Bu frodo ve yanındaki elemanlar yüzüğü yok etmek için onca yol gidiyorlar peki Gandalfın bindiği kartallar var neden bunları kullanarak kısa yoldan yok etmiyorlar.
Bunun yanında bu souron kafadan kontakmı yani yüzüğün nerede yok edileceği belli neden kıyamet dağı girişine asker konuşlandırmıyor giriş çıkış serbest kimse yok olmadı giriş kapısını yok etsene adam.
Birde bu elfler neden orta dünyayı bırakıp kaçıyor bilmiyorlarmı orklar ortadünyaya hakim olunca sıra kendilerine gelecek.
Benide ekle.Favorim legolas =)
Benide ekle. 720 p versiyonu da indirdim artık sabah akşam LOTR
arkadaşlar film müziklerinin flüt versiyonunu nerden bulabilirim youtubedan dinliyorum ama mp3 olarak bulamıyorum malesef
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
arkadaşlar film müziklerinin flüt versiyonunu nerden bulabilirim youtubedan dinliyorum ama mp3 olarak bulamıyorum malesef
free mp3 conventer la youtube'daki videoları mp3 olarak indirebilirsin youtube linkini programa kopyala ve indir.
Dublaj filmlerden nefret ederim lakin Lotr dublajı o kadar mükemmelki ( 2. filmin başında gandalfın yankılı sesi en güzel örnek ) hem dublaj hem orjinal seriyi defalarca izledim dublaj da daha zevkli geliyor bana. Sesler cuk oturmuş seslendirenler mükemmel ses tonları teoden , aragorn , gimli , gandalf , sam , gollum :) bir çoğu harika seslendirilmiş . Bilmiyorum benimle aynı fikirde olanlar varmı ?
CD - DVD - BluRay olarak yaklaşık 278468273462 kere izlediğim hayatımın romanının film serisidir. Ekleyiniz!
Fİlm 12.12.12 de çıkacak arkadaşlar Yüzüklerin Efendisi'nden önce çıkmış olması yüzüklerin efendisindeki bazı sahneleri daha iyi anlamamıza yardımcı olabilirdi :) Aslında benim önerim kitabı şimdi okumanız, filmin çıkış tarihine kadar unutursunuz ve hem filmden hem kitapdan zevk almış olursunuz :) kitap inanılmaz sürükleyici...
BU konu yukarı çıkmışken. Filmin Extended Blurayleri çıkmıştır.
The Lord of The Rings Extended Edition Trilogy 2001-2003 BluRay 720p DTS x264-CHD
The Lord of the Rings The Motion Picture Trilogy Extended Edition BluRay 720p x264 DTS-ES AC3 5Audio-HDChina
The Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 22.4GB
The Lord Of The Rings The Two Towers Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 23.6GB
The Lord Of The Rings The Return Of The King Extended BluRay 1080p DTSES6.1 2Audio x264 CHD 28.1GB
Bu dosyalar doğru olanlar mıdır? Dün başlattık,akşamına arşive girdi Sizden ricam tam uyumlu ve senkron tr altyazı bulamadım...