Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda lag oluşması senin bağlantı problemin ama etrafta 5-6 tane 65 lwl player varsa bağlantin iyi bile olsa ne yazıkki oyunda bir kasma oluyor. söylediğin olaylar banada oluyordu. özellikle böle event sırasında haddinden fazla player online oluyor normaldir. bree ve çevresi yani kabaca 20lwl e kadar guestler açık diğer yüksek lwl yerlerdeki guestler için üyelik veya turbine pointhlen alman icap edecek. bree de bir meyhane var içerdeki odadaki görev veren npc deki guest zincirlerini sonuna kadar mutlaka yapın. hatırımda kaldığı kadar 20 lwl den sonra hem skirmiş hemde girebileceğiniz dungeonlar açılıyor olması lazım f2p oynuyorsanız sadece 2 çeşit skirmiş açık diğerleri üyelik veya turbine pointhlen açılıyor. lwl almak için bol bol tekrar tekrar bu skirmişleri solo veya party olarak yapın kazanacağınız tokenlerle çeşit çeşit item diziyorsunuz ve xp yi maksimumda kazanıyorsunuz. mesleklerle ilgili ise mesela armsman + tailor ve maden toplayıcılık birlikte kasılacak... tamam maden toplamada sorun yok ama arsman ve tailorun istekleri farklı meslek guruplarından yardım alması zorunlu bir defa sakın hayvan moblardan düşen derileri satma yada atma derileri woodsman birine kaynattırman yani işleyip bir başka şekle çevirtmen gerekyor. breedeki craft odasında deri işleyen birini görürsen rica etmen lazım.(ham derileri ona veriyorsun işlenmiş derileri alıyorsun) lwl e göre tüm deri çeşitlerini böle kaynatırman gerekiyor. oyunda arkadaşın varsa değişik meslek grupları seçilerek bu problem kolayca çözülür. dielim craft malzemelerini topladın craft yapmada kullandığın çekiç iyi yani epic olsun crit yaparsa iyi özellikli malzeme yapılabiliyor die biliyorum. kolay gelsin.

• Sağolasın cevapladığın için.
    Meslek konusunu ben de öyle düşünmüştüm.Oyunda daha bir kinshipe giremedim.O yüzden sıkıyor biraz.Yanıma 1-2 arkadaş bulsam çok iyi olur.
    Böyle tek oynarken de vip almak gelmiyor içimden.
    Bir de epic çekiç falan dedin acaba böyle itemleri nasıl edinebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Sağolasın cevapladığın için.
    Meslek konusunu ben de öyle düşünmüştüm.Oyunda daha bir kinshipe giremedim.O yüzden sıkıyor biraz.Yanıma 1-2 arkadaş bulsam çok iyi olur.
    Böyle tek oynarken de vip almak gelmiyor içimden.
    Bir de epic çekiç falan dedin acaba böyle itemleri nasıl edinebiliriz?

auction house da var veya Reçetesini bulup Weaponsmithler yapabiliyor
  • Sağolasın oyuna girince bakarım bi.
    Herkese yardımları için teşekkürler.

Bu arada Brandywine da oynayan varsa iletişime geçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 2 Temmuz 2011; 14:12:48 >
  • Tabi tek başına sıkıcı olabilir. Benle birlikte 3 kişi oynuyoruz. Ve aynı odadan bağlanıyoruz, çok zevkli oluyor. 3müzde vip aldık. Ben yine runekeeper'ım, arkadaşlarda warden ile burglar.
  • işte bunla oynuyorum ben burglar diger arkadaşta warden

• Sakin ol.
  • Arkadaşlar ben şimdi woodworkerda journeyman oldum proficient seviyesine geldim de optional kısmı açılmadı
  • Ben arkadaşı bekliyorum sınavları var ondan level kasmıyorum craftla uğraşıyorum da işte acaba vip üyelik mi lazım yoksa meslek guildine girmek mi lazım?
  • mesleklerle ilgili guestler var guest looga baktığında görecen. zaten kümelenmiştir. meslekleri craft felan... yaparak belli kısma kadar kasarsın sonra guesti yapıp 2. aşamaya geçersin..... sonra yine craft... ve yine belli yerde senden 3. bölüme yada bir başka deyişle meslek update guesti ister o guest yapılmadıkça diğer kısma geçemessin meslek kasma işi bu şekil devam edecek.

lotr yi f2p olarak oynamak mümkün değil. 50 lwl e kadar bile vip üye olsan 2-3 haftanı almaz 50 olursun bir dünya kısıtlama kısıtlama sonuçta anca 1. bölüme kadar oynayabilecen oda çoook zorlanarak madem şimdilik f2p sin bence meslekleri kas. meslek için gerekli materyalleri topla hatta şehir rep lerini bile kasabilirsin (baya güzel item verir)... ayrıca tüm deed (bu önemli) dediğimiz özel guestleri (işte şu sikile 500 kere bas diyen yada belli canavarlaradan belli sayıda öldür dien....) yap.. en azından karakterin güçlü olur. vip alınca daha hızlı ve daha çabuk kasarsın. ben elendilmir deyim 35 lwl lim. bree repi bitti şimdide evendin le rep yapıyorum lwl ime göre açılan tüm deed leri yaptım. arada sırada giriyorum . iyi oyunlar.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 3 Temmuz 2011; 23:50:56 >

• Anladım bende quest yapmak için yola çıkmıştım zaten Bizde Vip üyelik almayı düşünüyoruz bakalım . Teşekkürler yardım için.
  • np önemi yok. bedava oynanamayacak kadar harika bir oyun. ama böle aldatmaca işi ile bence oyun kendisine zarar verdi gibime geliyor. yinede f2p olmasa bi dünya kişi böle güsellikleri göremiyecekti bu da başka reality
  • Haklısın açıcakcası ben hayatta başlamazdım Ama şimdi Vip almayı düşünüyorum.
  • Bizde free to play çıkınca bırakmayı düşünüyorduk ama allahtan korktuğumuz gibi full free olmadı.Parasını verenler ezilmesinde.
  • Arkadaşlar bi sorum daha olucak.
    Şimdi ben ev almak istiyorum ve cüceyim.Thorins gateden almak zorunda mıyım?Başk biryerden alabilir miyim?

Evi aldım Shiredan ama şimdide şöyle bir sorunum var.Evimi bulamıyorum.Satın aldığım yere tekrar gittim ama yok başka birisinin evi diyor.Anlamadım nasıl bişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 9 Temmuz 2011; 9:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Arkadaşlar bi sorum daha olucak.
    Şimdi ben ev almak istiyorum ve cüceyim.Thorins gateden almak zorunda mıyım?Başk biryerden alabilir miyim?

Evi aldım Shiredan ama şimdide şöyle bir sorunum var.Evimi bulamıyorum.Satın aldığım yere tekrar gittim ama yok başka birisinin evi diyor.Anlamadım nasıl bişi.

Cücesin ama Race inde önemli Elf falan mısın ?

Ev alırken ismi yazıyordur girerken o ismi yazıp gireceksin

birde oyuna çok girmezsen o evin borcunu zor ödersin :D
  • Sağolasın şimdi baktımda girerken ben bi neighbourhood seçmiştim.Onu seçince benim ev çıkmadı yerinde.Sonra tekrar girince buldum.
    Bu neighbourhood seçimi ne işe yarıyor o zaman?

Şimdi tekrar düşününce buldum sanırım.Oyunda ki o kadar kişiye bir homestead deki evler yetişmeyeceği için farklı neighbourhood lar var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 9 Temmuz 2011; 11:31:28 >
  • arkadaşlar elendilmirde oynayan var mı?Ya da orada bulunan bir türk kinship i falan var mı?
  • İstediğin yerden ev alabilirsin.Ev satın aldıysan sklillerine bak sana evine gidebilmen için port skill i vermiştir.
  • Sağolasın.
    Ben de diyorum aldık burda ev ama kuş uçmaz kervan geçmez nasıl gitcez eve.

Zaten artık level kasmayla hiç uğraşmıyorum.
    Craft kasıyorum, balık tutuyorum, rep veren görevleri yapmaya çalışıyorum, gezip dolaşıyorum.Arkadaşıma da başlatmayı düşünüyorum oyunu.O başlamadan herşeyini öğrenmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 9 Temmuz 2011; 23:35:27 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.