Bu oyunun amacı nedir ne yapmaya çalışıyoruz eğlencesi nerdedir bu oyunun 24 lvl oldum kas kas bu ne yav sıktı artıkbi kaç şeyden zevk aldım bi yabani okçudan dolunay çıkınca birde maymunlardan at madalyonu çıkıncaEvet nedir bu oyunun amacı Knightta Np kasmak için Pk yapmak İçin oynanır Bu oyun Niçin Oynanır?
Yokmu bu oyunda pvp alanı falan yokmu hep hayvanmı kesilir 100 tane kdp düşse ne olur pvp olmadıkça takım işi olmadıkça bu oyun exp kasmaktanmı ibarettir?
quote:
Orjinalden alıntı: S A H
Yokmu bu oyunda pvp alanı falan yokmu hep hayvanmı kesilir 100 tane kdp düşse ne olur pvp olmadıkça takım işi olmadıkça bu oyun exp kasmaktanmı ibarettir?
pvp alanı yoktur lonca(clan) savaşları vardır. loncan bir loncaya savaş açar eğer karşı lonca kabul ederse savaş alanına gidilir loncanın üyeleri savaşa girer ve savaş başlar
Aynı gün kdp ve dolunay düşürüp +1 e yakmak
Paha biçilemez
quote:
Orjinalden alıntı: IaMChak0
Paha biçilemez
ŞŞt eski knightçı en iyi sen bilirsin Knighttan bu oyuna yatay geçiş yaptım neden oynamalıyım bu oyunu knight kadar sararmı?
quote:
Orjinalden alıntı: .Uğur.
quote:
pvp alanı yoktur lonca(clan) savaşları vardır. loncan bir loncaya savaş açar eğer karşı lonca kabul ederse savaş alanına gidilir loncanın üyeleri savaşa girer ve savaş başlar
Ondan Sonra Galip Gelen Taraf Puan Kazanır O puanlar Serverdeki Loncalar Arasında 1. Olma Yarışı vs. vs...
quote:
Paha biçilemez
knk çok kötü olmuş bee
quote:
Orjinalden alıntı: leaderknight
quote:
Paha biçilemez
knk çok kötü olmuş bee
Arkadaş yaşamış galiba bu duyguyu
Takım İşi Diyosunda Toplanıp Mavi Bayrakları Falan Basabilirsin
amacsız zevki var
Amacı çok ama doğru yerde oynarsan.(bkz: Free Kingdom Serveri)
quote:
Orjinalden alıntı: ByFake
quote:
quote:
Paha biçilemez
knk çok kötü olmuş bee
bende zamanında 4 tane kdp yakmıştım
quote:
quote:
Paha biçilemez
ŞŞt eski knightçı en iyi sen bilirsin Knighttan bu oyuna yatay geçiş yaptım neden oynamalıyım bu oyunu knight kadar sararmı?
bu daha iyi grafikleri daha iyi zevkli EPde o kadar pahalı bir şey değil
Yüzük alırsın bi tane premium gibi 5 ayda 65 70 olursun
quote:
Orjinalden alıntı: .Uğur.
quote:
Orjinalden alıntı: ByFake
quote:
quote:
Paha biçilemez
knk çok kötü olmuş bee
bende zamanında 4 tane kdp yakmıştım
Ben +3 Kdp'yi Yere Düşürdüm Adamda Aldı Bi Baktım Biri Ezooooo Diye Bağırıyo ver kdpmi dedim