta gücünden birşey kaybetmeden üstüne koyarak ilerlemeye devam ediyor.Güzel bir lansmanla da DotA 2 de tanıtıldı gümbür gümbür geliyor o çıkınca da rakibide kalmadığı için ve Steam gibi kaliteli bir online platformda rahat rahat oynayacağız.Hepsini deneyerek LoL ve Honu betadan beri ve bir süre piyasaya çıktıktan sonra oynadım fakat grupça geri döndük ve komünitelerden gördüğüm kadarıyla aynı şekil de bizim gibi geri DotA ya dönen kişi sayısıda çok fazla.+ ve - lerini de en baştan belirttik çıktıktan sonra da belirttik sadece keyler ve oyun hakkında anonslar geldi betalarından beri geri bildirimlerde pek ilgi gösterilmeyince de patladı gitti oyunlar.Ha beğenipte oynayan belli bir oyuncu var her oyunun belli bir kesim alıcısı vardır ama bu oyunun çok iyi ya da rakip oldukları oyunlardan iyi olduğunu göstermez.DotA 2 nin beta keyleri bile 150 - 200 dolara alıcı buluyorsa şu durumda bile ve streamlerden gördüğüm kadarıyla closed betasını da haftalardır oynuyorum bu oyun DotA oyuncularını tamamen yeni oyuna kanalize edecek.Sonuçta başlarında Icefrog var.

Yanlış anlamış olabilirim söylediğini ama league of legends b2p olarak çıkmadı. En başından beri f2p idi.

Ayrıca sen benim soruma cevap vermedin yine ya neyse. Sen dota oyna biz lol(ya da hon) oynayalım. İyi eğlenceler.

• quote:

İkiside DotA ya rakip geldi(DotA oyuncularını da kendi oyunlarına katmaya) fakat ikisi de başarısız f2p oyunlardan öteye çıkmadılar tek +ları ikisininde grafikti o da DotA 2 çıkınca iki oyununda esamesi okunmayacağı için tartışmaya gerek yok.Casual oyunlardan pek bir farkı kalmayacak bu oyunların.Açıkçası lol den çok umutluydum işin içinde guinso var diye fakat bir DotA oyuncusunu çok tatmin etmeyen bir oyun olmuş.HoN ise DotA imitasyonu olarak çıktığından baştan büyük bir eksisi vardı sonra yok teamfightlar güzel, grafikler harika, oyun çok hızlı falan dendi fakat başarısız bir klon olmaktan öteye gitmedi.Şu haliyle bile DotA 1 ikisinden de daha dengeli, strateji olarak çok üstün ve büyük bir keyif veriyor insana.Her iki oyunun tartışması yapılırken de hep böyle aşağılayıcı, oyunun yapımcısı kendiymiş gibi yorumlar tartışmalar yapılıyor ki bu da insanlarda tartışma, bilgi alışverişi hevesi bırakmıyor.Sonuçta oyunlar bizim için yapılıyor biz hangi oyun daha iyiyse her iki oyununda + larını ve - lerini tartışıp hangisi daha iyiyse onu oynamalıyız ve bu + ve - leri yapımcılara maille dile getirip oyunun daha da güzel olması için katkı sağlayabiliriz oyunculuk bunu gerektirir.

http://euw.leagueoflegends.com/news/league-legends-wins-pc-gamer%E2%80%99s-free-play-game-year

• quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Oyun fanatikliğine gerek yok diyecem de yine başlayacaksın ''salak salak yorumları okumaya''.Eski sağlam gruptan bahsetmişsin 2006-2007 döneminden.Bil ki sen o gruptan biri olamazdın bu üslubunla.Karşındaki insanlara hakaret etmemeyi öğrenene kadar.Ben burda bilgiçlik vesaire taslamıyorum.Gördüğümü söylüyorum.Burası bir forum ve insanların düşüncelerine saygı göstermelisin,buranın amacı da seviyeli tartışmadır.Karşındakine hakaret etme yeri değil.

burda sizin salak yorumlarınızdan bol ne var ki.

1. Ben o seneden beri oynadıgım arkadaslarla halen oyun oynamaya devam edıyorum. O gruptan olamayan biri ben degilim sensin
    2. Ben ilk yazdıgım yorumda burdakı tek bir sahısı veya bir baskasını hedef alarak onun uzerıne yorum yazmadım. Yazdıgım yorum 2 oyun hakkındakı kendı dusuncem. Bu benım eksıklıgım degıl. senın eksıklıgın.
    3. Insanların Dusuncelerıne saygı göstermeyi ögrenmelisin diyorsun da Zaten ben dusuncemı yazdıgımda saygısızlık yapılan benım yorumumdu.

Kimse benım zevkime katılmak zorunda degil. Zorla aman benım oynadıgım oyunu sev,onu oyna demıyorum. Ben oyun hakkında kendı dusuncemı yazdım ama sizin gibilerin sorunu oynadıgınız oyun hakkında ( özellikle LoL fanboylar ) cok zorlarına gıdıyor ki goruyoruz ortamın halini.

Senın gıbı boş insanların boş yorumları zaten beni ilgilendirmez. Once neyın ne oldugunu iyice gör sonra gecıp yazacagını yaz.

• Suç zaten sana laf anlatmaya çalışanda kabahat.Aynı tas aynı hamam devam et sen hayatına boşver
    Oyun yüzünden millete hakaret etme durumuna düşmüşsen zaten uğraşılmaya değmez bir konumdasın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.