Bildirim
lolün dotadan kötü olmasının nedeni (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mid or feed der mide gidip feedler.
-Rus -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
Ne var yani bunda anlamadım. Ben de 12-13 yaşımda cafede generals , bf 1942 , counter , aoe 2 , cs oynuyordum. Ve inanılmaz keyif alıyordum. Kimsede elinde kamerayla gelip ehehe 12 yaşında bebe rts oynuyor diye video çekmiyordu. İlla PHD belgesi mi getirmek lazım oyun oynamak için ? Ha zaten gidip de LoL kitlesini cyka 2 kitlesiyle kıyaslaman ayrı komik. Burdaki adama en azından mid şu dersen gene iletişim kurma ihtimalin var , cyka 2 de öyle bir şansın da yok.
-
sakin ol genç bir ara gördüğüm videoyu attıms adece yorum yapmadım neden bukadar sinirleniyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
quote:
Ne var yani bunda anlamadım. Ben de 12-13 yaşımda cafede generals , bf 1942 , counter , aoe 2 , cs oynuyordum. Ve inanılmaz keyif alıyordum. Kimsede elinde kamerayla gelip ehehe 12 yaşında bebe rts oynuyor diye video çekmiyordu. İlla PHD belgesi mi getirmek lazım oyun oynamak için ? Ha zaten gidip de LoL kitlesini cyka 2 kitlesiyle kıyaslaman ayrı komik. Burdaki adama en azından mid şu dersen gene iletişim kurma ihtimalin var , cyka 2 de öyle bir şansın da yok.
türkler ruslardan daha beter bu konuda. dota2de türk yerine rus çıkmasını tercih ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
quote:
Çok şey var bunda. Sen generalsi, aoe2'yi oyunun resmi serverinde online olarak mı oynuyordun yoksa kafe için LAN veya hamachi ile mi? Online olarak MM'ye girip kimsenin oyununu mahvetmeye hakkın yok, millet bebe çekmek istese gider parkta oynar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zencefilligazoz
Mid or feed der mide gidip feedler.
-Rus
Mid and feed
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: siberarmi
quote:
Orijinalden alıntı: BiRDY36
Aynen her MOBA'da olan şey bu. DOTA 2 ya da LoL diye ayırmamak gerek. He genel olarak DOTA 2 'nin topluluğu LoL'ü oynayan topluluktan 10 kat daha kaliteli.
Ne yazık ki her online oyunda olan bir şey, paralı parasız olması da farketmiyor (gene bedava olan daha kötü tabi) WoWda da vardı böyle tipler, CSde de,Quakede de, Diabloda da. İnternette insanlıktan çıkıyor çoğu kişi, nasıl olsun beni tanıyan eden yok diye.
Bir tek Rainbow Six oynarken hiç hatırlamıyorum böyle olaylar, onda da oynayan çok azdı diye herhalde Bir de SC1 ve Broodwars un genel olarak iyiydi oyuncu kitlesi. SC2 yi çok oynamadığım için sağlıklı yorum yapamayacağım.
DoTA2 de Ruslar için şöyle bir terim başladı artık "mid AND feed"...
Starcraftta çocuk bulamazsın.
-
Çok uzun zaman önce Dota oynamıştım, warcraft haritasıydı, Dota 2 de gene öyle mi yoksa ayrı bir oyun mu? Ve ücretli mi? Ayrıca lol dan farkı ne? -
lolden farkı
-daha iyi olması
-deny sistemi
-daha dengeli herolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 24 Temmuz 2013; 13:01:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amon Amarth
lolden farkı
-daha iyi olması
-deny sistemi
-daha dengeli herolar
artık dota2 free to play oldu steam üzerinden oynayabilirsiniz
Hocam şu free yo play özelliğini heryerde söylemeyin . Mazallah coluk çocuğun kulağına falan gider -
sildim -
quote:
sildim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!
Bir yerde görmüştüm, burada da olabilir,
Dota Noobs > LoL Pros
Doublelift videosu izlede ondan sonra konuş. O lol pros dota'ya geçseler anasını ağlatırlar turnuvaların. -
iyi oyuncu her yerde iyi oyuncu olur. Alışmaya bakar. Lole harcadığı süreyi dota ya harcasa yine birşeyler yapar. Anasını ağlatırmı birşey diyemem fakat aynı şekilde eline yüzüne de bulaştırabilme ihtimali var. Youtube da videolara felan baktım. Hatta vakit ayırıp 40 dakika izledim2 tane video yu. Gereksiz ölmeleri dota da canını yakabilir. O yüzden eline yüzüne bulaştırma ihtimali var. Tabi dota yı lol gibi oynamaz herhalde diye düşünerek, dota da iyi oynar (dotayı dota gibi oynarsa) -
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
quote:
Dota Noobs > LoL Pros
Doublelift videosu izlede ondan sonra konuş. O lol pros dota'ya geçseler anasını ağlatırlar turnuvaların.
/>
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
quote:
Dota Noobs > LoL Pros
Doublelift videosu izlede ondan sonra konuş. O lol pros dota'ya geçseler anasını ağlatırlar turnuvaların.
/>
Sana ne oluyor? kuyruğuna mı bastım?
-
trollbaz93 yeni hesap açmış beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kensei
quote:
lolden farkı
-daha iyi olması
-deny sistemi
-daha dengeli herolar
Hocam şu free yo play özelliğini heryerde söylemeyin . Mazallah coluk çocuğun kulağına falan gider
+1 paralı deyin 50 usd falan de free to play demeyin aylık ücreti var deyin zaten heryer noob kaynıyo
-
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Orijinalden alıntı: T.Kensei
quote:
lolden farkı
-daha iyi olması
-deny sistemi
-daha dengeli herolar
Hocam şu free yo play özelliğini heryerde söylemeyin . Mazallah coluk çocuğun kulağına falan gider
+1 paralı deyin 50 usd falan de free to play demeyin aylık ücreti var deyin zaten heryer noob kaynıyo
Çocuklar Dota2 diye bi oyun var . LoL gibi ama daha güzel . Millet küfretmiyo ve o kadar troll yok . Ayrıca tüm" şampiyonlar " ücretsiz kısa bi süre için. Ve de oyunda item düşüyo . İnanabiliyonuz mu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X