Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
6
Favori
97.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane 75 lv karakterim oldu. 4. yü oynuyorum minstrel 50lv'im. Rohan'a yakın zamanda ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Main karakterimle orthanc t2 cm'leri yaptım.(FF CM hariç) ama hala first age'm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bi hevesleniyorum başlayım diyorum ama o wow'un cartoon tarzı grafiklerine alışınca bu lotro'nunkiler çok kütük geliyor gözüme hevesim kaçıyor bak Swtor'daki grafikler bunda olsa yeminle oynarım

Lotronun grafikleri WoW un çizgi filmsi grafiklerinden çok daha iyidir. Rohanı önsipariş ile aldım ben basic paketden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Bi hevesleniyorum başlayım diyorum ama o wow'un cartoon tarzı grafiklerine alışınca bu lotro'nunkiler çok kütük geliyor gözüme hevesim kaçıyor bak Swtor'daki grafikler bunda olsa yeminle oynarım

Lotronun grafikleri WoW un çizgi filmsi grafiklerinden çok daha iyidir. Rohanı önsipariş ile aldım ben basic paketden.

Lotro nun grafikleri ilk başta bana çok kötü gelmişti ilk ücretsiz olduğu döneme başlamıştım bazı yerleri paintle çizilmiş gibiydi özellikle dağ kısımları , ondan sonra sıkılıp bırakmıştım , tekrar başladığım zaman grafikleri daha güzel gelmişti gözüme , warcraft ın grafikleri benim uykumu getiriyor dota olsun wow olsun oynadığım zaman bir süre sonra esniyorum.Benim gözlerimi çok yoruyor.Lotronun grafikleri bu bakımdan wow dan daha sade ve güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

quote:

Lotro nun grafikleri ilk başta bana çok kötü gelmişti ilk ücretsiz olduğu döneme başlamıştım bazı yerleri paintle çizilmiş gibiydi özellikle dağ kısımları , ondan sonra sıkılıp bırakmıştım , tekrar başladığım zaman grafikleri daha güzel gelmişti gözüme , warcraft ın grafikleri benim uykumu getiriyor dota olsun wow olsun oynadığım zaman bir süre sonra esniyorum.Benim gözlerimi çok yoruyor.Lotronun grafikleri bu bakımdan wow dan daha sade ve güzel.

Sade ve güzel birde gerçekçilik payı diğer oyunlarınkinden çok daha fazla , sadece uzaktaki dağlar dediğin gibi paintte boya püskürtme ile yapılmış gibi Ama o dağa yaklaştığında ayrıntılar çıktığı zaman iyi çizmiş elemanlar diyebiliyorsun ama uzaktan facia bazı yerler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sade ve güzel birde gerçekçilik payı diğer oyunlarınkinden çok daha fazla , sadece uzaktaki dağlar dediğin gibi paintte boya püskürtme ile yapılmış gibi Ama o dağa yaklaştığında ayrıntılar çıktığı zaman iyi çizmiş elemanlar diyebiliyorsun ama uzaktan facia bazı yerler.

Saygı duyarım, amacım burda WoW fanlığı yapmak değil ancak alıştığım için artık diğer oyunların gerek grafikleri gerek kontrolleri bana kütük gibi geliyor. Hani karakteri hareket ettirince zorluk çekiyorum içim bunalıyor. Hani WoW'da da öyle ahım şahım son teknoloji grafikler yok ancak mevcut, kendine has grafik motoru bana çok esnek, çok rahat oynanabilir bir karakter bir evren hissi yaşatıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygı duyarım, amacım burda WoW fanlığı yapmak değil ancak alıştığım için artık diğer oyunların gerek grafikleri gerek kontrolleri bana kütük gibi geliyor. Hani karakteri hareket ettirince zorluk çekiyorum içim bunalıyor. Hani WoW'da da öyle ahım şahım son teknoloji grafikler yok ancak mevcut, kendine has grafik motoru bana çok esnek, çok rahat oynanabilir bir karakter bir evren hissi yaşatıyor.

Bende LOTRO fanlığı gibi yapmış olmak istemiyorum ama Lotronun grafiklerine alıştıktan sonra birazda şu WoW a bakim demiştim, bi türlü görüntüye ısınamadım bana çok garip geliyordu. Zaten online oyunların hiç birisinde üst düzey grafik yok olsaydı lagdan oynayamazdık.Millet oyunların bu haliyle bile zor oynarken diğer türlü ölüm

• Oyunda 65 level iken 650 olan stat caplerinin İsengard ile kaldırılması PvMP'yi batırdı resmen. İşini bilen freepler ölümsüz oldu resmen Moors'ta. Tanklar vitality abanıyor, Hunter agility, Champler Might.

Öyleki 5700 morali olan champ gördüm. Benim 65 champım 6900 Moraldi. Düşünün artık adam nasıl Might abanmış...

İsengard gelmeden önce bırakmıştım oyunu sınav nedeni ile. Şimdi yeniden başladım ama Moorsta kesinlike creep oynamaktan zevk alamıyorum. Birde freeplerin bu kadar op olmalarına rağmen glff'de ağlamalarına kıl oluyorum. Adamlar 65 level iken PvMP yapmamışlar o zorluğu(her 2 taraf için), o eğlenceyi, muazzam taktikleri yaşamamışlar. Gelmişler glff'de warg'ın sprinti çok op ya yakalamıyoruz tek yakalanınca ölüyoruz diye ağlıyor.

Neyse içimdekiler döktüm.

LotrO son 1-1.5 yılda çok paragöz bir oyun olmaya başladı. Mounted combat adam akıllı olmaz ise çok kan kaybedecek oyun.

• para vermeden oynanmaz mı bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

para vermeden oynanmaz mı bu oyun

Oynayabilenler var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed Martin

para vermeden oynanmaz mı bu oyun

Oynayabilenler var.

Ben büyük bir orta dünya hayranıyım.Online rpg oyunlarını pek sevmesem de oynayasım geliyor,ancak duyduğuma göre para vermeden 35 lv in üzerine çıkamıyormuşuz.Peki bu nasıl oluyor biraz daha açabilirmisiniz? 35 lv i geçemezsek bile çok büyük bir sıkıntı yaratır mı?
  • 35 level dediğin pek bişi değil yeni birisi için 1 hafta, tecrübeli birisi için 1 gün. Level 35 değil level 75 e kadar bile free olarak kasabilenler ,oynayanlar mevcut ama zor çünkü oyun sizden para almak istiyor.VIP oyunculara tanınan özelliklerin hiç birisi free oyuncularda yok.Oyunu seven bağlanan birisi bir yerden sonra para vermeyi kabul ediyor zaten.
  • beyler landroval server'ında oynayan varmı ? vip membership aldım bundan sonra boş günlerimin hepsinde online'ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

beyler landroval server'ında oynayan varmı ? vip membership aldım bundan sonra boş günlerimin hepsinde online'ım

Bence pek yoktur 1-2 kişi çıkabilir ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saurone

beyler landroval server'ında oynayan varmı ? vip membership aldım bundan sonra boş günlerimin hepsinde online'ım

Hayat Brandywine'da hep öyleydi, hep böyle kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 14 Ağustos 2012; 0:12:52 >
  • NDA kalkmasıyla birlikte Rohan ek paketinden görüntülerde gelmeye başladı

http://forums.lotro.com/showthread.php?475972-A-Vision-of-Rohan...
  • Bende en son geçen sene oynamıştım şimdi yeniden başladım. İlleri doğru VİP de alırım tekrar bırakmazsam oyunu.
    edit: Laurelin serveri iyimidir beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurWho -- 27 Ağustos 2012; 2:43:32 >
  • İyidir
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Oyun içinde arkadaşlarımızla nasıl buluşuyoruz acaba. Onlıne oyunlara biraz yabancıyım.Sorum çok basitse lütfen kusuruma bakmayın.............
  • Nasıl bir buluşmadan bahsediyorsun? İkinizde aynı serverda oynuyorsanız aynı yerde buluşur birbirinizle koklaşabilirsiniz
  • Snowbourn Server;
    75 Hunter
    75Burglar
    69 Champ
    65 Loremaster
    40 Captain
    1147tp
    40g
    İlgilenen arkadaşlar irtibata geçsinler..
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.