Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saurone

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

İnşallah bu filmde Balrog'dan çok daha ihtişamlı olan Smaug'u görücez. O bir ejderha..

Smaugun, bir balrog kadar kudretli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

bencede :). çünkü o da diğerleri gibi bir ejderha ^^

bi kaç sorum daha var arakdaşlar

1. filmde koca yaratık mızrak attı frodoya ama üstündeki zırh gibi bişey vardı ve onun sayesinde kurtuldu.ama 3. filmde örümceğin minicik iğnesimi deldi o zırhı ?
    2- saruman'a ne oldu ? saaron ölünce o da mı öldü?
    3-bide hani 9 yüzük insanlara verilmişti.tabi sonra lanetlendiler falan.. gandalf onları anlatırken diyolardı onlar ne ölüdür nede diri. yani ölümsüz işte. ama 3. filmde o kız nasıl öldürdü koskoca ölümsüz yaratığı ? yüzüne bi kılıç darbesi indirmişti sadece? kitabını falan okumadığım için hiç bi bilgim yok acaba zayıf noktası falanmı vardı ?

birde Eru ilúvatar bahsetmese haberim olmayacaktı. bunun gibi fimde olmayıp kitapta olan çok şey varmı ? son olarak 1. filmden 3. filmin sonuna kadar kitaba göremi gittiler yoksa sappa oldumu ^^ . çok tşkkürler.

arkadaşın dediği gibi o küçücük dediğin iğnenin sahibi ungoliant'ın çocuklarından biri. Kendisi Valinor'daki ağaçları yokeden kişidir.Daha sonra Melkor'dan sahip olduğu Silmaril'leri kendisine vermesini isteyince aralarında kavga çıkmıştır Melkor'u ordan balrog'ları kurtatıyor. Ungoliant ise kaçıp Ered Gorgoroth(Mordor'daki değil beleriand'da araştırın) yerleşiyor sonra ordanda ayrılıp eski çağlarda mordor'a geliyor.Shelob orda doğuyor.Kitapta(Silmarillion) ungoliant'ın en sonunda beslenecek birşey bulamadığını ve büyük bir kıtlıkta kendini yiyip öldürdüğü yazılır.

Sorularını tek tek cevaplayayım;
    1-Frodo'nun üzerindeki zırh cüce zanaatkarları tarafından yapılmış bir mithril idi.O kadar değerli bir zırhki ejderha derisi kadar kalın,aynı zamanda çok hafif olduğunu söylüyordu bilbo.1.filmde mızrak yediğinde Mithril yanındaydı devamında iluvatar'a katılıyorum
    2-Saruman Shire'da öldü.
    3-Cadı Kral aslında ölmedi,sadece vücudu büyü geçirmiyordu,büyülü kılıçla Cadı Kral'a vurunca büyü bozuldu.Kara Kapı'da tekrar döndü yüzük yokolmadan Cadı Kral ve tayfası yok olmaz.

@xpress_

seriyi tekrar izleyesim geldi. dün1i bugün 2yi izledim yarın 3. inş. ama sorularım var

1-neden yüzük gollum da 500 yıl kaldı ? sonra o hobitte 60 yıl kaldı? frodoya gelince niye efendisine gitme isteği geldi ?o kadar yıl ne yaptı o yüzük.

2-birde neden sadece frodo ? diğer kişiler niye taşıyamıyolar yüzüğün kendine ait çekiciliği falan var biliyorum. sanırım yüzüğü takarsan,efendisi seni hemen bulabiliyor heralde takılmaması lazım.sonuçta frodoyu da çekiyodu kendisine takması için falan .? gandalf neden yapamadı ? yada bi sürü kişi var frodo'dan güçlü?

3-bide kooooskoca Balrog 'un komutanı basit bi ork muş. onu öğrendim vikipedia dan balrog a bakarken, komiğime gitti . sorum ise balrog o cücelerin hepsini orda öldürmüş(1. film tünelde) ve göründüğü üzere baya bi eski iskeletler falan ...o gimmli denilen cüce hiççç gitmemişmi oraya çünkü oları görünce ağlamaya falan başladı? onunda haberi yoktu çünkü.

4- son olarak (1. filmde)eğer orası cücelerin mekanı ise tünele girerken gandalf kapının şifresini bulmaya çalışmıştı Orda cücenin o şifresi bilmesi gerekmezmiydi?

3. filmi izledikten sonra bi kaç sorum daha olabilir şimdiden tşk ^^

1-Yüzüğü Gollum kimsenin bulamayacağı yerde tuttu.Yüzük Gollum'a yavaş yavaş alışmaya başladı 500 yıl içinde ama efendisine gitmeyi arzuluyordu.Frodo'da ikende Gollum'da ikende yüzük efendisine gitmek istiyor.Yiyip bitirdi Gollum'u
    2-Çünkü Galadriel'in bir sözü vardı tam hatırlamıyorum bu yol sizin için bay frodo o yolu siz bulamazsanız kimse bulamaz gibi.Yüzüğü taşımak Frodo'ya bahşedilmişti.Gandalf yapamadı çünkü yüzüğün maialar üzerinde olumsuz bir etkisi var örneğin;Saruman.
    3-Moria'yı Balrog mesken tuttuktan sonra cüceler uzun bir yıl boyunca Moria'ya yerleşmiyorlar.Sonra Gimli'nin kuzeni Balin gidiyor ve derinleri kazmalarının nedeniyle Balrog uyanıyor,Durin'in felaketi olarakta adı geçer o Balrog'un o ve goblinler orayı alıyorlar.Gimli'nin ve babasının haberi yok.
    4-Gimli oraya sık sık gelmiyordu,Gandalf zaten kitapta biraz düşündükten sonra buluyor cevabını

5-sor cevaplayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinuviél Luthién -- 14 Mart 2010; 20:02:57 >
  • The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring 2001 720p Bluray x264-CBGB

The Lord of the Rings The Return of the King 2003 720p Bluray x264-CBGB

Düştü.

Ama extended değil malesef. extended 1080p hdtv sürümleri olduğu için pek indirmek gelmiyor içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring 2001 720p Bluray x264-CBGB

The Lord of the Rings The Return of the King 2003 720p Bluray x264-CBGB

Düştü.

Ama extended değil malesef. extended 1080p hdtv sürümleri olduğu için pek indirmek gelmiyor içimden

Two Towers'da geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laxori

ATaİk_
    dodgé

ekledim beyler

eyvallah
  • Blu-ray çıktı indiresim var ama extended değil maalesef.1080P lerde çıkacaktır da. Extended blu-ray ne zaman çıkar biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Blu-ray çıktı indiresim var ama extended değil maalesef.1080P lerde çıkacaktır da. Extended blu-ray ne zaman çıkar biliyor musunuz?

Amazon 2011-2012 demiş
  • Oha niye bu kadar geç çıkıyor anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Blu-ray çıktı indiresim var ama extended değil maalesef.1080P lerde çıkacaktır da. Extended blu-ray ne zaman çıkar biliyor musunuz?

Amazon 2011-2012 demiş

Bir yerde Hobbit filminin vizyona gireceği tarihlerde çıkacağı yazıyordu.
  • bu filmin bluray harika olur ama indirmek istemiyorum.ilk ve tek olarak filmin tr dublajını orjinalinden daha çok seviyorum.ingilizce izleyemem bu filmi
  • Daha önce niye dikkat etmedim ben bu konuyu göremedim yahu eklermisin kardeşim benide
  • Herkes bekliyomu Şimdi
  • The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring 2001 1080p Bluray x264-CBGB
    1080 lerde gelmeye başladı
  • The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (94 Files) (13446.8 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 19.03.2010 ) ( 00:56:49 ) -- pred 50 minutes 18 seconds ago

Bu haftasonu evde epik bir haftasonu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (94 Files) (13446.8 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 19.03.2010 ) ( 00:56:49 ) -- pred 50 minutes 18 seconds ago

Bulabiliyorsan Extented Edition unu indir... Bana dua ediceksin eğer daha önce izlemediysen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (94 Files) (13446.8 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 19.03.2010 ) ( 00:56:49 ) -- pred 50 minutes 18 seconds ago

Bulabiliyorsan Extented Edition unu indir... Bana dua ediceksin eğer daha önce izlemediysen...

Bulabilmesi için piyasada olması lazım Sayın BarbarEE sürümler 2011-2012 de gelecek Hobbitten sonra.1080P HDTV EE fakat onlardada ee sahneler upscale di.Yeniden remake filan edecekler galiba onları sonra çıkacak bluray leri .Gerçi Hobbitten sonra çıkması tamamen pazarlama stratejisi.
  • 2012 Bekleyemem director cut çıksa ne olurdu çıkarmıyorlar işte-ben İndiriceğim sağlam realase bekliyorum olmadı dvd seri zaten var sıkıntı olmaz
  • Bu şekilde arşive girme değeri taşımıyor bence. Extended olmadıktan sonra ne anlamı var?

Az değilki tam 124dk fark var toplam..
  • quote:

quote:

quote:

Bulabilmesi için piyasada olması lazım Sayın BarbarEE sürümler 2011-2012 de gelecek Hobbitten sonra.1080P HDTV EE fakat onlardada ee sahneler upscale di.Yeniden remake filan edecekler galiba onları sonra çıkacak bluray leri .Gerçi Hobbitten sonra çıkması tamamen pazarlama stratejisi.

Extented Edit. nı 1080p Bluray izlemek için 2 sene beklemesine ne gerek var ayıptır sorması piyasada çok kaliteli ripler var izleyebileceği (eğer izlemediyse)... Mesajları okuyup cevap verirken ne anlatılmak istendiğini düzgün anlayalım rica ederim...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Extented Edit. nı 1080p Bluray izlemek için 2 sene beklemesine ne gerek var ayıptır sorması piyasada çok kaliteli ripler var izleyebileceği (eğer izlemediyse)... Mesajları okuyup cevap verirken ne anlatılmak istendiğini düzgün anlayalım rica ederim...

Ne demek istediginizi düzgün anladım fakat @Yekialem filmleri genelde bluray rip formatında izledigi için böyle ifade bildiriminde bulundum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne demek istediginizi düzgün anladım fakat @Yekialem filmleri genelde bluray rip formatında izledigi için böyle ifade bildiriminde bulundum

Roger That
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.