Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pegasus595

Arkadaşlar bende başlıyacağım oyuna bana yardım edebilcek biri var mı ?

Türk kinlerin olduğu bir serverda oynarsan , kindekilerden yardım alabilirsin. Ama yabancı ve yardımsever kinlerde mevcut. Snowbourn, Laurelin, ve Brandywine serverında var kinler. Ama en fazla Türk oyuncu Snowbourn serverındaymış diye duydum geçen gün.
  • Snowbourn ben yeni başladım 3günde 27lvl oldum tek sorun para kısıtlı olması ve bazı görevlerin v.i.p üyelik istemesi ve en büyük sorun kingship türklere ait bulamamam yabancı biri aldı adamla google translate yardımıyla konuşuyorum biraz acınası durum .d Snowbourn bildiğiniz kingship varsa türk söyleyebilirmsiniz birde bu f2p den v.i.p geçmek için kaç para gerekiyor ? geçincede herşey açıkmı olcak? ve aylık sürekli ödenmesimi lazım atıyorum 1 ay ödemedin ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Snowbourn ben yeni başladım 3günde 27lvl oldum tek sorun para kısıtlı olması ve bazı görevlerin v.i.p üyelik istemesi ve en büyük sorun kingship türklere ait bulamamam yabancı biri aldı adamla google translate yardımıyla konuşuyorum biraz acınası durum .d Snowbourn bildiğiniz kingship varsa türk söyleyebilirmsiniz birde bu f2p den v.i.p geçmek için kaç para gerekiyor ? geçincede herşey açıkmı olcak? ve aylık sürekli ödenmesimi lazım atıyorum 1 ay ödemedin ne oluyor?

Snowbourne'da oynamadığım için kinship hakkında bir bilgim yok. Sadece oyunu uzun süredir oynayan bir arkadaşımdan duydum Snowbourn'daki kinship ve Türk oyuncu sayısını.

f2p'den vip'ye geçince kısıtlamaların hepsi kalkıyor. Moria ve Isengard ek paket olduğu için oralar açılmıyor diye biliyorum.Geri kalan herşey açılıyor. Warden ve RuneKeeper classı hariç.

Ödemeyi de aylık olarak ya da paket olarak yapabiliyorsun. 1,3,6,12 aylık paketleri var. Kredi kartından tek seferde ücreti çekiyorlar ve süresi dolunca yenileniyor. Mesela 3 aylık paketten aldığında 3 ayda bir kartından ücretini çekiyorlar, ve vip üyeliğin devam ediyor. Tabii iptal de edebilirsin, ama tek sefer vip olunca çoğu şeyin açık kaldığını(trait slotları, para limiti gibi) duydum ve söyleniyor.Resmi forumlarında da belirtilmiş.

• f2pden acountumu nasıl v.i.p yükseltebilirim? nerden oyundan lotro store giriyorum bi türlü göremedim olayı .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

f2pden acountumu nasıl v.i.p yükseltebilirim? nerden oyundan lotro store giriyorum bi türlü göremedim olayı .s

http://myaccount.turbine.com/ dan yapabilirsin, launcherda'da çıkabiliyor oyuna giriş yaparken , oradan da halledebilirsin.
  • Lotro her zaman ilgimi çekmişitr ancak; forum sitelerinde duyduğum kadarıyla oyun o kadar da F2P değilmiş birde bunu size sorayım dedim. Acaba zerre para vermeden bu oyunu oynayabilirmiyim. Çünkü oyuna verecek param yok öğrenciyiz sonuçta. :) Birşey daha bi arkadaş oyun içinde Turbine Points kazandığımızı söylüyor acaba bu nasıl oluyor? Oyuna başlamaya niyetliyim ama para vererek char kasacaksam hiç başlamayacağım.
    Biraz uzun oldu, İnşallah okurken sıkılmazsınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles71 -- 2 Şubat 2012; 22:27:34 >
  • Para vermeden oynayabilirsin tabii ama çok çok zahmetli. Tp kazanıp ilerideki bölümleri ve bazı kısıtlamaları açman gerekir. Bu da cok fazla farm gerektiriyor. Lotro normal bildiğin aylık ücretli bir oyundur. F2P olayı trialin biraz genişletilmişinden başka bir şey değil.

@ JoiNMeOrDiE :Snowbourn'da ise türk kinship olarak istanblue ve flame of anor var. Oyun içinde bul veya internet sayfalarından başvur.
  • geçen gün elendilmirde bi türk kinshipine rastladım, gireyim bari dedim. kinshipte bi tane de kız oyuncu vardı. leaderin sevgilisiymiş. kinshipe girer girmez leader aynen bunu söyledi bana:

"asdf nickli kişi benim sevgilim olur, ona göre ;) ;)" dedi. dedim allah sizi kahretsin türklerle oyun oynanmaz. direk kinden çıktım, adamı da engelledim.

edit: zaten oyunu bi arkadaşımla beraber oynuyoruz. sürekli beraberiz, o yüzden ve bu yüzden diğer türklerden kaçıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 3 Şubat 2012; 17:07:02 >
  • bende bi kaç oyun denemesinden sonra 7gb download edip kurdum 5lvl oldum guestlerden gidiyoruz bakalım , free idi ama para harcamak lazım diyen arkadaşlarada tavsiyem biraz düzgün oyun oynayacaksa versinler piyasada 100 tane oyun var al birini vur ötekine bunun grafikler 2012 ye göre orta şeker dinamikleri oynanışı güzel tam anlamadık bakalım
  • Arkadaşlar görev paketlerini karaktere mi alıyoruz yoksa account a mı alınıyor?
  • Accounta alınması gerekiyor.

• bi kaç takı ve orthanc kafalığı kaldı geriye.

ayrıca riders of rohanda 2 area eklenecek diye 10 level sınırı arttırmak bana göre yanlış. mirkwood gibi 5lv arttırsan hem 75lvlerde edinilen eşyalar daha az zarara uğrar. şimdi bunları topladım ama eylülde ek paket gelecek, yeni sembol takılar tırt mırt. 5lv olsa neyse, sınır 10level. elinde sonunda o eşyalar değişecek.
  • O kadar legendary weaponlar , onlara harcanan empowerment scroll lar hepsi bir hiç uğruna gitti yani Harcadığım golda yazık.
  • nasıl yani anlamadım çok emek verip dizdiğin set silah yeni ek paket gelince yüzüne bakılmaz duruma mı gelecek mecbur yeniden mı kasıcan?
  • Level seviyesi 10 level artıyor. 5 level olsa yine idare edilebilir ama 10 levelde silahlarda yenilenmek zorunda kalır.
  • oyun için pvm diyolar fazla pvp guild savası yok diye duydum 10lvl oldum ama oynamaya değer mi?ordan oraya kosup quest yapıyoruz boyuna :)
  • pvm ne? oyun pve tabanlı. pvp daha önceki mesajlarda detaylı olarak anlatıldı. Ayrıca lotro grind yapabileceğiniz bir oyun değildir, questler üzerinden ilerler. Level atlamak için quest yapmak zorundasınız. Git solucan kes görevleri bile ana hikayeye ucundan kıyısından tutturulur. Hikayesi Lotro'nun herşeyi zaten. Hikayeler okunup zevki alınmadıktan sonra Lotro'dan fazla keyif alamazsanız.
  • Bende başlamak istiyorum lotr çok ilgimi çekiyor ama oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum cidden kin nedir falan :D Ama çok istiyorum en kısa zamanda indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

oyun için pvm diyolar fazla pvp guild savası yok diye duydum 10lvl oldum ama oynamaya değer mi?ordan oraya kosup quest yapıyoruz boyuna :)

He he yok, kocaman pvp alanı var.

Guild savaşı olmaması zaten mantıklı bir olay bu oyun için. Duyduğuna inanmayacaksın oynayıp göreceksin bende 2 senedir duyduklarımda oyun rezalet falandı, ama girdim baktım , bana bunu diyenlerin birşey bildiği yokmuş, oynadım beğendim devam ediyorum.
  • http://www.lotro-turkey.com/forum/ Rehberler için Türkçe içerik.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.