Şimdi Ara

loptop lcd ekranını deskop pcde nasıl kullanırıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık miladını doldurmus ibm marka loptopun lcd ekranını masa üstü pcmle çalıştırmak istiyorum lcd ekranı loptop tan ayırdım bunun bağlantısını nasıl yaparıs yada yapabilirmiyiz deneyen warmı masa üstü bilgisayarımın ekran kartı ati redeon 9200 tv outlubuda yardımcı bi bilgi olabilir

• Ekranı ayırdım derken filmlerinden mi ayırdınız?.Gerçi her halikarda o ekranın bir sürücü devreye ihtiyacı var.Yani çalıştırmak bayağı bir uğraş ister.
  • yok tamamen loptoptan ayırdım loptopun anakartı yanık oldugu çin kullanamıyordum ben bu lcd ekranı 2. ekran olarak kullanmak istiyorum ekranın ve bağlantı koblolarının resmini cekip koyayım daha anlaşılır olabilir
  • http://img158.imageshack.us/my.php?image=grnt026lz9.jpg
    http://img233.imageshack.us/my.php?image=grnt027hd6.jpg

ekran ve bağlantıları bunlar bunu masa üstü pc ile uyumlu hale nasıl getiriris eğer başarırsak baya dahiyane bi fikir olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atv -- 22 Nisan 2007; 18:42:29 >
  • Resime baktım da bence kullanamazsınız.
  • yapma be lcd ye bi yerden 12 volt versek tv out kablosunuda diğer çıkışa falan bağlasak olmazmı şimdi ?
  • Bildiğim kadarı ile o lcd monitor matris gibi sürülüyor crt monitörler ise sadece sinyal ve voltaj ile çok farklı sistemler yani..
  • anladım kardeşim bakalım başka öneride bulunacak arakdas olacakmı bunu çzöersek bi şekilde bi çok insan benim gibi bu monitörlerden yararlanmış olur
  • up
  • Bu aynı konuyu elektronik bölümündede daha önce bir arkadaş sormuştu ama tam olarak çözebildiğini sanmıyorum yinede elektronik bölümünü biraz eskilere doğru arabakalım
  • walla 1 saatir eloktronik formunda dolaşıyorum bulamadım böle bişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.