Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

oyun için pvm diyolar fazla pvp guild savası yok diye duydum 10lvl oldum ama oynamaya değer mi?ordan oraya kosup quest yapıyoruz boyuna :)

He he yok, kocaman pvp alanı var.

Guild savaşı olmaması zaten mantıklı bir olay bu oyun için. Duyduğuna inanmayacaksın oynayıp göreceksin bende 2 senedir duyduklarımda oyun rezalet falandı, ama girdim baktım , bana bunu diyenlerin birşey bildiği yokmuş, oynadım beğendim devam ediyorum.

yok şehir dışına çıkıldığında birisine ataklanmadan bahsediyorum , mesela archlord oynadım bi ara onda ben kasarken gelip birisi bana atak verebiliyordu şehir dışında dungeonda vs ha şehir içindede bir pvp alanıda vardı , sonuçta bir char kasıyorsun action yapmak için eğlenmek için o yüzden dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

quote:

oyun için pvm diyolar fazla pvp guild savası yok diye duydum 10lvl oldum ama oynamaya değer mi?ordan oraya kosup quest yapıyoruz boyuna :)

He he yok, kocaman pvp alanı var.

Guild savaşı olmaması zaten mantıklı bir olay bu oyun için. Duyduğuna inanmayacaksın oynayıp göreceksin bende 2 senedir duyduklarımda oyun rezalet falandı, ama girdim baktım , bana bunu diyenlerin birşey bildiği yokmuş, oynadım beğendim devam ediyorum.

yok şehir dışına çıkıldığında birisine ataklanmadan bahsediyorum , mesela archlord oynadım bi ara onda ben kasarken gelip birisi bana atak verebiliyordu şehir dışında dungeonda vs ha şehir içindede bir pvp alanıda vardı , sonuçta bir char kasıyorsun action yapmak için eğlenmek için o yüzden dedim

Hayır ettenmoors alanı dışında oyuncularla pvp olayı yapamıyorsun şu an için, ama spar denilen düello sistemi var, bire bir savaşıyorsun.

PvP olayı da Monster Play denilen bir sistem.

• Bu oyun knight online günlerimi hatırlatıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Bu oyun knight online günlerimi hatırlatıyor nedense

Bo oyunu KO ya benzetebiliyorsan Yuhhhh diyorum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Bu oyun knight online günlerimi hatırlatıyor nedense

Bo oyunu KO ya benzetebiliyorsan Yuhhhh diyorum sana

Benzetebiliyorum .
  • oyun ne kadar pve tabanlı olsada quest sistemi her mmodaki gibi 5 çiçek topla git kızı kurtar 10 tane kurt kes vs vs keşke kötü tarafda olsaymış orc urukhai goblin gibi pvpyede kaysaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

oyun ne kadar pve tabanlı olsada quest sistemi her mmodaki gibi 5 çiçek topla git kızı kurtar 10 tane kurt kes vs vs keşke kötü tarafda olsaymış orc urukhai goblin gibi pvpyede kaysaydı.

PVP kısmında orc ,uruk-hai,warg vs.. var zaten ama sadece PVP için seçebiliyorsun.
  • Snow da başladım hayırlısı :) olmadı biz knighship midir nedir ondan kurarız
  • Kaç aydır giremiyorum lan:d Ered Luin'i özler oldum. Ah o yıldızlara bakarak oyunun müziği ile uyumak..<3
  • Lord of the Rings Online [ANA KONU]
    Lord of the Rings Online [ANA KONU]
    screenshotlarınızı koyarsanız başlık daha da renklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 3 Nisan 2012; 18:43:00 >

• Bende oyun içerisinde çektiğim bi fotoyu koyam :)

• orthanc set bonusu çok hoşuma gitti yahu. artı olarak, sadece bir sonraki skili değil, auto-attackları da devastating yapıyor. önceki versiyonunda sadece vurulan skili crit yapıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Bende oyun içerisinde çektiğim bi fotoyu koyam :)

Resim çok hoşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

orthanc set bonusu çok hoşuma gitti yahu. artı olarak, sadece bir sonraki skili değil, auto-attackları da devastating yapıyor. önceki versiyonunda sadece vurulan skili crit yapıyordu.

2000 agi kasmışsın olcak okadar ama morale az gibi geldi bana.
  • instance, raid olunca böyleyim + cappy buffları fln 7-8k oluyor. force aggro dışında benden kimse aggro alamıyor, dev'ler havada uçuşuyor. moors için ayrı solo bi setim var onda moral 9k, agi 1700 civarı oluyor. en çok yeni gelecek olan ekpaketle hepsinin çöpe gitmesine yanacam. çok erken geliyor bu seferki ek paket
  • Arkadaşlar şu rise of isengard ek paketleri falan oyun içindenmi alınıyor?
  • İçindende dışındanda alabilirsin.

Bu arada bir arkadaşım hesabını satıyormuş 250TL ye içinde 2 tane char var.
  • Konu unutulup gitmiş yahu
  • Oynayan yok mu hala ?
  • Bi hevesleniyorum başlayım diyorum ama o wow'un cartoon tarzı grafiklerine alışınca bu lotro'nunkiler çok kütük geliyor gözüme hevesim kaçıyor bak Swtor'daki grafikler bunda olsa yeminle oynarım
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.