Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 65 level yaptığım hunterımı şu aralar okul sebebiyle oynayamıyorum isengardın havasına bakmak nasip olmadı
  • Isengard seti de topladık isengard missss

Isengard bids five!

Bakın kim var burada.

Gandalf orthanc tepesinde.

Burglar altım spino. Şu an 66lv.

Moorsta rastgele bi Outpost'u alırken.

Veee draigoch.

• sistem gereksinimleri yazarmısın sitesi baktım yok .
  • Ben de bilmiyorum ama; radeon hd5730 ekran kartı ve i5 430m işlemci ile full ayarlarda dx10'da kasma, sıkıntı olmadan oynuyorum.
  • Sitesinde olmazmı hiç ya sen uygun şekilde aramamışsın

Minimum System Requirements

O.S.: Windows® XP
    Processor: Intel Pentium® 4 1.8 GHz or equivalent
    RAM: 512MB
    Video: 64MB NVIDIA GeForce® 3 or ATI® Radeon® 8500
    Disk Space: 7GB available
    DirectX: DirectX® 9.0c
    Optical Drive: 2X DVD ROM
    Connection: 56kbps Modem

Recommended System Requirements

O.S.: Windows® XP/Vista
    Processor: Intel Pentium® 4 2.8 GHz or equivalent
    RAM: 1GB
    Video: 128MB NVIDIA GeForce® 6800 or ATI® Radeon® X850
    Disk Space: 10GB available
    DirectX: DirectX® 9.0c
    Optical Drive: 2X DVD ROM
    Connection: Broadband DSL/Cable
  • oyun iniyor minstrel olarak başlicam ama ne yapmam gerek tecrübem yok önceden oynamıştım 1-2 gün ama hatırlamıyorum hiç
  • Görev al yap yeter :) Nasılsa alışırsın.
  • Oyuna tekrar başlıyorum. Binek almak nasıldı unuttum. İlk gelen süreliydi sonra nasıl alıyoruz at. Sırf atım olmadığı için bırakmıştım oyunu.
  • At alabilmen için Riding traitin olması gerekiyor, onu Lotro store'dan yanlış hatırlamıyorsam 195tp yada 95tpye alabiliyordun. Traiti alınca atı alabilirsin. Vip olcam diyorsan traiti store'dan almana gerek kalmıyor. Adam sana bi görev veriyor yapınca traitin geliyor. Atını ve görevini buradan alabilirsin;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 6 Kasım 2011; 0:05:20 >
  • Level sınırı varmı peki ?
  • 20lv'de alınabiliyor. eğer vipsen 15lv'de daha az hıza sahip at da alabiliyorsun.
  • Ufak bi bilgi; ered luin'den misty mountains'e sadece koşarak gitmek 45 dakika sürüyor. mirkwood'u saymıyorum bile..
  • yani çok klasik bi soru olucak ama oyunun son durumu nedir ? bi dönem bi ay kadar oynamıştım sonra bıraktım arkadaş bulamadığımdan ve tek takıldığımdan artı orta dünya evreninide çok sevmeme rağmen devam edememiştim. şimdi belki bi ara tekrar oynarım diye indirdim duruyor öyle pcde acaba tekrar başlasammı diye düşünüyorum.
  • oyunda popülerasyon ne çok fazla, ne de çok az. Glff diye bi sohbet kanalı var, orada 200-300 kişi oluyor. yardım lazım olduğunda ya da bir sorun oldugunda o chat kanalına sorabilirsin. "/joinchannel glff "
  • Bi kaç resim daha koyayım

fire dps'ye geçip 75Lv second age legendary'imi fire legacylerle doldurdum ve sonuç (kinship chat):

minik hobbit'imle moors'ta ork avı:

enedwaith:

• Popularite bulunduğun server a göre değişiyor çok kalabalık serverlarda var.
  • elendilmir en kalabalık 2ci server olarak gözüküyor ve kalabalık değil. çok kalabalık server oyunda yok
  • Snowbourn a bekleriz akşamları 750 kişinin üstünde bili oluyor(sadece globallfff de olanlar) Isengard ilk çıktığında 1000den fazla insanı görmüşlüğüm var.
  • Ben de gördüm o kadar kişiyi isengardın ilk günü. o yüzden kalabalık değil diyorum ya. oyunun büyüklüğüne bak serverdaki kişi sayısına bak.
  • Neyse brandywinde bi tane elf hunter açtım. Bakarım gw 2 çıakana kadar takılırım. Bu arada oyundakiler epey yardımsever kime bişey sorsam hemen cevap veriyolar.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.