Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır başlamak istiyordum bu oyuna ama kısmet olmadı hiç iş güç yüzünden.
    2 gün önce oyunu indirdim fakat key almakta sorun yaşıyorum.Bugünkü key dağıtımı bitmiştir gibisinden bir uyarı çıkıyor.
    Yani oyunu indirdikten sonraki hevesim kursağımda kaldı.
    Key alabileceğim başka bir yer var mı?

Eğer key alabilirsem oyunda cüce champion açmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
    Cüce açmayı düşünüyorum başka ırk yok şuan aklımda ama yeni başlayan biri için başka öneriniz olursa değerlendiririm.
    Daha forumları ve yeni başlayan rehberini tam okumadım oyuna başlayabilirsem zamanla herşeyini incelemeyi düşünüyorum.
    Eğer oyun sararsa vip ye geçebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Arkadaşlar merhaba
    Uzun zamandır başlamak istiyordum bu oyuna ama kısmet olmadı hiç iş güç yüzünden.
    2 gün önce oyunu indirdim fakat key almakta sorun yaşıyorum.Bugünkü key dağıtımı bitmiştir gibisinden bir uyarı çıkıyor.

Cüce açmayı düşünüyorum başka ırk yok şuan aklımda ama yeni başlayan biri için başka öneriniz olursa değerlendiririm.
    Daha forumları ve yeni başlayan rehberini tam okumadım oyuna başlayabilirsem zamanla herşeyini incelemeyi düşünüyorum.

oyuna sitesinden kaydol ne keyi anlamadımki :D

oyun f2p üye olup girdim ben direk

• @thecaliph16
    Sağolasın dediğin gibi birşey istemiyormuş.Direk girdim oyuna ama sitesinde bi key istiyordu.
    Bende şaşırdım account açıldı mı açılmadı mı anlamadım direk açılıyormuş.Ben mail gelmesini bekliyorum aktivasyon kodu ile.
    Az önce başladım oynamaya.Cüce champion açtım şuan 7 levelim.Server brandywine.Yalnız Dağ'da ikamet ediyorum şimdilik.
    Yorgun olduğumdan çıktım şuan oyundan uyumam lazım.Yarın oyunu araştırmaya başlayabilirim.Bikaç arkadaşı da çağırırsam tam olucak.
  • Brandywine da türk kinshipide bulunmakta The Ithilien Rangers adında , kinship üyeleri ile de irtibata geçerseniz size yardımcı olurlar.
  • Teşekkürler.Ben de birilerinden yardım almayı ümit ediyordum.
    Şimdi verdiğiniz sitelere bakıcam.Oyunu biran önce öğrenmem lazım.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba

ne keyi anlamadım ben daha 3-4 gün önce başladım bedava üyelik alınıyor başka birşeyden mi bahsediyorsun?

edit:zaten cevap verilmiş.

bende yeni başladım.gilrain dünyasında her serverda olduğu gibi orda da bir ottoman empire var.burdan da birkaç arkadaş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 22 Haziran 2011; 17:17:20 >

• quote:

@thecaliph16
    Sağolasın dediğin gibi birşey istemiyormuş.Direk girdim oyuna ama sitesinde bi key istiyordu.
    Bende şaşırdım account açıldı mı açılmadı mı anlamadım direk açılıyormuş.Ben mail gelmesini bekliyorum aktivasyon kodu ile.
    Az önce başladım oynamaya.Cüce champion açtım şuan 7 levelim.Server brandywine.Yalnız Dağ'da ikamet ediyorum şimdilik.
    Yorgun olduğumdan çıktım şuan oyundan uyumam lazım.Yarın oyunu araştırmaya başlayabilirim.Bikaç arkadaşı da çağırırsam tam olucak.

rise of isengard paketi mi aldın ? Veya vip mi aldın ?

champion açtığına göre vip alınca key istemiyor da rise of isengard ı bilmiyorum belki onda olabilir product key diye turbine management de istiyor .

Biz Gilrain deyiz Gürkan a sor yardımcı oluyoruz ona da :)

• Eğer brandywine da oynayan varsa tanışabiliriz.
    Daha 9 levelim, balıkçılık yapıyorum.
    Ayrıca armsman çırağıyım.
    Eğer yardımcı olmak isteyen varsa önerilere açığım.
    Bu arada şimdilik bedava oynuyorum vip yada paketli oyun almadım.
  • VIP ileride başın sıkışınca alırsın şimdilik böyle idare et. Biran önce level 65 olmaya değilde oyunun zevkini çıkarmaya bak.
  • Level kasmak şuan kolay ama genelde oyunun içeriğiyle ilgileniyorum.
    Maden bulmak bayaa zor bi işmiş.Eskiden tin madeni zor bulunuyo diyordum ama şuan silver iron falan istiyor craft görevleri.Daha önce de hiç karşılaşmadım bunlarla.Herhalde ilerde altın mithril gibi şeylerde ister.Madenleri kolay bulmanın bir yolu var mı?

2. olarak nasıl dans ediliyor hâla öğrenemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Level kasmak şuan kolay ama genelde oyunun içeriğiyle ilgileniyorum.
    Maden bulmak bayaa zor bi işmiş.Eskiden tin madeni zor bulunuyo diyordum ama şuan silver iron falan istiyor craft görevleri.Daha önce de hiç karşılaşmadım bunlarla.Herhalde ilerde altın mithril gibi şeylerde ister.Madenleri kolay bulmanın bir yolu var mı?

2. olarak nasıl dans ediliyor hâla öğrenemedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

valla ben görevlerde görürsem madenleri toplayıp geçiyorum hem görev hem maden kasıyorum

Dans da sanırım sallamış olmayalım da

/dance olabilir
    /bow saygıyla eğilmek
    /clap alkışlamak

vurmak da /slap veya unuttum

• maden bulma yönünden ilk lwl madenler az bulunur. lwl ine uygun yerlerde dolaştığın sürece maden toplama sıkıntı olmaz. track mines die bir sikil olması lazım onu her oyuna girişte tıklayıp aktif et. böylelikle yakın madenleri mini map te görebilirsin.

chat yeri varya orda meselela dolu yuvarlak ve say yazar... say in önündeki içidolu yuvarlağa tıkla emotes bölümünde hiçbir oyunda bulamayacağın sürüsüyle emote leri bulabilirsin zaten sırf bu sebeple lotr bence dünyada en iyi rpg. artı olarak karakterine müzik aleti çaldırabilirsin oyunda arada sırada türkçe melodi dinlemek ve diğer oyunculara dinletmek süper bir olay. ben oyunu bıraktım artık oynamıyorum arada sırada arkadaşlara bakıyorum o kadarcık işte. lwl almak istiyorsan bol bol skirmish yap kısa sürede 50 lwl olursun.

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/25/2884.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 25 Haziran 2011; 11:07:03 >

• Çok sağolun ya bakmadığım bi orası kalmış heralde oyunda.Araya araya canım çıktı resmen.
    Şuan level kasmakla değilde daha çok oyunu öğrenmekle ilgileniyorum.O yüzden bol bol dolaşıp yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu oyunda skirmish olayı nasıl anlayamadım 20 level oldum gidip yapmaya çalıştım beni resimdeki gibi bir yere attı oradada tek başımayım canavarları falan öldüremiyorum gücüm yetmiyor yanlış mı girdim acaba?

Lord of the Rings Online [ANA KONU]
  • beyler ben oyunu smdi indiriyorm.Ücretsiz heralde ? + tavsiye edeceginiz server warmi
  • Oyun ücretsiz ve çok güzel.Ayrıca diğer online oyunlara göre karışık ama çok zevkli.Hergün başka birşey öğreniyorum.
    Skirmish konusunda benim de bilgim yok öğrenmek isterim.
    Server konusuna gelirsek bir önceki sayfadaki mesajları oku orada server tavsiyeleri var.
  • bak orda ne yazıyo elite diyo koskocaman oyunu pek bilmiyorum ama orası dungeon muhtemelen tek gitme oralara
  • Skirmish e girmeden önce tek kişilik skirmishe girdiğine emin ol. 3-6-12 kişilik olanlarıda mevcut ama girdiğin yer Great Barrow orası tek kişi olmaz en az 3 kişi olman lazım.
  • oyuna coder99 un yardımıyla oynuyorum 21 lw burglar adam haklı beyler bence daha fazla uzatmaya gerek
    yok ve vıp aldım sizede oynamanızda tavsiye ederim
  • Arkadaşlar oyunda şöyle bir sıkıntım var.
    Level kasmayı bir süreliğine bıraktım oyunda ki görevleri takip etmeye çalışıyorum.Ancak oyunda olan az miktardaki pinge ilaveten 2 gündür takılı kalıyorum olduğum yere.
    Thorin's gate deki cüce yarışları başlarken oyun donuyor./stuck yazdığımda da serverla iletişim kesildi gibisinden bir uyarı çıkıyor ve oyundan atıyor.Sorun sadece bende mi yoksa herkesde var mı?

Ve bir sorum daha mesleklerle ilgili olacak.Ben armsmanım.Weaponsmith, prospector, ve woodsman var.
    Bazı malzemeler için değişik şeyler istiyor benim bulamadığım.Burada diğer meslek erbabından kişilerle temasta olmak mı gerekir?Çünkü benimde işime yaramayan başka meslekleri ilgilendiren üretimlerim var.
    Bu 2 konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.