Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1881

İlk filmin yaklaşık ilk bir saatlik bölümü aşırı sıkıcı olduğundan her seferinde yarıda bıraktım. Hatta önyargım dahi vardı, ama geçen hafta izledim. Hatta Yüzük Kardeşliği güzel bir yerde bittiği için hemen ikinciyi indirdim. Bugün de ikinci film bitti. Sırada üçüncüsü var. Ama Miğferdibi Savaşı çok güzeldi.

Aynen ben de izlemiyordum. İşte dün, bugün ilk 2 filmi izledim şimdi 3.nün inmesini bekliyorum.
    İlk filmde az daha yarıda bırakıyordum yine sabrettim sonra film birden açıldı. Bırakamadım ondan sonra da

Her şeyiyle dört dörtlük böyle sıkılıp izlemeyen varsa izlesin kesinlikle...
  • Hangi sunumu çekecegini karar veremiyen arkadaşalr için birkaç ss koydum

Sırasıyla
    CtrlHD(6.8Mbps)---source---HDChina(7.2Mbps)---CHD(7Mbps)---Wiki(8.3Mbps)---HDRoad(5Mbps)
    [simage]http://www.imagebam.com/image/d94593137414280 [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 23 Haziran 2011; 21:15:31 >
  • Böyle bir film bir daha olur mu acaba?

Benide eklersen sevinirim.
  • Ekle hocam.
  • ekleyeyim lütfen
  • Hangisi iyiyse...
  • Son film de bitti... Gruba beni de ekleyin
  • @Laxori ekle artık bizide, bak kuyruk oluştu.
  • yazın beni de
  • ekle. nasıl görmemişim...
  • beni de yazın bu arada hangi sunumu idirsek acaba The.Lord.Of.The.Rings.Extended.Edition.Trilogy.Blu Ray.720p.DTS.x264-CHD vs
    The Lord of the Rings Trilogy Extended Editions (2001-2003) 720p BluRay x264 DTS-WiKi
  • Ekle benidee
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Seriyi daha önce hiç izlememiş, tv' de gördüğünde daha sonra sonra indirip izlemek adına kapatan biri olarak ilk 2 filmi izledim(extended). Görsel olarak süper bir film olsa da ne oha dedim, ne de film beni etkiledi. Halbuki severim böyle filmleri. 3.' yü izliyeyim bari de bitmiş olsun.

Beni bu kadar sıkan bir seri olmamıştı. Uzunluğundan olsa gerek diyorum ve LOTR efsanesini sevenlere saygılarımı sunup ayrılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SecoHarry

ekle. nasıl görmemişim...
  • The Lord of The Rings 2001-2003 Extended Edition Trilogy 720p BluRay DTS-ES x264-HiDt

bulabilirseniz bunu indirin. diğer 720p lerden daha kaliteli.
  • HiDT 1080p indiriyorum. 81GB küsür diğerlerine göre az daha kaliteli.

Tabi hangi ara izleyeceğim orası meçhul. 4'er saat hepsi maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 6 Temmuz 2011; 15:24:47 >
  • ekle benide dostum ;)
  • LOTR_TRILOGY_HDCLUB bunu indirdim (115 gb).benim ekran widescreen ama filmi izleyince altta ve üstte siyah cizgiler var yani tam ekran olmuyor.bunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

LOTR_TRILOGY_HDCLUB bunu indirdim (115 gb).benim ekran widescreen ama filmi izleyince altta ve üstte siyah cizgiler var yani tam ekran olmuyor.bunu nasıl halledebilirim?

Film 16.9 oranın da değil ki. Yani sinemaskop dediğimiz 2.35.1 oranında çekilmiştir.Filmlerin de %90'ı böyledir. Enine çok geniştir. Monitorlerimiz okadar geniş olmadığı için de siyah bar olması kaçınılmazdır.
    Siyah bar olmasın istiyorsanız yanlardan kırpılıp zoom yapılması gerekir ki kayıp oluşur haliyle.

HD TV yayınları ve bazı filmler (Avatar vb) gibi filmler ise 16.9 oranlı yani 1.77.1 aspect ratio oranına sahiplerdir ve tam ekrana otururlar.

Yönetmenin tercihine bağlı bir durumdur bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Temmuz 2011; 14:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

LOTR_TRILOGY_HDCLUB bunu indirdim (115 gb).benim ekran widescreen ama filmi izleyince altta ve üstte siyah cizgiler var yani tam ekran olmuyor.bunu nasıl halledebilirim?

Film 16.9 oranın da değil ki. Yani sinemaskop dediğimiz 2.35.1 oranında çekilmiştir.Filmlerin de %90'ı böyledir. Enine çok geniştir. Monitorlerimiz okadar geniş olmadığı için de siyah bar olması kaçınılmazdır.
    Siyah bar olmasın istiyorsanız yanlardan kırpılıp zoom yapılması gerekir ki kayıp oluşur haliyle.

HD TV yayınları ve bazı filmler (Avatar vb) gibi filmler ise 16.9 oranlı yani 1.77.1 aspect ratio oranına sahiplerdir ve tam ekrana otururlar.

Yönetmenin tercihine bağlı bir durumdur bu.

Yani film öyle mi diyorsun?Bundan önceki lotrlarda sorun yoktu ama onlar 30 gb toplam olarak ama siyah bar yoktu.Yönetmenden demissin kafam karıstı.Bu konularda pek bilgim yok.Bu arada benım ındırdıgım bu lotrda filmi direk acamıyorum.Tıklıyorum lotr-1 kısmına.BDMV ve CERTIFICATE diye 2 kısma ayırmıslar.fim icin STREAM kısmından(bu STREAM BDMW'nin icinde) filmi bulup (30 bölme ayırmıslar ama 1 tanesinden filmin tamamı acılıyor.)İlginc niye böyle anlamadım.Normalde hep 700 mb normal indiririm ama lotr diye iyisi olsun dedim.700mb filmlerde direk film iniyor ,böyle stream bmdw falan filan yok.Ha bu arada yani siyah barı kaldırmanın yolu yok film yüksek gb olunca öyle mi oluyor?cünkü dedigim gibi 30 gb lotrda sorun yoktu.bu arada sagol cevabın icin.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.