Şimdi Ara

LongB den gelen linki açmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle Serkanın da accountu çalınmış. Bir link geldi Longbden linkte leagueoflegends.com.nu gibi bi sitenin bi dizini var. Adam diyor ki senin bi trubinal case'ini buldum bak diyor. Sen tıklıyorsun üye girişi yapıyorsun. Üye girişi yaptığın an tık gidiyor account. Ben 2-3 saniye afalladım sonradan dank etti hemen şifremi unuttuma tıkladım ama bi işime yaramadı resmen hazırda bekliyorlarmış. E-mailimi hemen değiştirdiler. Ben de accountuma girmeden önce satın alma geçmişine gelip görüntüyü aldım hemen. Ip adresimle beraber supporta anında ticket attım. Büyük ihtimalle accountumu geri alabilirim sorun çıkacağını düşünmüyorum ama başka insanlar da salak gibi atlamasın bu tuzağa.

Saat gecenin 5'i olmuş usta ben nasıl göreyim sitenin com.nu uzantılı olduğunu farketmedim bile. Hele LongB den gelince direk açtım ve girdim güvenip . Umarım o da hesabına hızlı bir şekilde kavuşur çalınmışsa bile.

Edit: Benim listemde ekli olanlar da lütfen benden gelecek herhangi bir linki açmasın.

@IIIKurtIII bu arada haberin yoksa böyle bir durum olabilir hesabını kontrol etmen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 24 Temmuz 2013; 5:47:10 >

• Geçmiş olsun kardeşim.
  • Geçmiş olsun .
  • Gecmis olsun sagol bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Gecmis olsun sagol bu arada
    Öyle bir şey var aslında bilindik bir şey sen bilgilerini girdiğin an da hesap bilgilerin değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Gecmis olsun sagol bu arada
    geçmiş olsun ve teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Öyle bir şey var aslında bilindik bir şey sen bilgilerini girdiğin an da hesap bilgilerin değişiyor

Çok da basit bir şey bi yazılımcı olarak 15 dakikada kodlayabilirim. Ama sorun bu kadar olayı bilen bi adamın sabaha karşı ne olduğunu farketmeden salak gibi girmesi şifresini. Her neyse ben uyarayım da. Reddite de konu açarım az sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Çok da basit bir şey bi yazılımcı olarak 15 dakikada kodlayabilirim. Ama sorun bu kadar olayı bilen bi adamın sabaha karşı ne olduğunu farketmeden salak gibi girmesi şifresini. Her neyse ben uyarayım da. Reddite de konu açarım az sonra

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Ben serkanı merak ettim daha çok onda sorun var mı acaba tbf öncesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Geçmiş olsun.Ben serkanı merak ettim daha çok onda sorun var mı acaba tbf öncesi ?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Account westte olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Ama sonuçta o da bi emek. Ayrıca o kadar riot yetkilisi görüyor Bence serkanın işi halletmesi daha kolay ben şimdi ticket attım kim bilir ne zaman dönecekler bana. Döndüklerinde de sorun çıkarmadan alabilecek miyim.
  • quote:

quote:

Account westte olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Ama sonuçta o da bi emek. Ayrıca o kadar riot yetkilisi görüyor Bence serkanın işi halletmesi daha kolay ben şimdi ticket attım kim bilir ne zaman dönecekler bana. Döndüklerinde de sorun çıkarmadan alabilecek miyim.

O da doğru.Çok popüler olduktan sonra knight online'a döndü şu hack mevzuları.Tekrardan geçmiş olsun.Babam link atsa oyun içinden yine tıklamam o ayrı
    Satın alma geçmişin var çok sorun olcağını sanmıyorum.1 haftaya kurtarırsın

• quote:

quote:

quote:

O da doğru.Çok popüler olduktan sonra knight online'a döndü şu hack mevzuları.Tekrardan geçmiş olsun.Babam link atsa oyun içinden yine tıklamam o ayrı
    Satın alma geçmişin var çok sorun olcağını sanmıyorum.1 haftaya kurtarırsın

Sorun geri alıp alamamak değil de bu sürenin ne kadar kısa olacağı yarına kadar alabileydim iyiydi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 24 Temmuz 2013; 22:37:06 >

• BetterNerfLuffy kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben tr serverına göre konuştum.Westteymiş olayları yeni yeni anlıyorum uykusuzluk sersemiyim.Westte 1 günde yanıt alırsın ama sana ulaşması 2-3 günü bulur onun dediğim gibi.Azami süresi 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Geçmiş Olsun

Alıntıları Göster
    Bunu görür görmez bütün kredi kart bilgilerimi sildim LoL hesabımdan. Dahada RP almam. Üşendiğimden. Kim uğraşıcak tekrar girmekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Bunu görür görmez bütün kredi kart bilgilerimi sildim LoL hesabımdan. Dahada RP almam. Üşendiğimden. Kim uğraşıcak tekrar girmekle.

Aslında 3 haneli bi kod var kredi kartının arkasında onu girmeden alamazsın rp. Deneme-yanılma yöntemi ile bulmamaları için bi sistem geliştirmişlerdir. Hoş bulsalar da benimkini sanal kart 50 lira limiti var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Aslında 3 haneli bi kod var kredi kartının arkasında onu girmeden alamazsın rp. Deneme-yanılma yöntemi ile bulmamaları için bi sistem geliştirmişlerdir. Hoş bulsalar da benimkini sanal kart 50 lira limiti var.

Bu tür şeyler garip bi şekilde hep beni bulduğu için kendimi güvene aldım. Son aldığım şeylerin id vs. vs. hepsini fotoğrafladım bilgisayara. Steam şifrem odamın duvarında yazılıdır o derece. Bide benimkinin daha 350 lira limiti var.

• g.olsun alırsın sıkıntı çıkmazda rp falan varsa harcayabilirler.Gerçi onuda alırsın
  • saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

saol
     LongB den gelen linki açmayın

https://store.donanimhaber.com/bf/d1/62/bfd162ae711a30d9a605234fa6b6a870.jpg?1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 24 Temmuz 2013; 6:09:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.