Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarr yüzüklerin efendisi kralın dönüşü cumartesi akşamı 20.00 da show tv de yayınlanacak DUYURULUR..
  • Arkadaşlar bugün dedi ve yayın akışında göremeyince çok büyük bir hüsran olmuştu ama yarın yayınlanıyormuş bu çok güzel oldu
  • Yüzüklerin efendisi üçlemesi Blu-Ray'de

Yüzüklerin Efendisi Blu-Ray Seti, Dünya İle Aynı Anda Türkiye'de.‏
    Bir çok ünlü sinema eleştirmeninin son on yılın en iyi filmi olarak nitelendirdiği Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray seti 6 Nisan 2010 tarihinde bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de raflarda olacak.

Sony firması tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray seti, 1080p Yüksek Görüntü Çözünürlüğüne ve 6.1.ES DTS HD ses kapasitesine sahip ve 16x9 2:4:1. görüntü formatında.

Blu-Ray’de “Bir İlk” olarak nitelendirilen ve 3 Blu-Ray Diskten oluşan bu set, sadece J.R.R Tolkien hayranları için değil HDTV’lerde izlenecek yeterince Blu-Ray yapım bulamayanlar için de görsel bir şölen olacak.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray setinin dünyada genel dağıtımı New Line Cinema Entertainment Inc. lisansı ile Warner Bros, Türkiye’de de Umut Sanat Filmcilik A.Ş tarafından gerçekletirilecek.

Alıntı(hinrj)

Arşiv yapanlar için tam bir nimet
  • Arkadaşlar Cumartesi yani yarın Kralın Dönüşü var 20.00'da kaçırmayın.
  • Türkçe dublaj mı?
  • İki kuleyi Türkçe dublaj olarak verdiler buda öyledir büyük ihtimalle.
  • Evet,Türkçe dublajlı olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Başladı.

Edit: Dublajlısını hiç sevmedim. + extended olmayınca da izlememeye karar verdim.

LOTR dublaj izlenir mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Başladı.

Edit: Dublajlısını hiç sevmedim. + extended olmayınca da izlememeye karar verdim.

LOTR dublaj izlenir mi ya

özellikle lotr dublaj izlenir
  • Şaka mısınız ya.Dublajlı izlenecek yegane filmdir bu.Bütün herkes dublajın en güzel bu filmde olduğunu söylüyor ki bence de dublajın bu kadar gittiği bir film sanırım bir de Back to the Future serisinde görmüştüm.
  • Türkçe dublaja sonuna kadar karşıyım ancak belki de en iyi Türkçe dublajı olan film lort serisidir özellikle gollum ve gandalf orjinali kadar başarılı
    galdalf(istemi betil) ne de olsa laz ziya :D az buçuk tecrübesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYSST -- 3 Nisan 2010; 22:36:23 >
  • Bence de dublaj gayet güzel,hele Gandalf seslendirmesi tam oturmuş,mükemmel.
  • Dublajın nesi kötüye cuk diye oturmuş sesler daha ne olsun.
  • Hep orjinal seslerden kısıyorlar türkçe olması dezavantaj ama güzel uyarlama
  • gyükseltürk
    diş perisi
    yagami
    Crln
    My Curse
    Samét
    armutcan

ekledim beyler

Barbar seninde ismini düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Yüzüklerin efendisi üçlemesi Blu-Ray'de
    Yüzüklerin Efendisi Blu-Ray Seti, Dünya İle Aynı Anda Türkiye'de.‏
    Bir çok ünlü sinema eleştirmeninin son on yılın en iyi filmi olarak nitelendirdiği Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray seti 6 Nisan 2010 tarihinde bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de raflarda olacak.

Sony firması tarafından hazırlanan Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray seti, 1080p Yüksek Görüntü Çözünürlüğüne ve 6.1.ES DTS HD ses kapasitesine sahip ve 16x9 2:4:1. görüntü formatında.

Blu-Ray’de “Bir İlk” olarak nitelendirilen ve 3 Blu-Ray Diskten oluşan bu set, sadece J.R.R Tolkien hayranları için değil HDTV’lerde izlenecek yeterince Blu-Ray yapım bulamayanlar için de görsel bir şölen olacak.

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin Blu-Ray setinin dünyada genel dağıtımı New Line Cinema Entertainment Inc. lisansı ile Warner Bros, Türkiye’de de Umut Sanat Filmcilik A.Ş tarafından gerçekletirilecek.

Alıntı(hinrj)

Arşiv yapanlar için tam bir nimet

Bu paketi dün aldım,keşke uzatılmış bölümlerde olsaydı ama olsun arşiv için mükemmel bir paket olmuş blu-ray LOTR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 9 Nisan 2010; 1:50:38 >
  • Blu-rayin görüntü kalitesi beni tatmin etmedi.Daha iyi aktarılmalıydı bu seri blu-ray'e.Belki extended daha farklı olur beklemek lazım.
  • Yüzük kardeşliğinin trailer ında 2:10 saniyedeki sahnede aragorn un üstünden yukarıya doğru uzanan bir ip gözüküyor arkadaşlar... Bu çekim hatasımı yoksa başka birşey anlamadım....?

• Extended'ın blu-ray versiyonu çıkacak mı? Bu arada Show tv kafayı mı yedi? Geçen hafta 3. filmi yayınladılar, şimdi 2'yi yayınlıyolar. Geriye doğru mu gidiyorlar Extended'ı izledikten sonra sinema versiyonu da çok boş geliyor. LotR izlemek için oturduysan televizyon başına, 3-4 saatten aşağısı kesmiyor
  • Extented bluray 1080 internette mevcut 3 film 82 gb tutuyor

buyrun kaliteside bu

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.