Şimdi Ara

LoL Yeni başlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son bir kaç ayımı online oyun arayışı yaparak geçirdim. LoL kafama yattı gibi fakat rehberler felan pek anlayamadım. Sizlerden tavsiyeler almak istiyorum.

Öncelikle oyuna başlamalımıyım ? Tabi ki bu benim kararım fakat, başlamak yararıma mı olur zararıma mı ?

Oyunu oynayarak öğrenebilir miyim. Az biraz ingilizcem var. Ama cidden az biraz :)

Ve her oyunda ortamın olunca çok daha zevkli oluyor. Arkadaş çevresi yapabilir miyim yada çaylakla arkadaş olmak istermisiniz

Şimdiden teşekkürler

• Senin gibi yeni başlayan arkadaşlarla oynamalısın, o sana daha yararlı olur çünkü oyundaki seviyene göre rakipler geliyor ve eğer 30 level olan birisiyle birlikte oyuna girersen cidden çok zorlanırsın ve sıkılırsın. Zaten 20 level olana kadar falan oyun acayip eğlenceli gelir sana çünkü hiç bir şey bilmiyorsun ve öğrenecek çok şeyin olacak. Zamanın varsa başla, oyunu öğrenmek çünkü zaman alır en az 1 ayda daha temelini kavrayabilirsin oyunun (tabi günde kaç oyun attığına bağlı olarak da değişir) Ha yabancılarla oyunda anlaşabilecek kadar ormanca ingilizcen olsa yeter. Rehber okumayla falan öğrenemezsin ayrıca oyunu oynaman lazım ama sen oynarken de yanında senin sorularını yanıtlayacak birisi olması daha iyi olur senin açından
  • -ingilizcen bence "az biraz" olmamalı
    -bağımlılık yapıyor
    -bu oyun yüzünden sinir hastası olma imkanın çok yüksek
    -0 sosyal hayat
    -öğrenmesi cidden zor

kısaca BAŞLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 18 Mart 2012; 22:38:17 >
  • Ya ingilizce mi size şöyle tarif edebilirim gördüğümü çevirebilirim fakat bazen hiç adını sanını duymadığım kelimeler de çıkabiliyor karşıma.

Sosyal hayat konusunda o kadar bağlanacağı mı sanmıyorum. Bırakmak istediğim de bırakabilirim diye düşünüyorum. Knight ve Silkroad oynadım ikisinide çok sevmeme rağmen hayatımı etkileyince bırakmıştım.

Ama zamanım bol. İngilizce konusunda da artık google amcadan yardım alırız :)
  • inan herkes istediğim zaman bırakırım diyerek başlıyo bknz:ben maç bitiyo kaybettin mesela bi tane daha atıyım kazanırım kazandığında yine atıyım ya çok zevkli yine kazanırım akşama kadar gidiyo böyle
  • Bilemiyorum herkesi fakat ben bundan 48 gün önce sigarayı bıraktım. 7 yıldır içiyordum bir gün kafama esti paramla rezil oluyorum gibisinden :) Bıraktım anında ne nikotin sakızı ne başka bir şey :) Ama tam da böyle bir oyuna ihtiyacım var aslında. Knight da ortam harikaydı özlemiyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patriotic*

Bilemiyorum herkesi fakat ben bundan 48 gün önce sigarayı bıraktım. 7 yıldır içiyordum bir gün kafama esti paramla rezil oluyorum gibisinden :) Bıraktım anında ne nikotin sakızı ne başka bir şey :) Ama tam da böyle bir oyuna ihtiyacım var aslında. Knight da ortam harikaydı özlemiyor değilim.

bilmiyorum okul sınav vs derdin yoksa basla.varsa baslama bağımlılık yapıyor.ama inanılmaz eğlenceli ve stratejik bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk başta sıkılabilirsin ama arkadaş ortamı yaptıkça party olarak girdiğinde gerçekten zevk almaya başlıyosun ki illa oynayacaksan bir tavsiye eu westte başlamanı öneririm eastta ruslar deli ediyor. Bağımlı olunca dediklerimi hatırlarsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 18 Mart 2012; 23:00:27 >
  • Okul, sınav derdim şu an yok. Gelecek sezon açıktan başlayacağım. Amaç vakit öldürmek ve güzel vakit geçirmek aslında.
  • Eastda westde onemli değil çok iyi takım oyunu oyniyan pl ve rus arkadaşlarm var oyunda tanştğm tabi aptallarıda var neyse oyuna başla 2-3 oyun at owned.tv'den video izle(cidden faydası fazla) hero seçimi dahil her konuda elimden geldiğince yardım ederim arada oyunda atarız ordada ne yapman gerekip gerekmedğni yardım amaçlı soylerim bosuna burda türk arama zamanla baya bi türk arkadaşın oluyor :)
  • Yarın başlıyorum galiba :)
  • arkadaşın dediği gibi oyun çok sağlam. İlk başlayanlar kendileri gibi yeni başlayanlarla oynar. O konuda fazla sıkıntı olmaz. Oyunda yeterince türk var. Oyun oynadıkça arkadaş listen çoğalır. Oyunda zaten kendin kurup oynayabileceğin modlar var. Zamanla herolara da itemlere de alışırsın. başlangıçta o kadar zor değil ama ilerledikçe stratejilere göz atmanda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet88

arkadaşın dediği gibi oyun çok sağlam. İlk başlayanlar kendileri gibi yeni başlayanlarla oynar. O konuda fazla sıkıntı olmaz. Oyunda yeterince türk var. Oyun oynadıkça arkadaş listen çoğalır. Oyunda zaten kendin kurup oynayabileceğin modlar var. Zamanla herolara da itemlere de alışırsın. başlangıçta o kadar zor değil ama ilerledikçe stratejilere göz atmanda fayda var.

Teşekkür ederim. Oyunu sevdim açıkçası. Konu açtığım gibi anında cevaplar geldi. Destek sıkıntısı olmaz herhalde. Bir arkadaşa msn verdim karakterleri detaylı öğreneyim biraz.
  • Bagımlılık konusu kişiden kişiye degişir bence. Hiç bi zmn bu oyuna bagımlı hissetmedim kendimi. Hatta 2 tur girdim mi üçüncü tura giresim gelmiyo :) İddialı mıyım? Hayır. Ama girdigim o iki turda da yeterince eglenirim ve severek oynuyorum. Onun dısında, ingilizcen olursa tabi ki daha rahat eder ona göre daha bilincli oynarsın. Yine de cok fazla ingilizcen olmasa bile oyunun mantıgını kavradıktan sonra, fazla sorun olacagını sanmıyorum. Bence denemelisin.
  • east serverındaysan oyundan zevk alamazsın başlarken dikkat et west serverında başla
  • Başla başla hele ilk levellar bildiğin komik oluyor
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bu kadar cevap yeterlidir benim için.

İyi geceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.