Arkadaşlar bugün bi konudan gördüm ve indirdim.Şuan skinleri ve champleri seçibeliyorum.Şimdi ben oyuna girdim karakterleri seçerken mi seçecem hangi karakteri ve skini kullanacağı mı ? Mesela Ashe seçtim programda ashe'yi seçip skinini mi seçicem ? Seçtim diyelim hiç bir şey yapmama gerek mı ? Direk aktif oluyor mu ?
Ben bi ara bununla ilgili konu açmıştım, yasal çart curt böyle kullanılıyor diye silinmişti. (amaçsız şekilde)
aynen bahsettiğin gibi hacım kendisi otomatik yüklüyor, yapman gereken tek şey client açılmadan oynayacağın karakterden hangi skini istediğin kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: BattalDread
Arkadaşlar bugün bi konudan gördüm ve indirdim.Şuan skinleri ve champleri seçibeliyorum.Şimdi ben oyuna girdim karakterleri seçerken mi seçecem hangi karakteri ve skini kullanacağı mı ? Mesela Ashe seçtim programda ashe'yi seçip skinini mi seçicem ? Seçtim diyelim hiç bir şey yapmama gerek mı ? Direk aktif oluyor mu ?
Evet , Hatta Nasıl kullanabiliriz diye yazmıştın yalnış hatırlamıyorsam , Programın en güzel yanı Costum yani Funmade Skinleride kullanabiliyor olman.
-Evet Direk seç oyuna gir sadece sen görebilirsin.