Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indireceğimde cesaret edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Bende indireceğimde cesaret edemiyorum.

Sonunu düşünen kahraman olamaz indir abi indir. Hazır Hobbit geliyorken şöyle kaliteli bi şekilde tekrar hatmetmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Bende indireceğimde cesaret edemiyorum.

Sonunu düşünen kahraman olamaz indir abi indir. Hazır Hobbit geliyorken şöyle kaliteli bi şekilde tekrar hatmetmek lazım.

gençler ben -infection- arkadaşımızın paylaştığı 720p extended 44GB versiyonu indirmeye çalışıyorum da 7-8 kb/sn gibi komik hızlarla uğraşıyorum.nedendir bilmiyorum hiç bi bluray extended versiyonunda iyi bi hıza ulaşamadım.
    zahmet olmazsa sizin çektiğiniz torrenti bi paylaşabilirmisiniz.

bu arada unutmuşum beni de eklermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad.World -- 20 Haziran 2011; 0:44:16 >
  • Beni de ekle bro
  • bluray extended için ses dosyasında sunmuşlar.
  • The.Lord.of.The.Rings.Extended.Edition.Trilogy.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS
    Beyler bu versiyonu izlemeyi düşünüyorum da altyazı sorun olmaz değilmi veya 30 gb geçmeyecek şekilde hangisini tavsiye edersiniz ?

Edit:EE versiyonu nasıl bir televizyonda izleyeceksiniz çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 21 Haziran 2011; 1:20:53 >
  • şuan extended edition 1080 pm versiyonları zaten mevcut değil diye biliyorum biliginiz olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockmaN1985

şuan extended edition 1080 pm versiyonları zaten mevcut değil diye biliyorum biliginiz olsun:)

quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 22.4GB

The Lord Of The Rings The Two Towers Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 23.6GB

The Lord Of The Rings The Return Of The King Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 28.1GB

Bu dosyalar doğru olanlar mıdır?
    Dün başlattık,akşamına arşive girdi
    Sizden ricam tam uyumlu ve senkron tr altyazı bulamadım...

Arkadaşlar tarihe bakarsanız 11 gün önce 1080pyi indirdim...
    Toplamda 74.1 gb
    Yani 1080p var ve sizden ricam tam uyumlu altyazı
  • The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 22.4GB

The Lord Of The Rings The Two Towers Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 23.6GB

The Lord Of The Rings The Return Of The King Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 28.1GB

Bende bunları indirmeye başladım bakalım.2 mb net ile 7-8 gün sürer heralde
  • İlk film 2001'de çıktı, geçen hafta izledim nihayet sonuna kadar. Güzel yerde bitti, dün gece ikinciye başladım, yine uyuyakaldım. Birazdan da ikinciye devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquel.dw

The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 22.4GB

100mbit release yayınlandığı gün indirdim
  • quote:

yav bir tek benmiyim hız sorunu yaşayan.benim net 4 mbit ancak max 10 kb civarı bi hıza ulaşbiliyorum.neden böyle olduğunu da anlayabilmiş değilim.bi fikriniz var mı bu konu hakkında.
  • İlk filmi dublajlı izledim, ikinciyi altyazılı. Üçüncü filmi ise yine dublajlı izlemek istiyorum, özelden biri link atabilir mi indirmek için torrent'ten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

İlk film 2001'de çıktı, geçen hafta izledim nihayet sonuna kadar. Güzel yerde bitti, dün gece ikinciye başladım, yine uyuyakaldım. Birazdan da ikinciye devam edeceğim.

Şu seneye kadar nasıl izlemedin hayret.
  • İlk filmin yaklaşık ilk bir saatlik bölümü aşırı sıkıcı olduğundan her seferinde yarıda bıraktım. Hatta önyargım dahi vardı, ama geçen hafta izledim. Hatta Yüzük Kardeşliği güzel bir yerde bittiği için hemen ikinciyi indirdim. Bugün de ikinci film bitti. Sırada üçüncüsü var. Ama Miğferdibi Savaşı çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad.World

quote:

yav bir tek benmiyim hız sorunu yaşayan.benim net 4 mbit ancak max 10 kb civarı bi hıza ulaşbiliyorum.neden böyle olduğunu da anlayabilmiş değilim.bi fikriniz var mı bu konu hakkında.

Torrentlerin seed oranına bak seed yapan çok ise hızlı çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 21 Haziran 2011; 20:24:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mad.World

quote:

Torrentlerin seed oranına bak seed yapan çok ise hızlı çekersin

birkaç siteye baktım hepsinde hemen hemen aynı seed oranları vardı.daha iyisini bulamadım.zahmet olmazsa pm ile bana senin indirdiğin torrentin adresini yollarmısın.
  • benide ekleyin, tavsiye filmi extended sürüm izleyin dublaj izlemek çok şey kaybettiriyo
  • Benide alın gemiye yer yoksa güvertedede gideriz LOTR için
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.