Şu mesajından sonra mesajlarına cevap yazarak zaman kaybettiğimi anladım. Senin tanıdım kardeşim. Sen buraya gelip dil öğrenmeden yabani gibi yaşayıp bu ülkeyi yada burda yaşayan bazı insanları karalayıp başarısızlığını başka şeye mâl eden birisin. Senin adına üzüldüm. Insurance almak , banka hesabı açmak, ehliyet almak, öğretmen olmak … vs böyle şeyler senin gibilere imkansız gelir çünkü sizler için imkansızdır 😊 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıpjoker -- 7 Aralık 2023; 1:36:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Londra’da yaşıyorum sorularınızı alabilirim (25. sayfa)
-
-
benim masterım var ingiltere'den. sen ne anlatıyorsun? ankaralılara NHS bile hizmet vermiyor. IN alamıyorsun. ama 2 senede 3 senede öğretmen oldun he? yani anlıycan şekilde daha basit yazayım; Ben oraya ankara ile vs gitmedim. öğrenci olarak gittim ve her hakkı kazandım. brexit olmasaydı muhtemelen hala orada kalırdım ama artık buraya gelen ingilizleri bile görünce, verdiğim kararın doğruluğunu anlıyorum.
senin gibi boşa sallamıyoruz anlıycan...
-
2018 yılına kadar almanya çok daha güvenliydi. ingilitereyi yönten akıl burayı da liberaller ile doldurunca, burası da güvenlik olarak düşmeye başladı. doğu almanya mesela git suç oranı çok çok düşük. neden? çünkü tek tip ırka yakın halk. neyse sen sallamaya devam et.
-
-
Avrupa bizi kıskanıyor mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaşlık (İngiliz pasaportu) ne zaman alıyorsun hocam? Sizin adınıza sevindim. Hayatınızı kurtarmışsınız. Tebrik ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2024; 0:12:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa değil ki orası ama evet ora da kıskanıyodur
Hem de nasıl kıskanıyorlar anlatmak mümkün değil 😊
Çok teşekkürler.
10 ay sonra İngiliz vatandaşlığı için başvurup alabiliyorum .
her gün daha da şükrediyorum burda olduğuma.
Benim sorum biraz farklı olacak. pasaportu da aldıktan sonra Sizce bizim kızların yaklaşımı size nasıl olacak. Bunları Instagram'da reklam edip aralarından birini ekleseniz mesela
Hocam merhabalar, kısmetse bende skilled worker olarak vize başvurumu yaptım, şirket üzerinden 5 yıl vize başvurumuzu yaptık, 2 yıllık bir londra geçmişim var, şirket üzerinden ev almayı düşünmedğniz mi hiç imkanınız var idi ise? Evet ise neden?
Bir ikincisi herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? Sizce hala gelmelimiyiz? :))
Her ne kadar işlemlerim tamam sayılsa da kurulu bir düzenim var, imkanlarım da memleketime göre güzel açıkcası ve yaşım 40 , avukatım , herşeye rağmen UK de yeni bir hayat kurma hayalim var, sizce doğru yolda mıyım ne dersiniz?
Orada muhtemelen gayrimenkul emlakçılık işleri ile uğraşacağım, belki ilerde llm tamamlayıp solicitor şık yapabilirim bilmiyorum, aslında gelişteki asıl amacım sizin gibi vatandaşlık alıp çoluk çocuğa bir fırsat vermek, bakalım hayırlısı diyorum. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X