Allah Allah geçen hafta İki Kule ve Kralın Dönüşü'nü verdiler Yüzük Kardeşliği yoktu bu hafta da sadece İki Kule'yi koymuşlar Yüzük Kardeşliği neden yok acaba?
?? AUDIO LANGUE : English,Turkish ?? ?? ?? ?? Video : 5047 x264 ?? ?? Bits per Pixel : 0.247 ?? ?? Resolution : 1440x592 ?? ?? Frame RAte : 23.976 Fps ?? ?? Audio First : 768 kb/s 6 chnls DTS English ?? ?? Audio Second : 448 kb/s 6 chnls AC3 Turkish ?? ?? ?? ?? Subtitles : English,Turkish,Polish,Spanish,Dutch,?? ?? Serbian,Danish,French ?? ?? ?? ?? SA : B VOP, No Qpel, No GMC, DXVA ??
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
Extented bluray 1080 internette mevcut 3 film 82 gb tutuyor
buyrun kaliteside bu
Blu-ray Extented çıkmadı herkse onu bekliyordu ama maalesef daha çıkmadı.2012 yılında blu-ray olarak çıkacak.Dediğiniz sürüm hdtv sürümüdür. Yani kaynak hdtv den alınmadır blu-ray değil.Benim görüşüm isterse 120gb olsun ana kaynak blu-ray olmadığı zaman bu kadar yüksek gbları indirmek gereksiz.İllaki kalite farkı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 11 Nisan 2010; 3:15:11 >
quote:
Orijinalden alıntı: Formel
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
Extented bluray 1080 internette mevcut 3 film 82 gb tutuyor
buyrun kaliteside bu
Blu-ray Extented çıkmadı herkse onu bekliyordu ama maalesef daha çıkmadı.2012 yılında blu-ray olarak çıkacak.Dediğiniz sürüm hdtv sürümüdür. Yani kaynak hdtv den alınmadır blu-ray değil.Benim görüşüm isterse 120gb olsun ana kaynak blu-ray olmadığı zaman bu kadar yüksek gbları indirmek gereksiz.İllaki kalite farkı var.
Pardon ya extentedin blurayı yokmuş şimdi gördüm
The Hobbiti okuyorum su aralara sonra lotr gelecek
The Lord of the Rings Trilogy Theatrical 1080p BluRay x264 DTS-WiKi 52.72 GB çıkmış bulunmakta;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesmerist -- 13 Nisan 2010; 19:19:54 >
3 Filmide bugün tekrar izledim başım ağrıyor Keşke bukadar kısa sürmeseydi . The Hobbit diye bir film çıkıyormuş hikayede LOTR ile bağlantılıymış tam olarak konu nedir ? Part 1 diyor bide sanırım buda 2 3 filmden oluşacak http://www.imdb.com/title/tt0903624/
Arkadaşlar Lotr'nin bi türkçe seslisini indirdim 720p'li. Sonrada ctrlhd'nin 1080p'sini indirdim. Ve ctrlhd'ye türkçe sesi ekledim. Mükemmel bir şey ortaya çıktı valla
Ekle
güzel faydalı konu olmuş arkadaşlar çok teşekkürler.yüzüklerin efendisi serisini biçok kez izledim ama hala extended versiyonunu izleme imkanı bulamadım.kaliteli görüntüyle izlemek istiyorum.fakat The Lord of the Rings Trilogy (Extended Editions) Blu-ray'i amazonda 2011 ya da 2012 de çıkıcağını yazmışlar.o kadar süre beklemek biraz zor.Extended versiyonu çeşitli torrent sitelerinde hdtvrip olarak 1080p ve 720p olarak var ama acaba kimin release'ını indirsem çünkü bazı ripler gerçekten kötü çıkıyo.özellikle 720p olarak önerebileceğiniz bir rip grubu varmı onu indiriyim de sonra hüsrana uğramıyım.
arkadaşlar elimde bu müthiş filmlerin orjinal hiç kullanılmamış pakedi dahi açılmamış box seti bulunmakta isteyen arkadaşlar pm atsın.
seriyi yeniden tmmladık
the hobbit i okudum. güzel bir film olur.
blu-ray kalitesinde izlemeyi bende çok isterim, ama kim uğraşacak
Özellikle Yüzük Kardeşliği'nde Lurtz'un uruklarla Amon Hen'de ki bölümüne bayılıyorum.
ekle
Ekle
ekleyin bneide
Mükemmel bir seri ileride çocuğuma izleteceğim baş yapıtların arasında
beyler ben 3 filminde extented ını istedim cdciden.daha birinci filmi izledim ama farklı bi sahne göremedim.benim mi gözümden kaçtı? ilk filme kaç dakika eklemişler normalde ve orjinalinde olmayan hangi sahneler var?? bi tek galadriel bizim elemanlara hediyelerini veriyo o var sanki eklenmiş olarak. bilgilendirirseniz sevinirm.