Şimdi Ara

Londra’da yaşıyorum sorularınızı alabilirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
40
Favori
70.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozgyur

Zor kardesim
    faturasiydi yemegiydi icecegiydi o para nasil gidiyor anlamiyorsun.
    Kira + council tax +faturalar 2+1 ev icin 1500 minimum
    Geri kalan paraylada makarna+fasulye yersiniz hep
    Ama 2 kisi calisip +3500 gelir olursa o zaman rahat yasanabilir

Alıntıları Göster
    Nerede yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Kingston, Richmond, Hampstead gibi yerleri evet cok guzel ama asiri cop yerleri var. Burada bile olmayan asit saldirilari var. Bicakli saldirilari da meshur. Cinayette nycyi gecen bir sehir. is teklifi almadiysan cok cok daha guvenli ve guzel yerler var. bu arada hatirlatayim londranin beyaz ingiliz orani %40dir. bu oranin %10 oldugu semtleri var. Nasil burdakiler istanbulu yasamak icin uygun bulmuyorsa ingilizler ve londra icin de ayni durum gecerli.

Ha buradan fersah fersah iyi bir ulke oldugu icin baska sehire basamak olarak kullanilabilir.

Alıntıları Göster
    Usta ben zaten küçük yer adamiyim

Avrupada küçük yerlerde yoksunluk yok

Suan antalyada yasiyorum ha bire elektrik su kesiliyor daha en temel seyler bile oturmamis halde Türkiyenin 5.buyuk sehrinde

Ama orda küçük yerlerde sorun yok dolayisiyla guney ingilteredeki küçük bir kasabaya yada sehre tasinirdim acikcasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• neden bu konuyu açtınız bakıp bakıp iç çekmemiz için mi? umarım tatmin olmuşsunuzdur
  • Londra'da yaşayıp trafikten şikayet etmeyen bir insan evladı nasıl var olabilir aklım almıyor
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
    Yeşil pasaport sahibiyim, iltica etsem, başıma neler gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 12 Eylül 2019; 14:57:57 >
  • Seneye almanyadayım nasipse bakalım

• Kuzenim Londra'da 2 sene iş icabı kalmıştı. Dediklerinizin hepsi doğru ama diğer bazı ülkeler gibi sağlık sistemi Türkiye'ye göre en basit bir işlem için bile sancılı ve formalitesi uzun ve masraflı sürüyor demişti. Hatta gelip Türkiye'de tedavi olmuştu.

Ekonomik açıdan ise zaten yaşıyorlar. 1.5 kg peynir 1.5 pound olur mu yav Bir de bize bak.

Bildiğim kadarıyla imkanı olanlar için en makul İngiltere yolu Ankara anlaşmasından geçiyor. Düşünenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Eylül 2019; 18:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Nerede yaşıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Londra

• Bir aylık maaşım ilearaba alabiliyorum hemde gayet iyi bir araba örneğin 2010 Audi a3 alabiliyorum.

Allah ağız tadınızı bozmasın hocam.

• Yorumları okuyunca klasik gurbet çomarları burayı da basmış..Bunlar, o kadar da güzel değil diyip nedense bir türlü dönmek bilmeyen haşere zihniyettendir.Konu sahibi arkadaşta gayet iyi yapmış çekip gitmekle aklın yolu birdir,yaşınız gençken napın edin gidin, yoksa benim gibi pişman olursunuz yaş geçince

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    İnanın o konuda çok detaylı bilgim yok. Burda devlet hastanelerinde çalışmak için bir somana girildiğini biliyorum. Ama Türk doktorların kliniklerinin yoğun olduğu semtler var. Türkiye’den mezun olmuş doktorlar burda çalışıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi sektörde iş vizesi aldığınız önemli. Eğer üniversite mezunu iseniz bu bir tık daha kolay. Kendi alanınızda vize aldınız ama diliniz yok. O zamanda Türk işyerlerinde bir süre çalışıp o arada dil kurslarına gidebilirsiniz. Dili hallettikten sonra kendi işinize daha kolay yönelirsiniz

• SoNuAzKaEn kullanıcısına yanıt
    Benim de sınıf öğretmenliği diplomam var. Burada yaşayan 400 bin Türk var. Ve onlarca Türk Okulu var Türkçe matematik gibi dersler veriliyor. Benim başvurumun bir parçasında Türk ailelerinin çocuklarına Türkçe ve matematik dedi verme üzerineydi. Bende 7 yıl milli eğitimde çalışmıştım bastım geldim. Şuan mutluyum ilerisi içinde umudumu koruyorum.

• Hayatımızın bilmem kaç yılı heder oldu o insanlar yüzünden. Anacımız özgürlük ve huzur. Artık medeniyetten uzaklaşan bir toplumda olmak istemiyor insan.

• hakan1581 kullanıcısına yanıt
    Dostum İnan bu kadar iyi niyetli olmaya değmez. Yaşın kaş bilmiyorum ama ailen olursa çocuğunu rahatça sokağa gönderebilecek misin? Peki eğitim sistemi gündem güne dünya standartları gerisinde kalıyor haberin var mı? Her gün kadın cinayet işleyen insanlar serbest kalıyor duyuyor musun? Sokak ortasında adam öldürenler ellerim kollarını sallayarak geziyor, trafikte eşinle kızınla dışarı çıkınca seni katil edecek adamlar görmedin mi hiç.
    Vatan diyorsun ama “ vatanını en çok seven işini en iyi yapandır” diyor Atatürk. Çalışmadan maaş alan insanları duymuşsundur. Sistem çarkı dönmüyor artık çürüdü dişler.

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Evet bende seviyorum. İnan bir buçuk yıldır hiç olmadığım kadar huzurluyum. Türkiye bizi tembelliğe ve gereksiz bir strese alıştırmış onu anladım

• Turist vizesi alarak gelsen gördükten sonra aklımda bir şeyler oluşmaya başlar. Her şeyin yolu var

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Bu senin için😊

Londra’da yaşıyorum  sorularınızı alabilirim

• Zorlanırsınız ya gelirinizi arttırmanız lazım yada eşinizin de çalışması gerekecektir. Çünkü kiralar pahalı ve çocukların masrafı da olacaktır

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım neden 1. Bölgede oturmak için ısrar ediyorsunuz. Londra’da 1. Bölgede kadar Dubai prensleri yada çocukları oturuyor. İnsanlara yanlış bilgi vererek yanıltıyorsunuz bence. Kim ilk geldiğinde 1. Bölgede iş bulacak kırık İngilizce ile.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.