Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ard arda Bluray olarak 3 filmi de izledim, sıkılmadan.. Eklerseniz sevinirim..

Düzenleme : İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 25 Mayıs 2010; 15:29:33 >
  • Benide eklerseniz çok sevinirim. Gelmiş, geçmiş izlediğimen iyi film!
  • quote:

Orijinalden alıntı: preacion

the hobbit i okudum. güzel bir film olur.

2012'yi beklemek zorundayız.Hobbit kasabasının yapıma başlanmış umarım bir geçikme olmaz
  • Ekle bizi de dostum.

Ne demiş cüceler: "Söyle dost ve öyle gir."
    Moria madenlerine giriş kapısında yazan söz.
  • ben de varım
    dostum eklersen sevinirim
    Lord dan başkası yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

2012'yi beklemek zorundayız.Hobbit kasabasının yapıma başlanmış umarım bir geçikme olmaz

2011 değilmiydi ya.

O değil de ben en çok kuyut ormanı nasıl yansıtacaklar orayı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

quote:

2011 değilmiydi ya.

Ben o sondaki büyük savaşı ve ejderhayı çok merak ediyorum. Madenler ve ormanlarda 2. sırada.
  • quote:

quote:

quote:

2011 değilmiydi ya.

Bi yerde 2012'ye geçikme olacak diye okumuştum yanlış olabilir 2011'de olabilir
  • HD Olarak izledim 3 seriyi acaip bir görüntü kaalitesi vardı ağzım açık kaldı diyebilirim.ama benim izlediğim normal sürümünden baya bir sahne kırpılmış gibi geldi bana yanılıyorda olabilirim
  • Benide ekleyin hocam...

Hayatımın filmi ya her ay düzenli olarak izliyorum hastalık oldu
  • hocam benide ekleyin hdd80 gb olunca bluray bize biraz hayal geliyor ben 720p extended versiyonda izledim en son
  • The Hobbit: Part 1 (2012) IMDb

MOVIEmeter: Up 102% in popularity this week

Release Date:December 2012 (USA)

Çok bekleyeni var galiba İnşallah hüsrana uğratmazlar bekleyenleri ve kitabın ve Tolkienin hakkını verecek bir film yaparlar... Hadi hayırlısı 3 sene çıkacak diye bekledik 2010a. 2 sene daha bekleriz 2012 ye Avatar kadar uzun sürdü bu filmi hazırlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Arkadaşlar soracağım sorunun cevabını biliyorsanız lütfen söyleyin Filmin tr dublajında kullanılan sözcüklerin altyazıya bire bir aktarılmış hali var mı? Tr dublajda türkçe o kadar güzel kullanılmış ki hayran kalmamak elde değil.Az önce bir altyazı indirdim.Filmi izlerken tiksindim o derece yani.Örnek vermek gerekirse Balrog gelirken Gandalf onun için kadim dünyadan bir iblis diyor.Altyazıda ise eski bir dünya ifriti yazıyor. Aradaki farkı görmemek elde değil

Benden başka kimse altyazıların kalitesinden rahatsız değil galiba

Sen hangi filmin altyazısını istiyorsun ? İngilizce olan ve extend mi yoksa extend olmayanmı ? Alt yazı gönderebilrm ama senin film ile uyumlu olmayabilir.
  • Del Toro galiba yönetmenliğini yapmayacam demiş The Hobbit' in iyice oyun ettiler bu işi yakında çıkmaz derseler hiç şaşmam

Bu gidişle herkezin istediği gibi baba peter jacson gelecek işin başına yine Yüzüklerin efendisindeki olduğu gibi ama peteri birileri engeliyormuş galiba peter yine orta dünyaya girmek istiyor yine Bi film çekeceğiz dediler herşeyi allak bullakettiler
  • Yazın benide arkadaşlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Del Toro galiba yönetmenliğini yapmayacam demiş The Hobbit' in iyice oyun ettiler bu işi yakında çıkmaz derseler hiç şaşmam

Bu gidişle herkezin istediği gibi baba peter jacson gelecek işin başına yine Yüzüklerin efendisindeki olduğu gibi ama peteri birileri engeliyormuş galiba peter yine orta dünyaya girmek istiyor yine Bi film çekeceğiz dediler herşeyi allak bullakettiler

Peter gelirse gerçekten süper olur
  • Belki bu haberi duymayan orta dünya hayranları vardır.Arkadaşlar Lord Of the rings online'ı artık bedava bir şekilde oynayabileceğiz.

İlgili konu ;

http://forum.donanimhaber.com/m_40229215/tm.htm
  • quote:

Belki bu haberi duymayan orta dünya hayranları vardır.Arkadaşlar Lord Of the rings online'ı artık bedava bir şekilde oynayabileceğiz.

İlgili konu ;

Biliyorum ve bekliyorum

betayı bilmiyordum iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Belki bu haberi duymayan orta dünya hayranları vardır.Arkadaşlar Lord Of the rings online'ı artık bedava bir şekilde oynayabileceğiz.

İlgili konu ;

Biliyorum ve bekliyorum

betayı bilmiyordum iyi olmuş

offf habere gel. Açarım oyunu arkadan veririm bg tamamdır
  • üzüklerin efendisi extend versiyonunu hd olarak nasıl indirebilirim?1mb hızım var ve ve rapid hesabım yok.tek link bulabilir miyim?Torrent kullanmayı bilmiyorum ama baska yolu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.