Şimdi Ara

Londra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba seneye londraya taşınacagız ben ablam babam annem ve hiçbirimiz ingilizce bilmiyorum 1 sene içinde ingilizce ögrenebilmek iiçin bize kaynak önerirmisiniz.

• up+
  • oraya gidince ister istemez gelişir ingilizcen fakat genede rosetta stone,efu eğitim seti,ingilizce kitaplar ve ingilizce altyazı dizi tavsiye ederim ayrıca gramer için grammar in use kitabı tavsiye ederim
  • Dreazz kullanıcısına yanıt
    aslında fono yayınları kendi kendine ingilizce alıcaktım ama buraya yazdım sizce fono yayınları dil ögrenimi için iyimidir ve babamla konuştuk londra yada isveç konuştuk sizce hangisinin yaşam şartları daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkür hary

aslında fono yayınları kendi kendine ingilizce alıcaktım ama buraya yazdım sizce fono yayınları dil ögrenimi için iyimidir ve babamla konuştuk londra yada isveç konuştuk sizce hangisinin yaşam şartları daha iyidir

fono yayınlarına yorum yapamam.açıkcası bilen biri cevaplarsa daha iyi olur ama bana londro daha çekici geliyor.bu arada vize orda kalma işlemlerini nasıl hallettiniz bende kısa bir süre yaşamk isterim orda henüz üniye yeni geçtim ama ilerde amerika veya ingilterede yaşamak isterim
  • Komple göçüyorsanız profesyonel bir araştırma yapın bari yani danışmanlık alın. Bu iş basit bir iş değil.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    haklısın aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    New York Metrosu
    geçen yıl açıldı
    Amsterdam.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben pek bilmiyorum babam halletti o işleri ama sanırsam ankara ingiltere vizesi olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.