Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barbar'a beni düşündüğü için teşekkür ederim ama zaten seriyi sanıyorum ki hem normal hem de genişletilmiş versiyonuyla toplamda 4 kere izledim.. Mevcut genişletilmiş versiyonların hd olarak sadece tv rip leri bulunduğundan şimdilik gerek görmüyorum..

£mre'ye de teşekkür ederim bu arada..

Arkadaşları da ayarladım bu hafta sonu deprem olur evde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

2012 Bekleyemem director cut çıksa ne olurdu çıkarmıyorlar işte-ben İndiriceğim sağlam realase bekliyorum olmadı dvd seri zaten var sıkıntı olmaz

Valla ben de bekleyemiycem.Sağlam release bekliyorum; eureka,ctrlhd,wiki,hidt vs. Extended çıkana kadar idare edicem artık. CBGB sunumları son zamanlarda gayet iyi olsada memnun kalsamda diğerlerini bekliycem hangisi iyi ise ona yumulucamBöyle klasikler ayrı bir ilgiyi hakkediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 19 Mart 2010; 18:03:16 >
  • CoolerKing
    SerSeriZa.

ekledim beyler
  • Beni de ekler misin hocam ?
  • extended tam olarak neoluyor, silinen sahnelerin olduğu versiyon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

2012 Bekleyemem director cut çıksa ne olurdu çıkarmıyorlar işte-ben İndiriceğim sağlam realase bekliyorum olmadı dvd seri zaten var sıkıntı olmaz

Valla ben de bekleyemiycem.Sağlam release bekliyorum; eureka,ctrlhd,wiki,hidt vs. Extended çıkana kadar idare edicem artık. CBGB sunumları son zamanlarda gayet iyi olsada memnun kalsamda diğerlerini bekliycem hangisi iyi ise ona yumulucamBöyle klasikler ayrı bir ilgiyi hakkediyor

Formel

eureka,ctrlhd,wiki,hidt

CtrlHD Dışında hepsine güvenirim CtrlHd çok kumlu bırakıyor filmi pixsellerle oynuyor sağlam yapayım diye ben bu grubu bir türlü sevemedim,bu arada Eureka bende beklemedeyim çıksın diyoruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

extended tam olarak neoluyor, silinen sahnelerin olduğu versiyon mu?

Evet o versiyon.. aslında kayda değer pek bir şey yok sadece fazla ayrıntı var, okumayıpta kitabı merak edenler içiin harika bir alternatif.

Sauron'un sözcüsü, Saruman'ın ölüşü, Witch King'in Gandalf'a saldırması gibi bir kaç önemli olay hariç pek bir şey yok.

Ama bir fan mutlaka izlemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Evet o versiyon.. aslında kayda değer pek bir şey yok sadece fazla ayrıntı var, okumayıpta kitabı merak edenler içiin harika bir alternatif.

Sauron'un sözcüsü, Saruman'ın ölüşü, Witch King'in Gandalf'a saldırması gibi bir kaç önemli olay hariç pek bir şey yok.

Yapma hocam yapma nasıl pek birşey yok... Özellikle kitabı okuyup sonra filmi izleyenler için inanılmaz önemli olaylar ve ayrıntılar var...
  • @Barbar bence önemli pek bir şey yok hocam normal versiyonu izleyipte kestiremeyeceğin çok az şey var yani bolca ayrıntı var. Ya da affola gözümden kaçmışta olabilir çok önemli bulduğun 1-2 şey söyler misin ?
  • Blu-ray.com'da şikayetimi dile getirim..extended konusunda .

The Lord of the Rings Trilogy Theatrical Edition 2001-2003 1080p Bluray x264-HDT

Gruba ait realese malum yerlerde dosya boyutu 41.55 GB İlgililere duyurulur
  • Bu arada; CBGB, 1080p leri de tamamladı:

The.Lord.of.the.Rings.The.Return.of.the.King.2003.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (55 Files) (10393.15 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 19.03.2010 ) ( 21:00:58 ) -- pred 4 hours 33 minutes 22 seconds ago

The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (94 Files) (13446.8 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 19.03.2010 ) ( 00:56:49 ) -- pred 1 day 38 minutes 12 seconds ago

The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.1080p.Bluray.x264-CBGB -- (94 Files) (13446.8 MB) (Genre Action_Adventure_Fantasy) ( 18.03.2010 ) ( 17:36:41 ) -- pred 1 day 7 hours 58 minutes 56 seconds ago

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 20 Mart 2010; 2:36:09 >
  • The Lord Of The Rings-Complete Recordings albümünü indiriyordum.Bir sürü müzik var fakat sizin önerdikleriniz var mı?
  • quote:

@Barbar bence önemli pek bir şey yok hocam normal versiyonu izleyipte kestiremeyeceğin çok az şey var yani bolca ayrıntı var. Ya da affola gözümden kaçmışta olabilir çok önemli bulduğun 1-2 şey söyler misin ?

Mordor sözcüsü, ölüler ordusunun gemileri ele geçirişi, ölüler ordusuna gidiş kısmında yaşananlar, Frodo'nun Gondorlular tarafından serbest bırakılmasındaki ayrıntılar aklıma ilk gelenler onun dışında kitapta okuyupta normal versiyonda göremediğimiz birçok ayrıntıda vardı... Mesela dikkat edersen Saruman'ın ölümünü yazmıyorum burda çünkü kitapta öyle bir olay olmamıştı, kitapta Saruman kuleyi terkedip gidiyor.. Dediğim gibi eğer kitabı okuduysan Ext.Edit izlemek daha iyi oluyor... O ayrıntılar zaten insanı mutlu eden...

@@@Laxori

Hocam birşey rica edebilirmiyim eğer çok uğraştırıcak gibi değilse senin için... Fan listesinde eski nickim yazıyor... Lord Westside ı Barbar olarak değiştirirmisin... Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Yapma hocam yapma nasıl pek birşey yok... Özellikle kitabı okuyup sonra filmi izleyenler için inanılmaz önemli olaylar ve ayrıntılar var...

Seriyi okuyorum bu aralar,Extended indirdim kitaplardan sonra bir daha izlemeyi düşünüyorum.Kitap ve film arasında çok değişiklik var.Allahın belası PJ kafasına göre değiştirmiş bazı şeyleri.Ama kitapda anlatılan Orta Dünyayı filme kusursuz aktarmış.
  • @Barbar bahsettiğim bir kaç önemli olayıda yazmışsın, bunlar hariç geride pek bir şey yok onu demek istiyorum akılda kalıcı değiller, ama baya bir ayrıntı var belkide kitabı okumadığımdan bana pek önemli gelmemiştir.

Neyse hocam düşüncene saygım sonsuz merak edenler varsada izleyip kendi karar versin.
  • The Lord of the Rings Trilogy 2001- 2003 Theatrical Edition BluRay 1080p DTS x264 dxva EuReKA

çok yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

The Lord of the Rings Trilogy 2001- 2003 Theatrical Edition BluRay 1080p DTS x264 dxva EuReKA

çok yakında

beklerız
  • Eureka ripleri yapmaktan vazgeçmiş galiba. Kaynak çok kötü demişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 25 Mart 2010; 8:56:51 >
  • bluraylerini indirmek lazım birara
    ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Eureka ripleri yapmaktan vazgeçmiş galiba. Kaynak çok kötü demişler..

kaynak nerde ?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.