Bildirim
|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (91. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
kesinlen sahnelerim hemen hemen hiçbiri gereksiz veya sıkıcı değil bence süreyi eritmek adına gereksiz bir iş içine girişmiş peter amca belki çekilen başka ne sahneler vardı da izleyemiyoruz -
Beni de ekle. -
:Unfortunately, due to constant delays with production, and the uncertain future of MGM, Guillermo del Toro has stepped down as director for this picture.
Yes, Officially The Hobbit has been Green lit and Peter Jackson has agreed to a deal to direct both Hobbit Films
Arkadaşlar bu iki cümle Peter Jackson Hobbit i yönetecek anlamına mı geliyor ? Benim anladığım kadarı ile evet ...
P.J Yine bir Tolkien serisini yönetiyor yani :) -
Evet P.J tamamen kontrolü eline almış görünüyor.. -
ekle benide.... -
Extended Bluray ne zaman çıkacak ?
Extended Editions
New Line Cinema
683 min -
Hobbit çıkmadan çıkarırlar büyük ihtimal.
2012 ilkbahar,yaz gibi. -
extended versiyonunu izlemek lazım hakkaten. bir daha böyle bir üçleme çıkmayacak malesef. -
benide ekle
legolas ve eomer -
Ekle benide hocam ordada ismim olmaması hata -
Ekle benide dostum bir lotr fanı olarak. Filmin 1080p serisi elimde daha izliyemedim -
Ekle beni de.Benim favorim de Aragorn -
benide ekle izlediğim en iyi üçleme -
Benide ekle dostum. Hayatımın üçlemesi. -
Benide eklerseniz sevinirim. -
katılmak istiyorum -
Ekleekleekle -
ekle man -
Kitabının hayranıyım filmininden çok etkilenmedim nedense..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X