Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer gw2 çıkana kadar 20-25 level'ın üstüne çıkarsan bırakamayabilirsin.
  • O kadarda olmaz herhalde. Yavas yavas ilerliyorum midilli hanina varabildim bakalim ne olcak .
  • Arkadaşlar baa brandywine da yardımcı olabilecek bikaç sağlam arkadaş varmı ya :D 45 leveldeki legendary traiti alacağım ama şu implements of hunt mıdır nedir o görevlerde bir bos kestirecek angmarda carn duma filan girmek gerekiyor sanırım çok zor yardım edecek birisini de pek bulamıyorum.
  • Arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum kısa bir bilgi verebilirmisiniz ? para vermeden item yapılıp cabuk exp kasılır pvp yapılırmı ?
    maximum level kaç ne kadar süre ile kasılır vs bilgi verirseniz cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTr C i H @ T

Arkadaşlar baa brandywine da yardımcı olabilecek bikaç sağlam arkadaş varmı ya :D 45 leveldeki legendary traiti alacağım ama şu implements of hunt mıdır nedir o görevlerde bir bos kestirecek angmarda carn duma filan girmek gerekiyor sanırım çok zor yardım edecek birisini de pek bulamıyorum.

lff den yazsaydın el atan olurdu.
  • Oyunda /joinchannel globallff yazıp global kanala girin. CD yapacak birileri çıkar yada sen kurarsın grubu..
  • Bugun ilk kez instance sa girdim great barrows thad demislerdi galiba herneyse beenim icin hayal kirikligi oldu, nerdeyse moblara vuramadim bile koskoca instance 5dakka felan surdu son bossu bile 30 saniyede kestiler bu hep boylemidir yoksa ilk instance oldugu icin mi bu kadar kolay ? Birde anahtar gibi bisey dusmmustu fakat envanterde bulamadim acaba baska bi yere mi atti, ne ise yaradigini merak ettim ?
  • Merak etme ilk instancelar olduğu için öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

Merak etme ilk instancelar olduğu için öyle..

iyide level 60 adamın level 25 adamla birlikte instance sa girmesi kadar saçma bişey olabilir mi ?
  • Olmazda adamlar büyük ihtimalle bu badireyi atlatalım diye lvl 60 adam almışlardır.İstersen başka bir grup kurup yeniden girebilirsin ama onun asıl zevki kendi leveline uygun yaptığın zaman olur.
  • neyse sorun değil, ondan sonra bi kaç kere daha girdik normal olarak. zaten dungeon finder geliyomuş benim gibi casual takılanlar için nimet.
  • Arkadaşlar oyuna büyücü ve elf olarak başladım. Skilleri pek anlamadım. Görevleri yapa yapa 6. seviyeye kadar geldim. Hangi skilleri açmam, hangilerini kullanmam konusunda yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Skillerin hepsini alıp kullanıcaksın. KO daki gibi sadece ateşe buza yöneleyim gibi bişi yok.
  • 5 level burglar var.Yeni başladım sayılır.Deniyorum sınıfları.

Server:Snowbourn
  • Karekterler asıl gücünü,zevkini level 30 dan sonra göstermeye başlıyor bence hepsini denemek yerine internetten video araştırmasına gir sana yakın olanı bulabilirsin zaten.
  • burglar yeni ekpaket isengard ile muhteşem oldu. umarım seversin
  • Bende brandywine da oynamaya başladım, oyun çok hoş, ilerleyen günlerde upgrade yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

burglar yeni ekpaket isengard ile muhteşem oldu. umarım seversin

Burglara kıyak geçtiler zaten ana statı sadace agi oldu kendinde vit bas ohhh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

burglar yeni ekpaket isengard ile muhteşem oldu. umarım seversin

Burglara kıyak geçtiler zaten ana statı sadace agi oldu kendinde vit bas ohhh mis

buffsız 9k moral burglar gördüm, seri seri crit atıyor, agi'si de sağlam. 20saniyede bir 800morallik selfheal de var. burglar ve champlara iyi kıyak oldu isengard
  • Arkadaşlar hunter açtım ama endgame olarak nasıl bir karakterdir? DPSi çok iyi bu levellarda, ama sanki eng game de kötü bir class olacakmış gibi geliyor bana. Yorumlarınız neler bu konuda?

Ayrıca minstrel ve burglar solo olarak rahat kasılabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.