Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lotro pve ağırlıklı bir oyundur ve tüm karakterler ile fazla zorlanmadan solo oynanılabilir. Hunter ve champ en hızlı end-game'e ulaşabileceğin karakterler şu an. Burglar ve mini de champ ve hunter kadar olmasa da hızlı level atlanır. Hunterlar end-game için en iyi dps seçeneklerinden biri ancak çok hunter var. İnstance ve raidlerde daha çok aranılan classlar tank,healer ve captainlar.
  • LOTRO seven ve oynayan arkadaşlarıma önemli bir konuda yardımcı olmalarını diliyorum...
    Bundan 9-10 ay evvel oyunu bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım.Şimdi gene kaldığım yerden devam etmek istedim (lvl 40 guardian) fakat bir türlü oyuna giriş yapamadım.Biraz araştırma yaptım 31 mayıs 2011 gibi codemaster ait olan hesaplar turbine-WB Game tarafından EU server satın alınmış ve hesap taşıma işlemi (great migration) gerçekleşmiş.Sanıyorum bu yüzden oyuna daha önceki codemaster kayıtlı olan hesabım ile giremedim hesabı taşımak ve yeniden faal duruma geçmesi için bir yol varmı.Şuan kontrol ettim turbine hesap taşıma sistemi kapalı.Benim hesap hala codemaster görünüyor ve hesaba girebiliyor ama şifre dahil hiçbir bilgiyi değiştiremiyorum.3000 yakın Turbine Point mevcut ve lvl 40 çok iyi bir charım var yansın istemiyorum.Bu konuda ne yapabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yoksa hesap yandımı? işte bu beni çok üzer ve oyunu silip bir daha asla oynamayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

LOTRO seven ve oynayan arkadaşlarıma önemli bir konuda yardımcı olmalarını diliyorum...
    Bundan 9-10 ay evvel oyunu bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım.Şimdi gene kaldığım yerden devam etmek istedim (lvl 40 guardian) fakat bir türlü oyuna giriş yapamadım.Biraz araştırma yaptım 31 mayıs 2011 gibi codemaster ait olan hesaplar turbine-WB Game tarafından EU server satın alınmış ve hesap taşıma işlemi (great migration) gerçekleşmiş.Sanıyorum bu yüzden oyuna daha önceki codemaster kayıtlı olan hesabım ile giremedim hesabı taşımak ve yeniden faal duruma geçmesi için bir yol varmı.Şuan kontrol ettim turbine hesap taşıma sistemi kapalı.Benim hesap hala codemaster görünüyor ve hesaba girebiliyor ama şifre dahil hiçbir bilgiyi değiştiremiyorum.3000 yakın Turbine Point mevcut ve lvl 40 çok iyi bir charım var yansın istemiyorum.Bu konuda ne yapabilirim beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yoksa hesap yandımı? işte bu beni çok üzer ve oyunu silip bir daha asla oynamayabilirim.

LOTRO Turkey forumundan sorarsan daha kesin cevaplar alabilirsin ama bildiğim kadarıyla transferin süresi vardı ve bitti.Tam kesin bir bilgim yok ama sen yeni karakter aç başlamak istiyorsan.Snowbourn'e bekleriz

• quote:

LOTRO seven ve oynayan arkadaşlarıma önemli bir konuda yardımcı olmalarını diliyorum...

Customer support'a mail atarsanız yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.

@macabrex teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

quote:

LOTRO Turkey forumundan sorarsan daha kesin cevaplar alabilirsin ama bildiğim kadarıyla transferin süresi vardı ve bitti.Tam kesin bir bilgim yok ama sen yeni karakter aç başlamak istiyorsan.Snowbourn'e bekleriz

lotro-turkey sitesine üye olmuştum 1 sene önce ama onlarında anasayfa haricinde forum çalışmıyor ve login olamıyorum.İlk aklıma gelen yer orası oldu zaten!.
    Snowbourne açtım bende hunter oyun ne alemde diye!.Fakat sıfırdan kasarmıyım sanmıyorum...Şuan tek sıkıntım ve üzüntüm o kadar emek harcadığım charda kaldı.Gerek skirmish gerekse friendship-instance çok iyi eğlenceli zamanlar geçiriyordum.Charım tank görevi yapmanın dışında birçok yerli ve yabancı oyuncu ile chatlerde onların söyledikleri charımın defans ve atağının çok iyi dengeli olduğunu bildiriyorlardı.Aslında guardian seçmemde ki sebepte pve çok seven biri olarak her yere girip çıkmak.Hani LOTRO ileri derecede bilgili oynuyormuyum ben kendim de onu görmedim daha.Ama hakkını vererek oynuyordum uzun yıllardır gelen deneyim sonucunda!.

Yardımcı olan ve bilgi-öneride bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim.Elinize sağlık!.

• Maalesef lotro-turkey sitesi dün geceden beri kapalı. Asıl soruna gelirsek turbine ve codemasters tüm kullancılara mail attı ve taşıma için 6 ay gibi bir süre belirlerdi. 1-1,5 ay kadar önce de codemasters sunucularını tamamen kapattı. Herhangi bir şekilde o karakterlerin geri dönüşü yok. 3000 tp puanında varmış yazık olmuş açıkcası. Turbine'e atılan maillerden official forumlarda sonuç çıkmıyor çünkü adamların yapabilecekleri birşey yok.
  • Senin daha önceden varolan hesap malesef uçmuş durumda artık eğerki oyuna yeniden başlamayı düşünürsende sıfırdan başlaman lazım.Codemaster tarafından alınmayanların hesapların hepsi silindi.
  • Arkadaşlar Brandywine'da oynayan birileri yok mu? Beni eklerseniz sevinirim, Lillarvayen.
  • Brandywine da iki tane türk kinshipi var sen 1 kişiyi bile bulamadın mı? cık cık cık.... the ithilien rangers bunlardan bir tanesi
  • Evet ithillien rangers var yazın bende oradaydım diğeride flames of narsildi sanırım şuan tam hatırlayamadım ikiside iyidir.
  • Ne yapayım sağlık olsun!...Demek LOTRO için yolun sonu benim için.Yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Brandywine da iki tane türk kinshipi var sen 1 kişiyi bile bulamadın mı? cık cık cık.... the ithilien rangers bunlardan bir tanesi

Gerçekten denk gelmedim kimseye, kindekileri ekledim ancak kimse açık olmuyor. Şu an arkadaş listemde 10-12 kişi var ve sadece birisi online, o da guildden ayrılmış sanırım, listede adının üzerine gelince başka bir kinshipte görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 31 Aralık 2011; 0:59:49 >
  • Oyunda anonymous özelliğini kullananlar çok olur.Bu özellik sayesinde sen friend listene baktığında o kişi için online yazmaz sende var mı yokmu anlayamazsın.Sadece oyuna girdiğinde chat barında şu kişi oyunda girdi online hemen arksından offline yazar,anonymous kullandığı için.
  • yeni char acip TP farmlamak isteyen varsa irtibata gecebiliriz. Server farketmez, snowbourne'da ve gladden'de slotum yok. onun disinda her server uygundur benim icin.
  • Arkadaşlar, Ettenmoors'a alternatif bir PvP zone geleceğinden bahsediliyordu Isengard patchi öncesi .
    Hatta Warg Rider creep classı gelecek falan diyorlardı o konularda bir ilerleme oldu mu LOTRO'da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

Arkadaşlar, Ettenmoors'a alternatif bir PvP zone geleceğinden bahsediliyordu Isengard patchi öncesi .
    Hatta Warg Rider creep classı gelecek falan diyorlardı o konularda bir ilerleme oldu mu LOTRO'da ?

Henüz bir ilerleme yok.
  • Bende gelmek istiyorum ama pek olumlu dününen birilerini göremedim ..

Max level kac ?
    Amacımız ne ? En son seviyeye gelince herşey bitiyor mu ?
    Kaç server var ? Ping durumları nedir ? Türkler en çok hangisinde takılıyor ?
    Pvp durumu nasıl ?
    Irklar arası savaş mevcut mu ? ( Orclar yok gördüğüm kadarıyla )
    Irklar , sınıflar arasında eşitsizlik söz konusu mu ?
    Sehirler arası teleport var mı ?
    Pet alailiyor muyuz ? Alıyorsak oyun içimi ? paralı mı alınıyor ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 8 Ocak 2012; 13:35:26 >
  • lotro lifetime vip hesap satan arkadaş varsa bana mail atabilirler

mehmetkantarci@me.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oetker*

Bende gelmek istiyorum ama pek olumlu dününen birilerini göremedim ..

Max level kac ?
    Amacımız ne ? En son seviyeye gelince herşey bitiyor mu ?
    Kaç server var ? Ping durumları nedir ? Türkler en çok hangisinde takılıyor ?
    Pvp durumu nasıl ?
    Irklar arası savaş mevcut mu ? ( Orclar yok gördüğüm kadarıyla )
    Irklar , sınıflar arasında eşitsizlik söz konusu mu ?
    Sehirler arası teleport var mı ?
    Pet alailiyor muyuz ? Alıyorsak oyun içimi ? paralı mı alınıyor ?

Şimdiden teşekkürler

max level 75
    amacımız frodo yüzüğü yoketmeye giderken bizde önünü açıp yolu temizliyoruz
    29 server var pingler güzel sıkıntı yok.Türkler en çok snowbourn,laurelin,brandywine,eldar gibi kalabalık serverlarda çoğunluktalar
    PVP biraz sıkıntılı tek harita üzerinden monster play oyuncularıyla karşılıklı kapışma
    pvmp de var
    fazla eşitsizlik yok herkesin ne iş yaptığı belli healer olanda dps yapabiliyor ama asıl işi dps olan kadar değil.
    Şehirler arası teleport stable dan ata binip gitme var normal yada swift(hızlı) geçişler mevcut
    oyun içi pet sadece lore-master sınıfına özgü

• Yeni başladım bende yalnız lvl 5 im quest yapıcaktım 10 Turbine points istiyor.Questler içinde TP lazım sanıyorum Lvl 5 çok erken oldu TP satan varsa alabilirim, yada yeni başlayacak varsa serverımı yazayım başlayalım rp yaparız süper olur
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.