Şimdi Ara

lolün dotadan kötü olmasının nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• dotada deseler kan çıkar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen internet kafede işim düştü.Gittim baktım 9-10 yaşında çocuklar oynuyodu.Bir oyuna çoluk çocuk başladığı zaman o oyun değersizleşiyor.Bunun örneklerini birçok oyunda yaşadık.
  • Umarım Çocuklar Steam kullanmayı öğrendikten sonra dota2 nin ücretsiz olduğunuda öğrenmezler. O zaman işimiz var demektir
  • Dotada mid or feed yazısı görmediniz mi hiç? aynı şey dota 2 de de var malesef. sorun oyunlarda değil gerzek insanlarda..
  • Aynen her MOBA'da olan şey bu. DOTA 2 ya da LoL diye ayırmamak gerek. He genel olarak DOTA 2 'nin topluluğu LoL'ü oynayan topluluktan 10 kat daha kaliteli.
  • bu lolün kötülüğü değil bu arada türklerin kötülüğü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha ingilizce dersi almamis 4. Siniftan 5e gecmis ilkokul ogrencileriyle oynarsa normal soyledigi sey.
    Ayrica butun internet kafeleri gezin bu tarz cocuklarla dolu ve yaptiklari muhabbet yerlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reykjavik

Dotada mid or feed yazısı görmediniz mi hiç? aynı şey dota 2 de de var malesef. sorun oyunlarda değil gerzek insanlarda..

Adam midin ne olduğunu da bilmiyo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Aynen her MOBA'da olan şey bu. DOTA 2 ya da LoL diye ayırmamak gerek. He genel olarak DOTA 2 'nin topluluğu LoL'ü oynayan topluluktan 10 kat daha kaliteli.

Ne yazık ki her online oyunda olan bir şey, paralı parasız olması da farketmiyor (gene bedava olan daha kötü tabi) WoWda da vardı böyle tipler, CSde de,Quakede de, Diabloda da. İnternette insanlıktan çıkıyor çoğu kişi, nasıl olsun beni tanıyan eden yok diye.

Bir tek Rainbow Six oynarken hiç hatırlamıyorum böyle olaylar, onda da oynayan çok azdı diye herhalde Bir de SC1 ve Broodwars un genel olarak iyiydi oyuncu kitlesi. SC2 yi çok oynamadığım için sağlıklı yorum yapamayacağım.

DoTA2 de Ruslar için şöyle bir terim başladı artık "mid AND feed"...

• Bir yerde görmüştüm, burada da olabilir,

Dota Noobs > LoL Pros
  • Oyun mekanikleri eksik yok yani aynı şey .Dönüp dolaşıp aynı oyun BENCE
  • Lol türk serverinin çok kullanıcısı var istanbulda felan anlattığınız olaylar burda da var bütün şehirlerde her internet kafede oynanıyor şu oyun. Dotanın bu durumlara düşmemesi oyunun kalitesini arttırır.
  • ne alakası var oyunla.sanki dotada mid için kavga edenler olmuyor.aynı konuyu lol bölmünede açmış.ah bu liseliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

ne alakası var oyunla.sanki dotada mid için kavga edenler olmuyor.aynı konuyu lol bölmünede açmış.ah bu liseliler

çok az rastliyorum ben .LoL de eskide eu da 2 maçta bir oluyordu.
  • Trollbaz93 yine damlamis kicindaki aciyi unutamamis galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

quote:

ne alakası var oyunla.sanki dotada mid için kavga edenler olmuyor.aynı konuyu lol bölmünede açmış.ah bu liseliler

çok az rastliyorum ben .LoL de eskide eu da 2 maçta bir oluyordu.

lolda daha fazla olabilir.ama böyle laflar her oyunda var.dotada pudge ile p.a'nın mid icin kavga edip ikisinin ortaya gittigini gördüm.sorun oyunda degil oyuncularda
  • quote:

Hocam dota mid için tartışanlar oluyor. Ama adam "mid ne?" diye sormuş. Cevap vermezlerse feedlerim demiş. Onun olayı daha farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Geçen internet kafede işim düştü.Gittim baktım 9-10 yaşında çocuklar oynuyodu.Bir oyuna çoluk çocuk başladığı zaman o oyun değersizleşiyor.Bunun örneklerini birçok oyunda yaşadık.

Gördüklerin tr serverında oynuyor. Zaten şu anda aklı başında olan herkes west serverına geçti.
  • Mid ne bilmeyen birinin feedlemeyi bilmesi de ilginç. Kimse bu yönden düşünmemiş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.