Şimdi Ara

Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 1-2 Çalışmama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bilgisayarı değiştirdikten sonra Batlle for middle earth serisinin ne 1. oyunu ne de 2. oyunu açılıyor artık. Oyun açılırken ekran kalıyor daha windowstayken task manager a bakınca da not responding diyor. Yani yanıt vermiyor diyor :(
    Arkadaşlar sizce sorun neyden dolayı olabilir? Oyunun 1. sinin orjinalide var onda da aynısını diyor.

Sistem bilgilerine gelince ;
    İşlemci Phenom II X4 810
    Anakart Gigabyte UD4p
    Ram OCZ 2 GB 1600 mhz ddr3 ( 1333te çalışıyor )
    Ekran kartı His 4770 512 MB ( En son driver yani 9.8 yüklü )
    1 TB caviar black WD hdd
    Thermaltake 750Watt powersupply
    İşletim sistemi Windows XP professional

Teşekkürler...

• Kimsenin başına böyle bi durum gelmedi herhalde :(
  • Makinandan kaynaklanan birşey olduğunu sanmıyorum bir dosya eksik olabilir yada paket eksik olabilir googleye The White Tree yaz orada forum kısmına bak eğer bulamazsan konu aç yardım ederler.Site türkçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eranil

Makinandan kaynaklanan birşey olduğunu sanmıyorum bir dosya eksik olabilir yada paket eksik olabilir googleye The White Tree yaz orada forum kısmına bak eğer bulamazsan konu aç yardım ederler.Site türkçe.

Teşekkürler

Şİmdi bi format atıcam ondan sonrada çalışmazsa dediğiniz siteye başvurucam...
  • Sorun makinende değil işletim sisteminde sanırım.İşletim sistemin windows vista ise;

1-oyunun kısayoluna sağ tık yap ve özelliklere gir.
    2-oradan uyumluluğa gir,uyumluluktan xp service pack 2'yi bulup uygula de ve tikle.
    3-sonra yönetici olarak çalıştıra bas.olmazsa bir daha dene.Mutlaka olacaktır. tabiki işletim sistemin vista ise.

Eğer değilse dediği siteye başvurabilirsin arkadaşın.

kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.