Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• oyuna girmeye çalışırken böyle bi hata alıyorum.Yardımcı olur musunuz?
  • Cevaplar için teşekkürler.
    İşin garibi summer festival bitti ama balık taxidermistleri de yok.Onlarda mı festivalle gelmişti acaba.
  • Balık taxidetermist ler her yerde bulunmaz. Bree de kasabanın içerisinde mevcut ,güney yolunu kullanıran görebilirsin bu vault keeper in karşısında olması lazım.
  • F2P oyuncularına neleri kısıtlıyorlar Çok önemli şeylermi

Türk guildi varmı

Birde pvp si nasıl savaşlar varmı guild savaşı tabanlımı
  • 1. http://www.lotro.com/free.php?lang=en_GB& DETAILS e tıkla orda kısıtlamalar hakkında tablo mevcut.
    2.Türk guildleri farklı serverlarda mevcut ayrıntı :http://www.lotro-turkey.com/forum/index.php?s=0ead55d62beec040ac380f587a23a1db&showforum=15
    3.Oyun PVE tabanlı ama PVP tarzında PVMP var yani biribirimizle değilde karşıdaki orc,warg vs.. onlar ile savaşıyoruz.24 saat ekşın olduğundan hangi guild dayanabilir, guild değil raid tarzı var gruplar halinde yada solo ama genelde solodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 20 Temmuz 2011; 17:46:17 >

• arkadaşlar oyunu kurdum sabah ki hatayı hallettim.Bu sefer launcher gittikten sonra siyah ekran geliyor direk masaüstüne atıyor.Ne yapmayalım.Yardım edebilicek birileri var mı ?
  • Belgelerim>lotro klasörü içerisinde "Userpreferences.ini " diye bir dosya var onu sil ve oyuna tekrardan girmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 21 Temmuz 2011; 8:52:05 >
  • PVP nasıl
  • 2 mesaj yukarı baksana yada youtube da videoları araştır.
  • Arkadaşlar oyunda bazı kişiler görüyorum da 9 lvl adam mesela pelerini felan dışardan bembeyaz çiçekli elf pelerini gibi ama ispect yapınca normal benim pelerinimden dış görünüşü böyle nasıl değiştirebiliyoruz acaba.
  • Dış görünüşünü değiştirmiyor oyunda outfit sistemi var (cosmetic) onu kullanıyor. Mesela beğendiğin bir pelerini karkter ekranını açıyorsun önce solda üst kısımda outfit1 , outfit2..... yazar outfit1 in içine giriyorsun ordaki pelerin slotuna beğendiğin pelerini koyuyorsun ve artık o gözükmeye başlıyor.
  • Hımm peki teşekkürler peki item kesinlikle Inventory de olması gerekiyor değil mi?
  • Outfite koyduktan sonra o itemleri çantanda bulundurmana gerek yok , ister çöpe at istersen kasana koy farketmez.
  • sildiysem de fayda etmedi her türlü yolu denedim
  • 1. Sisteminde firewall varsa lotroyu engelliyor olabilir.
    2. Ses ve grafik kartlarının driverları tanıtıldı mı? Driver eksikliği bu problemin başlıca sebeplerinden.
    3. Ekran görüntüsü uygun çözünürlükte olmalı ve belgelerim>lotro klasörü içinden "Userpreferences.ini" dosyasını sil.
    4. Bilgisayarında tanınmamış usb aygıt varsa onu çıkar.
    5. Program ekle-kaldırda OpenAl yada HostADI gibi bişi varsa sil.
  • pc ni önce istersen can i run it len kontrol et, seçenekler arasında the lord of the ring online varhttp://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
  • selam arkadaslar ben de oyunu ındırdım SnowBourn de basladım elf champion açtım nickim Kenan
    birkaç sorum olucak mesela ben elf açtım elflerın oldugu haritada mıyım yoksa karakterler karışık mı çünkü bir tek elf ve dwarf gördüm ve de fazla karakter göremedim etrafta acaba bu yüzden mi yoksa harita büyük olduğu için mi bir de en fazla oyuncu hangi serverda var ona göre o servera geçicem şimdiden teşekkürler.
  • En kalabalık serverlardan biri Snowbourn zaten. Yeni başladığın için çok kişi görmeyi bekleme anca senin gibi yeni başlayanları yada yeniden char kasanları görebilirsin.

www.lotro-turkey.com adresine git yeni başlayanlar için oluşturulan rehberleri incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

1. Sisteminde firewall varsa lotroyu engelliyor olabilir.
    2. Ses ve grafik kartlarının driverları tanıtıldı mı? Driver eksikliği bu problemin başlıca sebeplerinden.
    3. Ekran görüntüsü uygun çözünürlükte olmalı ve belgelerim>lotro klasörü içinden "Userpreferences.ini" dosyasını sil.
    4. Bilgisayarında tanınmamış usb aygıt varsa onu çıkar.
    5. Program ekle-kaldırda OpenAl yada HostADI gibi bişi varsa sil.

ekran kartını güncellemem yetti dostum sağol :)
  • E birader sende madem ekran kartın eski ,niye yenilemiyon
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.