Şimdi Ara

Lollipoppy ve Candy MF limited değiller.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O limited politikası sadece NA, euw ve eune de geçerliydi. Yeni sunucularda böyle bir söz verilmedi. Riot tr istediği zaman istediği skinleri satışa sokma hakkına sahip. RIP koleksiyoncular haha. Yani bi sonraki şeker bayramı gene gelcek bu skinler, sanırım.

• trden alıp weste geçersin
  • Seker bayrami nedir ya :D bilmeyen biride bir ay boyunca seker yedik sanicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle TR'nin bir kaç güzel yanından biri bu, hafta sonu indirimleri, böyle özel günlerde ve zamanlarda indirimler, Champ/Skin kodları, Pepsi olayı hoş para verip alamacağımız skinlerin bizlere sunulması gibi gibi böyle olursa hep sezon 4 west fikrimi tekrar gözden geçireceğim

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 8 Ağustos 2013; 19:13:48 >
  • Birde olayın diğer boyutuna bak. Tr için limited diye bişey yok. Yarın birgün riot koyarsa yine limited leri çekeriz diğer serverler için böyle bir ihtimal pek gözükmüyor

• earnest elf tristananın gırme şansı var demek oluyo sanırım bu

iyide bu skınlere 500dolar verıcek adamlar var na forumunda gormustum ındırıme gırdıgı hafta na euw euneda adam kalmaz sölıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitraxx -- 8 Ağustos 2013; 19:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

earnest elf tristananın gırme şansı var demek oluyo sanırım bu

iyide bu skınlere 500dolar verıcek adamlar var na forumunda gormustum ındırıme gırdıgı hafta na euw euneda adam kalmaz sölıyım

o skin gelmez bir daha gelirse de tüm serverlara gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

earnest elf tristananın gırme şansı var demek oluyo sanırım bu

o skin gelmez bir daha gelirse de tüm serverlara gelir.

Çok hoş skin ya
  • TR de limited diye birşey olmaz. Cadılar bayramında zombie brand görürseniz şaşırmayın. Adamlar limited leri bayramda koyuyuor ki, kücük cocuklar harclıklarını rp e yatırsın. This is so f.kin smart
  • bunlardan diğer serverlarında yaranması gerektiğini düşünüyorum, sonuçta bizim ülkemizde cadılar bayramı kutlanmıyor ama, eventler halihazırda yapılıyor.
  • Yeter Riot TR yeter. Bu limited olayını bilmem de; 20 Eylül'den sonra TR serverının diğer serverlardan farkı kalmayacak diyorlar(tabiki skin ve champ indirimleri konusunda). Açılışının 1. yılı bitiyor. Artık bi düzelse şu tr serverı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

TR de limited diye birşey olmaz. Cadılar bayramında zombie brand görürseniz şaşırmayın. Adamlar limited leri bayramda koyuyuor ki, kücük cocuklar harclıklarını rp e yatırsın. This is so f.kin smart

birde TRde bu skinlerin satıldığını öğrenip 2600+2600 rp veren yabancılar var
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Steamde Unusual Skip the delivery frog çıkmıştı ethereal efektli. 500 TL ye satmıştım. İnsanlar garip biraz evet.
  • Eylülden sonra böyle indirimler gelmicekti sanırım 12 Eylül 2012 den 12 eylül 2013 e kadar devam edicek bu haftasonu ind. falan sonra böyle skinleride sokmazlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Eylülden sonra böyle indirimler gelmicekti sanırım 12 Eylül 2012 den 12 eylül 2013 e kadar devam edicek bu haftasonu ind. falan sonra böyle skinleride sokmazlar diye düşünüyorum.

Bırakırız o zaman tr'yi öyle birşey olursa kendileri kaybeder

• En son hatırladığım rakamlarla 43 Limited - 47 Legacy Skin var. Özel günlerde açılan maksimum Limited-Legacy Skin sayısı 3. Kaldı ki bunlar da indirimden değil, normal fiyatları üzerinden satışa sokuldu. Ayrıca Riot'un isteğine göre belirlenen skinler. (2013 Yılbaşında yapılan durum oyuncu oyları doğrultusunda yapıldığı için istisna kabul ediyorum.)
    Ne koleksiyoncuları yaralayacak ne de bu konuyu saçmalık seviyesinden kurtaracak bir durum yok bence. Bu kadar konuşulacak bir konu olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Eylülden sonra böyle indirimler gelmicekti sanırım 12 Eylül 2012 den 12 eylül 2013 e kadar devam edicek bu haftasonu ind. falan sonra böyle skinleride sokmazlar diye düşünüyorum.

Bırakırız o zaman tr'yi öyle birşey olursa kendileri kaybeder

o zaman diger serverlerede haksızlık yapılmış olur.Benim bildigim bu indirimler 2012-2013 eylüle kadar var sonrada kalkıcak
  • Nocturne un hayaletli skininin hayalini kurduğum için kendimden biliyorum bişeye ulaşamamak çok acı verici. Ne ticketler attım ne yalvardım 3 katı fiyatlar teklif ettim olmadı. Belki bunlarında hayalini kuranlar vardır bırakın sevinsin garibanlar

• Reddit bu konu ile doldu bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZasaHaN

Nocturne un hayaletli skininin hayalini kurduğum için kendimden biliyorum bişeye ulaşamamak çok acı verici. Ne ticketler attım ne yalvardım 3 katı fiyatlar teklif ettim olmadı. Belki bunlarında hayalini kuranlar vardır bırakın sevinsin garibanlar

pumpkinhead fiddlesticks :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.