Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harekât

Belki bu haberi duymayan orta dünya hayranları vardır.Arkadaşlar Lord Of the rings online'ı artık bedava bir şekilde oynayabileceğiz.

İlgili konu ;

http://forum.donanimhaber.com/m_40229215/tm.htm

Eski oynadığım online lardan bkım yeni online oyun arıyordum bu haber baya iyi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

üzüklerin efendisi extend versiyonunu hd olarak nasıl indirebilirim?1mb hızım var ve ve rapid hesabım yok.tek link bulabilir miyim?Torrent kullanmayı bilmiyorum ama baska yolu var mıdır?

Torrent işini öğren derim zaten zor değil kolayca anlarsın.1mb hızla istediğin format baya uzun sürede iner.
  • Benide ekler misin ?
  • Hdd 'im de yer olmadığından extended versiyon 720p den riplenmiş mkv sürümünü indirdim.Görüntü güzel ama.
  • ekle
  • Ekle Benide
  • benide ekle kardeş pek dikkat etmemişim güzel konu olmuş
  • Ekle.
  • Ekleyin lütfen.
  • ekle ne ekliyosan
  • Ekleyiver :) Bluray 1080p izleyin ki tadı çıksın :)
  • Ekle bakalım.Fanını gördüm şimdi tekrar izlemem gerekecek yoksa duramam.
  • acaba silmarillion kitabını filme uygulayabilirlermi hobbit filminin bile 2012 de cıkacagını varsayarsak bayag bi bekleriz herhalde
  • ekle favorim gandalf
  • Benide ekleyin daha önce nasıl olurda görmem
  • Extended Türkçe altyazı nerde bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Extended Türkçe altyazı nerde bulabilirim ?

divxplanette
  • Uzun zamandan beridir The Hobbit i okumaya niyetleniyordum ama okuyamamıştım geçen hafta başladım ve dün bitirdim. Beni yüzüklerin efendisinden daha çok bağladı Kitap çok kısıtlı ama çok olay var şu sondaki savaşın filmdeki sahnesini görmeyi çok istiyorum. İnşallah fiyaskoyla sonuçlanmaz çünki Tolkien bir şaheser yaratmış konuşma tarzları çocukça olsa bile müthiş bir kitap Özelliklede yüzüklerin efendisi gibi filmi izledikten sonra okumadığım için daha çok heyecan aldım xD Aslında ben ençok Bilbo ve Gollumun atışma kısmına bayıldım :D
  • benide ekleyin
  • Up + benide ekle
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.