Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bı gaza geldım basladım bıle bence sende gaza gel basla gzl bı oyuna benzıyor sımdılıkkarakterlerı tanıyorum :D
  • Beyler öneriyor musunuz bu oyunu? İndirip indirmemekte kararsız kaldım.
  • Öneriyoruz başla başla :)
  • The system was unable to update your billing information. Please verify your billing information and try again later. If you continue to experience this error, you may wish to try another credit card or contact your issuing bank. To request further assistance, please visit support.turbine.com. [err: 30005]
    The system was unable to update your account at this time due to a system error; we apologize for the inconvenience. If this problem persists, or resulted in any issues in your account, please contact Turbine Customer Service. [err: -2]
    Arkadaşlar vıp almaya çalışırken bu sorunu veriyor nedenini bilen var mı?
  • Pvp yapmayı sevenler için kötü bir oyun , pve yapacaksanız sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

kngiht oynuyordum ondan sonra nasıl bi oyun olur acaba? görsellik benim için önemli fakat açıkcası bir sürü oyun gördüm ko daki skill ler gibisini görmedim diğer oyunlardaki biraz abartı ve saçma acaba bunda nasıl? bide pvp yok eeee kime karsı savaşıyoruz yüzük için mi? o zaman online olmasının ne + sı var ki?

çok kötü oyun hiç başlama koya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

kngiht oynuyordum ondan sonra nasıl bi oyun olur acaba? görsellik benim için önemli fakat açıkcası bir sürü oyun gördüm ko daki skill ler gibisini görmedim diğer oyunlardaki biraz abartı ve saçma acaba bunda nasıl? bide pvp yok eeee kime karsı savaşıyoruz yüzük için mi? o zaman online olmasının ne + sı var ki?

çok kötü oyun hiç başlama koya devam et

Evet, bizde hiç sevmiyoruz oyunu. Yakında kitleler halinde bırakacağız. Üye olupta yalnız dolaşmanın alemi yok değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dain

The system was unable to update your billing information. Please verify your billing information and try again later. If you continue to experience this error, you may wish to try another credit card or contact your issuing bank. To request further assistance, please visit support.turbine.com. [err: 30005]
    The system was unable to update your account at this time due to a system error; we apologize for the inconvenience. If this problem persists, or resulted in any issues in your account, please contact Turbine Customer Service. [err: -2]
    Arkadaşlar vıp almaya çalışırken bu sorunu veriyor nedenini bilen var mı?

Banada olmuştu yapacağın şey adresini ve şehrini tekrar gir türkçe karakter kullanma.
  • arkadaşlar gamecardla vıp almış biri varsa bana mesaj atabilir mi?
  • quote:

dalga mı geçiyorsun??? ciddiyet alamadım mesajından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Arkadaşlar biraz saçmalıyorsunuz.. LOTRO oyunu ölmüş bir oyun değil. Aktif olarak bir çok oyuncu oynuyor ve serverların durumu gayet iyi. Fazladan oyuncu almak ve oynamamış insanlarında biraz olsun zevk almasını sağlayacak bir sistem yapmışlar.
    Oyun toplamda 3 paketten oluşuyor. Buradaki herkez wow oynamış ve biliyordur. Şimdi wow gidip world of warcraft oyununu f2p yapsa ama THE BURNING CRUSADE ve Wrath of the lich king ek paketleri bu f2p' ye dahil olmasa aynı şey olucak. Ne Blood elf oynaya bileceksiniz nede death knight.

F2P hakkında biraz bilgi vermek gerekirse. Oyunda lvl 20den sonraki görevleri açmak için Puan gerekli. Bu puanlar Yaptığınız deed denen şeylerden kazanılıyor. Bu deedler mesela bazı skilli çok kullanmak ve belirli hayvanları çok öldürmek falan. Zaten Deedi olan şey Kestiğin zaman yada kullandığın zaman açılıyor. Sonra orada yazan miktar kadar o işi yaparsan Deed Açmış oluyor ve Bu puandan kazanmış oluyorsun. Bu sistem biraz sıkıntı ile oyuncuyu yüksek lvllara taşır. Ama size çok fazla farm yaptırır.
    Diğer seçenekte bu puanı almak. Fakat bence en mantıklısı yine dediğim gibi VIP olmak.

Oyuna girin oynayın zaten lvl 20'ye kadar kafanızad şekillenmiş olur. Beyenirseniz VIP olursunuz. ELENDIRMIR serverında başlayın. Orada yıllardır bu oyunu oynayan 4 arkadaşım var. Bende aralarına katılmak için VIP aldım oyunu şuan lvllarımız 21. Bayram nedeni ile oynamıyoruz. Malum evde değiliz pek.

Oyunun US ve EU serverlerı farklıdır. Oyun EU da f2p olacak bilmiyorum ama US serverları ile bir bağlantısı yok. Zaten oradaki serverler codemaster adlı firmaya ait. Herhangi bir sorunuz olursa buradan veya xfire'dan yardımcı olurum. Fakat sorularınızı lütfen şu son 2-3 sayfayı okuyarak sorun. Biraz vakit harcayın.

Herkeze iyi oyunlar

güldüm buna . yeterli oyuncusu olan bir oyun mu lord of the rings? buna kargalar, zürafalar ve zebralar da dahil olmak üzere tüm afrika savanı güler. sen f2p yi babasının hayrına yaptığını sanıyorsun heralde?

Pro bir lotro oyuncusum oyunda suan en son level 65 ekimde yeni yama ile 75 olucak 6 class im 65 level.
    Benim serverimde günde en az 9 bin karekter oynuyor aksam saatlerinden itibaren 6 bin karekter online olur 4-4.5 bini 65 leveldir. Ve BRADNWYNE adlı server benim serverimin 10 kat daha aktif durumdadır siz düşünün.
    Oyunun söyle bir güzel yanı var Her insan oynamıyor. F2P olmasına karsıyım zaten kaliteyi düşürüyor ama oyunda öyle knight metin gibi değil. Wow'dan tek eksiği pvpdir diğer mmorpg oyunlarını ezer geçer. Oyunu oynamadan konusma.
    20 level değil bilmeden konusmayın lütfen. 35 levele kadar hiçbir para puan gerekmez sonra ise 65 e kadar isterseniz vip olarak isterseniz puanla haritaları alırsınız 15 dolar 1 aylık vip bu devirde 15 dolar para bile değil bu tür kaliteli bir oyun için. Ben günde e naz 8 saat oynayan biri olarak sizin tahmini 40 levele geldiğinizi zannetiyorum daha oyunun zeevkini çıkaramazsınız o levellerde.

• şöyle bir hata alıyorum bir türlü yapamadım...

Login error
    web error while accesing the datacnter
    https://gls.lotro.com/GLS.AuthServer/Service.asmx
  • up hata ya çözüm bilen yok mu?
  • şu hatanın çözümünü bilen yok mu yaaaa???
  • up up up ... laf sokmaya gelince herkes yazıyor soruna bir çözüm bulmaya gelince kimse yok....Oyunun kalitesini bilmesemde oyuncu kalitesi oyuna girmediğime sevindirdi gibi...
  • ben oynamıyorum ama yardım edeyim..

internet explorer 8 i sil onu kullanıyorsun muhtemelen 7 yi kur öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ben oynamıyorum ama yardım edeyim..

hocam ben pc yi yeni aldım windows sürümünde ie8 var yani silemiyorum denetim masasında flan göremiyorum ie7 yide kurmak isteyince üst sürüm diyor olmuyor..
  • quote:

quote:

hocam ben pc yi yeni aldım windows sürümünde ie8 var yani silemiyorum denetim masasında flan göremiyorum ie7 yide kurmak isteyince üst sürüm diyor olmuyor..

internet Explorer 8 Windows güncelleştirmesi olarak yüklenir. Internet Explorer 8'i kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Başlat düğmesi , Denetim Masası, Programlar ve ardından Programlar ve Özellikler'i tıklatarak Programlar ve Özellikler'i açın.

Sol bölmede Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle’yi tıklatın.

Internet Explorer 8'i seçin ve ardından Kaldır'ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Internet Explorer 8'i kaldırmak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

İşlemi tamamladığınızda Windows'u yeniden başlatın.

bunu yap sonra ie7 yi kur ama bence kurma direk firefox ya da opera kullan ya da google chrome

• quote:

quote:

quote:

internet Explorer 8 Windows güncelleştirmesi olarak yüklenir. Internet Explorer 8'i kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Başlat düğmesi , Denetim Masası, Programlar ve ardından Programlar ve Özellikler'i tıklatarak Programlar ve Özellikler'i açın.

Internet Explorer 8'i seçin ve ardından Kaldır'ı tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

bunu yap sonra ie7 yi kur ama bence kurma direk firefox ya da opera kullan ya da google chrome

kardeş bende ie 8 direk ilk yüklü tarayıcıydı dediğin yerde ie8 le ilgili hiç bişi yok ie9 önerilen güncellştirme olarak duruyor sadece :S:) ben zaten chrome kullanıyorum ie açmıyorum bile öyle çok nadir arada flan:S ama genede problem bu :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bende ie 8 direk ilk yüklü tarayıcıydı dediğin yerde ie8 le ilgili hiç bişi yok ie9 önerilen güncellştirme olarak duruyor sadece :S:) ben zaten chrome kullanıyorum ie açmıyorum bile öyle çok nadir arada flan:S ama genede problem bu :/

http://support.microsoft.com/kb/957700#stepsforwin7

iuraya bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 4 Ağustos 2011; 15:51:24 >

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.