Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 12 gblık olanı indiriyorum high tex olanı bedava oynanmıyor mu?
  • Git kendini at bir yerden cosmo ,burada millet sayfalarca ne konuşmuş acaba diye baktın mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Git kendini at bir yerden cosmo ,burada millet sayfalarca ne konuşmuş acaba diye baktın mı hiç?

Kardeş cevap versen ya baktım bulamadım
  • Tam free ye geçerse kazanacağın dan daha çok oyuncu kaybeder.
  • Monster Play seceneğini turbine points ile actırabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Human-Spider -- 10 Ağustos 2011; 22:59:18 >
  • bu oyuna yeni başladımm hangi charı acsam daha ii kasarımm.
  • Aksoy09 ben de bu oyuna yeni başladım.Ama sana söyle birşey söyliyeyim her charın kendine göre bir güzel tarafı var.
    Ama önemli olan şu; sen hangi tip bir karakterle oynamak istersin?
    Ben warrior tipi classları sevdiğim için champion açtım ve gayet hoşuma gitti.
    Bugün hunter açtım onla biraz takılıyorum ama okçu pek hoşuma gitmedi şahsen.
    İstediğin gibi mage karakter yok oyunda ama para verip vip ye geçersen rune keeper diye bi class var.
    Diğer classlar genelde destek sınıfı solo da nasıl olur bilmem.
    Zaten senin guardianlada oynamıştım biraz.
    Sen ne istediğini söyle bana ona göre yeni bi adam açarız.
    Bu arada ben Doğan.
  • Her zaman girdigim snowbourne server'ina 2 gun once girdigimde 2 charimin da olmadigini yerine cok onceleri actigim ve charimin lvl1 olarak durdugunu gordum. Ayni durum baskalarinda da olmus sonradan ogrendigime gore. Tum tirbune Point'lerim ve onlarla aldigim seyler de silinmis. Resmen charim sifirlanmis. Ticket attim ama cevabini bekliyorum.

Bu sirada Lore Master actim biraz oynadim dps'si guzel geldi. Wow'daki Warlock mantiginda oynanisi olan bir char. Benim hosuma gitti. Oynama zorlugu olarak advence diyordu yanilmiyorsam lore master icin ama eger mmorpg deneyiminiz varsa iyi guzel secenek gibi duruyor. Ayrica hunter da cok rahat oynanisa sahip. Oyunu tanimak icin acilabilecek en uygun char hunter sanirim
  • Arkadaşlar oyunda bölgeler arası geçişlerde bağlantım kopuyor sürekli.Acaba sizde de böyle bir sorun var mı?
    Oyunda takılma olmuyor; yinede çözünürlüğü düşürdüm ama çare olmadı.:s
  • Arkadaşlar fellowshipten nasıl çıkıyoruz sabahtan beri arıyorum bulamadım.
  • Sol üste kendi karekterinin resminin olduğu yerde sağ tıkla leave seçeneği vardır.
  • fx 5200 128mb ekran kartı
    1.5gb ddr400 ram
    3 ghz p4 işlemci ile lotro oynayabilir miyim kasmadan?

Geçen sene wow oynuyordum en düşük ayarlarda takılmadan.
  • Vip olabileceğim bir site var mı? Mobil ödeme yada Havale ile alabileceğim? Kredi kartım yok o yüzden kendi sitesinden alamıyorum..
  • Kredi kartı olmadan VIP olman biraz zor. Vodafone için kontör ile VIP olma seçeneği var ama normal fiyata göre çok çok çok daha fazla.
  • quote:

Kredi kartı olmadan VIP olman biraz zor. Vodafone için kontör ile VIP olma seçeneği var ama normal fiyata göre çok çok çok daha fazla.

Nerden olabiliyoruz vodafone ile? aylık 40 50 tl ise olurum
  • Dungeonlara kaç lvl dan sonra girebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Kredi kartı olmadan VIP olman biraz zor. Vodafone için kontör ile VIP olma seçeneği var ama normal fiyata göre çok çok çok daha fazla.

Nerden olabiliyoruz vodafone ile? aylık 40 50 tl ise olurum

Telefon ile ödeme kalkmış sanırım.Şu an için sadece kredi kartı ile olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Dungeonlara kaç lvl dan sonra girebiliyoruz?

Level 24 ten sonra başlıyor.
  • Peki ben vip fiyatı + 5 tl şeklinde herhangi oynayan arkadaşa havale yapsam o bana kredi kartı ile vip üyelik keyi alsa olur mu? Var mı böyle bir arkadaş =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Peki ben vip fiyatı + 5 tl şeklinde herhangi oynayan arkadaşa havale yapsam o bana kredi kartı ile vip üyelik keyi alsa olur mu? Var mı böyle bir arkadaş =)

şu linke bak :http://www.lotro-turkey.com/forum/index.php?showtopic=1684 Telefon ile nasıl olunur ayrıntılı biçimde anlatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.