Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.lotro-turkey.com adresine gir herşey ile ilgili bilgi var.
  • merhaba ben oyunu rusça olarak yükledim.oyun açıldı çar oluşturma kısmında çarın ismini giremiyorum.klavyedeki hiçbir tuş çalışmıyor.bunun nedeni nedir acaba?
  • Free player lar en fazla 65 levele çıkabiliyor bağımlılık yaparsa premium üyelik alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundayapragi

merhaba ben oyunu rusça olarak yükledim.oyun açıldı çar oluşturma kısmında çarın ismini giremiyorum.klavyedeki hiçbir tuş çalışmıyor.bunun nedeni nedir acaba?

Rusçamı sandalyeden düştüm neden Rusça indirdin panpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IshidaUryuu

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Aylık ücretli olarak üye olmak istiyorum ama sitede 12 aylık 99 dolara olan üyelik sistemi var. Ben aylık ödemek istiyorum yaw nasıl olacak.
    Turbinenin sitesinden accounta girdiğimde ;
    To activate a Product Key on this account, enter it below and click "Submit".
    Our Product Key Activation Wizard will guide you through the process.

diyor. Ben VIP üye olarak oyuna başlamak istiyorum. Kafam çok karıştı. Product key derken neyi kastediyor ? Oyun DVD olarak satılmıyor ki zaten ?

Eğerki account aldıysan myturbine.com dan ödemeni yapabilirsin 1ay,3aylık,6 ve 12aylık seçenekler de mevcut. 12 ay 100$ daha avantajlı olduğu için milleti ondan aldırmaya teşvik ediyor ama 1aylık seçenekte mevcut.

Product key kısmı eğer ek paket aldıysan misal moria,mirkwood,isengard paketlerini satın aldıysan hesabını yükseltmen için sana bir key verilir ve oradan aktive edersin.

brandywine bu serverda açtım. Siz hangi serverda oynuyorsunuz ? Kinshipiniz var mı ? Varsa gelebilirmiyim ?

Brandywine da oynuyorum daha 20 lvl'ım.

Nick : Andwinlena

Oyunla ilgili izlenimlerini objektif olarak anlatırmısın biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

fx 5200 128mb ekran kartı
    1.5gb ddr400 ram
    3 ghz p4 işlemci ile lotro oynayabilir miyim kasmadan?

Geçen sene wow oynuyordum en düşük ayarlarda takılmadan.

Çok rahat oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Tam free ye geçerse kazanacağın dan daha çok oyuncu kaybeder.

Katılıyorum tamam herkes oynasın oyunu ama oyunda belli bir kalite olmasını istiyorsan paralı olmak zorunda.
    örnek WoW un bu kadar süredir kaliteli kalmasında paralı ve kaliteli oyuncuları barındırmasında yatar.
    Knight ilk başladığında çok güzel bir atmosfere sahipti emek ön plandaydı Koxpçular tradehackciler doluştukça oyunu pertlediler,
  • bi ara bakmak lazım bu oyuna
  • Şuan 3. ek paket çıktı (İsengard ) bence kesinlikle bakılmalı
  • Bıkmadınızmı şu fiyaskodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSyndrome

Bıkmadınızmı şu fiyaskodan

Hangi fiyasko
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSyndrome

Bıkmadınızmı şu fiyaskodan

Dostum sen hiç zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir laf duymadın mı? Ne öküz öküz konuşuyorsunuz , isteyen beğenir isteğen beğenmez.Adam beğendiğim oyunu zorla beğendirmemeye çalışıyor yaa
  • Oyunu silip yeniden kurdum hesabımdaki karakter silinmiş bunun çözümü ne
  • Sorun hal oldu
  • Hesap taşıma işlemini yapmamıştın herhalde ?
  • free account ile promium account lvl cap ayni mi? ornein free account ile max lvl atlayabilirmiyiz?
    Premium ve vip kac para odeniyor?
  • Ulaşabilirsen yol açık ama ulaşmak zor,çok fazla uğraşmak gerekiyor. Vip olursan herşey açılır, ödemeyi bırakırsan viplikten premiuma düşersin. Vip oldugun zamandan kalma bazı hakların hala geçerli olur vs. Para ödemediğin için tamamen free oyuncu statusune inmiş olmuyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

Ulaşabilirsen yol açık ama ulaşmak zor,çok fazla uğraşmak gerekiyor. Vip olursan herşey açılır, ödemeyi bırakırsan viplikten premiuma düşersin. Vip oldugun zamandan kalma bazı hakların hala geçerli olur vs. Para ödemediğin için tamamen free oyuncu statusune inmiş olmuyorsun yani.

aylik kac para gidi?
  • VIP

$14.99 per month
    $29.97 per 3 months
    $59.94 per 6 months
    $119.88 per 12 months
  • quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

VIP

$14.99 per month
    $29.97 per 3 months
    $59.94 per 6 months
    $119.88 per 12 months

saol gozum.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.