Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 TP bişi değil deed vs. bişiler yap kazanırsın hemen.TP birisinden değil Warner Bros un yetki verdiği yerlerden alabilirsin ancak.Yerli mağaza olarakta gamer-market.com da satılıyor.
  • Brandywine'da Flames of Narsil adında bir kin bulunmakta,ve çok aktifler, tavsiye ederim. Bende brandwine'da oynuyorum oyuniçi adım Lillarvayen, ulaşırsanız birşeyler yapabiliriz.
  • oyuna başlıyorum brandywineda başlamaya karar verdim bir kaç ay önce denemiştim ama tek başıma sıkılmıştım şimdi bir arkadaşımla oynuyorum yine de online oyuncu sayısı nedir ? solo oynuyorum gibi gelmişti ilk başladığımda
  • Brandywine US serverı olduğu için oyuncu sayısı geceleri bir hayli fazla oluyor. Onun dışında gün içerisinde de oyuncu bulmak, raid yapmak v.b mümkün. Özellikle haftasonları çok belirgin bir fark var. Birde resmi forumlarında oyuncu sayısının azaldığı ama hala çok fazla olduğu söylenmiş. Tam bir istatistik bulamadım.
  • teşekkürler başladım 14 lwl elf lore master ama heralde dwarf champion açacağım
  • Riders of Rohan ekpaketide duyuruldu hayırlı olsun. Sonbaharda gelicek gibi ama Turbine bu uzayabilirde
  • son durum nedir ilk f2p e başladığı zamanlada indirip oynamışdım hoşumada gitmişdi ama lvl 20 den sonra kasmak nerdeyse imkansız diye duydum soğuyup nırakmışdım hala öylemi yoksa değiştimi f2p olarak sıkıntı çekilcek bi oyunsa oynamaya deymez diye düşünüyorum
  • Free olarak lvl 65 e kadar gelenler var ama sıkıntı çekmemek,rahat oynayabilmek için ücret ödemek biraz şart.
  • Oyuna en sonunda baslayacagim , Turk Topluluklari varmi guild vb?
  • Var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 29 Ocak 2012; 18:31:32 >
  • Peki nasıl ulaşabilirim ?
  • Oyundayken globallff kanalından Türk kinshipi yada türk varmı la burda yazarsan birileri çıkar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Oyundayken globallff kanalından Türk kinshipi yada türk varmı la burda yazarsan birileri çıkar herhalde

oyunda tek server mı var yoksa hangi serverdasınız bide tavsiyeniz varmı şöyle başlayın böyle yapın gibi
  • Tek server la oyun mu olur yaw :) 29 tane server var başlamayı düşünüyorsanda kalabalık olanları seçmekte yarar var tabi. Hattawww.lotro-turkey.com adresinden biraz araştırma yapabilirsin,yeni başlayanlar kısmında rehberleri okursan oyunun mantığının çoğunu çözmüş olursun zaten.
  • zaten dememdeki amaç oydu çok server olduunu biliyorum :) sormak istediim Türk oyuncular genel olarak hangi serverda :)
  • Laurelin'i dene...
  • quote:

Free olarak lvl 65 e kadar gelenler var ama sıkıntı çekmemek,rahat oynayabilmek için ücret ödemek biraz şart.

Nasıl ya 50 den sonra paket almak gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Free olarak lvl 65 e kadar gelenler var ama sıkıntı çekmemek,rahat oynayabilmek için ücret ödemek biraz şart.

Nasıl ya 50 den sonra paket almak gerekmiyor mu ?

Oyunda TP kazandığın için o kazandığın TP'leri biriktirerek Moria ve Mirkwood paketini alabiliyorsun. Sonuçta cebinden para çıkmamış oluyor.
  • Arkadaşlar bende başlıyacağım oyuna bana yardım edebilcek biri var mı ?
  • oyuna her başladıgımda sıkılıp 15 dkda kapatıyorum bi çözemedım
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.