https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/208765_10200438511382026_1037691086_n.jpg şu hatayı veriyor lütfen yardımcı olun yada karşılaşan vardır bu hatayla ne yapmalıyım
quote:Orijinalden alıntı: Irou ingilizcesini yollarsan daha güzel olabilir o dilden hiçbirşey anlayamadım bi dk türkçesini yolluyum
Yönlendirdiği linkte firewall ile ilgili bir uzantı olduğunda göre güvenlik duvarıyla ilgili bir sorun vardır. Güvenlik duvarını kapatıp veya güvenlik duvarından lol ü serbest bırakırsan sorun çözülür tahminimce.
quote:Orijinalden alıntı: Unlimitêd Yönlendirdiği linkte firewall ile ilgili bir uzantı olduğunda göre güvenlik duvarıyla ilgili bir sorun vardır. Güvenlik duvarını kapatıp veya güvenlik duvarından lol ü serbest bırakırsan sorun çözülür tahminimce. denedim ama olmadı başka ne olabilir ?
quote:Orijinalden alıntı: BlitzCrank quote:Orijinalden alıntı: Unlimitêd Yönlendirdiği linkte firewall ile ilgili bir uzantı olduğunda göre güvenlik duvarıyla ilgili bir sorun vardır. Güvenlik duvarını kapatıp veya güvenlik duvarından lol ü serbest bırakırsan sorun çözülür tahminimce. denedim ama olmadı başka ne olabilir ? Virüs programı da engelliyor olabilir. O hata mesajındaki linklere girersen gerekli çözümler orda verilmiştir.
quote:Orijinalden alıntı: Unlimitêd quote:Orijinalden alıntı: BlitzCrank quote:Orijinalden alıntı: Unlimitêd Yönlendirdiği linkte firewall ile ilgili bir uzantı olduğunda göre güvenlik duvarıyla ilgili bir sorun vardır. Güvenlik duvarını kapatıp veya güvenlik duvarından lol ü serbest bırakırsan sorun çözülür tahminimce. denedim ama olmadı başka ne olabilir ? Virüs programı da engelliyor olabilir. O hata mesajındaki linklere girersen gerekli çözümler orda verilmiştir. girdim ama bu konu silinmiştir diyor sen anlatsana bi dk