Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaz yaz benide yaz
  • benide ekle
  • ekle benide
  • yaz benide
  • Ekle benide

Eomer ve Aragorn hayranıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Kitabının hayranıyım filmininden çok etkilenmedim nedense..

Önce kitabını okudunuz sanırım.Filmden önce kitabı okuyanlar genel olarak böyle düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harekât

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Kitabının hayranıyım filmininden çok etkilenmedim nedense..

Önce kitabını okudunuz sanırım.Filmden önce kitabı okuyanlar genel olarak böyle düşünüyor.

Evet kitaplarını okuyanlar hep öyle söylüyorlar.
  • kitap ve filmleri bitirdim yazları 13 saat aralıksız filmleri bitiririm fazla söze ger yok yazın benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Uzun zamandan beridir The Hobbit i okumaya niyetleniyordum ama okuyamamıştım geçen hafta başladım ve dün bitirdim. Beni yüzüklerin efendisinden daha çok bağladı Kitap çok kısıtlı ama çok olay var şu sondaki savaşın filmdeki sahnesini görmeyi çok istiyorum. İnşallah fiyaskoyla sonuçlanmaz çünki Tolkien bir şaheser yaratmış konuşma tarzları çocukça olsa bile müthiş bir kitap Özelliklede yüzüklerin efendisi gibi filmi izledikten sonra okumadığım için daha çok heyecan aldım xD Aslında ben ençok Bilbo ve Gollumun atışma kısmına bayıldım :D

sılmarıllıon ve hurini de okuyunuz özellikle sılmarıllıon sonra kafanız karışacak seriyi bir daha okuyun ve her şey yerine otursun
  • Merhabalar , beni de eklerseniz sevinirim..
  • Hadi beyler canlanın.
  • Yaz beni de kardeş koyu LOTR hastasıyım.
  • Beni de ekleyin
  • arkadaşlar hani 3.filmin sonunda gemiye binip bi yere gidiyorlardı gimli legolas felan orasının neresi oldugu kitapta yazıyor mu?
  • Ekle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar hani 3.filmin sonunda gemiye binip bi yere gidiyorlardı gimli legolas felan orasının neresi oldugu kitapta yazıyor mu?

İlk mesajdaki şu yazı sanırım sorunuzun cevabı . ( yalnış olabilir kitaplarını okumadım )

"Savaştan sonra Gandalf, Arnor ile Gondor'un yeniden birleşmesini sağladı ve 3021 yılında Yüzük Koruyucularının Son Yolculuğuna katılarak Ölümsüz Topraklara döndü. "
  • Benide eklersen sevinirim
  • Ekle dostum.
  • Bilmiyorum önceki sayfalarda yazıldımı ? Kusura bakmayın sorum için.

Bluray Extend nerden bulabiliriz.

Çünke, Türkçe altyazılı yokmuş sanırım. Piyasaya sürülmemiş diye duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 19 Şubat 2011; 5:37:01 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.