Şimdi Ara

LORD_YARKAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum önceden verildimi diye ama lord_yarkan bu işte mubarek 250 milyar hpsi var sanki olduremiyorlar bir turlu buyrun sizde seyredin.Bu lvl 80 unique ne zaman koyacaklar acaba bizimkine. şarkıda guzelmiş be çerez oluyor bu videonun yanına

http://www.youtube.com/watch?v=0f9mY_Z2vaU&search=sro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 22 Nisan 2006; 16:48:22 >

• sizden bir ricam varhttp://www.silkroad-oasis.com/index.php?page=movies şu sayfaya girin bakın pvp tournament yazıyor ben onları bir yukleyemedim flashgeti falan olan bir arkdaş varsa lütfen denesinde yuklesin ben eskiden yuklemiştim şimdiyuklenmiyor yardım eden arkdaşlara çok teşekkür ederim. Bu
    istedigim pvp şampiyonasından çekilmiş videolardır. bu oyuna ilk başladığımda yani aegede lvl 12 iken buluştum sonra bıraktım gifp hemen baştan başladım blade oldum ama tabi str int olayını bilmedigim için yeniden başlamak zorunda kaldım lvl 34ken lütfen rica ediyorum yukleyen bir arkdaş rapidshareden upload etsin buraya koysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 22 Nisan 2006; 17:13:47 >

• max lvl 80 olunca Taklamakan çölüyle birlikte eklerler oyna intciler bu yaratığı zor keser valla str blade adama 5000 koyyo hayvanat
  • yok abi ya keserler. ilk server açıldığında intciler yine lvl 60 olan ilk kişilerdi. kesiyorlardı isayetru'y, ama tabiki kaç defa olduklerini bilmiyorum neyse şu pvp şampiyonanı olayını rapidshar e den biri upload edip buraya koyarsa çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 22 Nisan 2006; 17:48:08 >
  • videoda bişey dikkatimi çekti bossun tam öldüğü yerde yan taraftan bi tane old weasel geçiyo.yani burası jangan.iyide lord yarkan ın janganda ne işi var.bu monster scroll olabilir.sizce??
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

videoda bişey dikkatimi çekti bossun tam öldüğü yerde yan taraftan bi tane old weasel geçiyo.yani burası jangan.iyide lord yarkan ın janganda ne işi var.bu monster scroll olabilir.sizce??

kore serverinde Gmler unique monsterları lvl 91 elemanların toplu isteği olursa istenilen her yere istedikleri kadar ışınlıyorlar. kore serverında lagda yok tam sayamadım ama rahat bi 50 server var adamlarda bi ara buraya koymuştum serverlerın listesini
  • beyler bu janganda haritayı actıgımızda janganın sag tarafında kalan bi kale var orada lvl 10 stone ghost falan var orada cıkıyor. oraya geliyor. hani lvl 27 taş adamların korudugu kapı var oradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blood Knight
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

beyler bu janganda haritayı actıgımızda janganın sag tarafında kalan bi kale var orada lvl 10 stone ghost falan var orada cıkıyor. oraya geliyor. hani lvl 27 taş adamların korudugu kapı var oradan.
    P4P800
    evt galiba orasının ismi Stone Tombdu yanlış hatırlamıyorsam ve büyük olasılıkla orası
    quote:

kore serverinde Gmler unique monsterları lvl 91 elemanların toplu isteği olursa istenilen her yere istedikleri kadar ışınlıyorlar. kore serverında lagda yok tam sayamadım ama rahat bi 50 server var adamlarda bi ara buraya koymuştum serverlerın listesini

Buda güzelmiş neset güzel olan ne biliyormusun demekki bu oyunda gm var yani o kadar botçular oyunun iflağını sevrediler hala tık yok. hafatda 2 kişiyi banlıyorlar göstermelik başka bir şey yaptıkları yok

Şu pvp tournament olayına birisi hala el atmadımı ya lütfen rica ediyorum yükleyip biri upload etsin ben yüklemeyi beceremedim

• kore silkroadında gm ye ben türküm diyince adam elinden gelen yardımı yapıyor onuda söyleyim japon serverındaki gmler pek dünyayı umursamıyor zaten avrupa serverında gm hiç olmasada olur adamlara bişey anlatana kadar göbeğin çatlıyor zaten taiwan serverında oynamanın hiç bir yolunu bulamadım daha üyelik almanın bir yolunu bulursam orayada bakcam
  • Galiba bizim serverlarda 1 tane GM var oda zaten şirinleri kovalamaktan bi halt yedigi yok (Gargamel ya o yüzden) ama şu gm asistan olayı olsun eminim bot olayında bayağı bir azalma olur gerçi vietnamlıları yaparlarsa adamlar bir şey yapmaz doğal olarak kendi ulkelerindeki insalra arka çıkacaktır.

YA şu pvp tournament oalyına el atan yokmu ya hadi ya yokmu bir çalışkan dostumuz yazlımdan anlayan plssssssssss
  • arkada$lar videoda bu unique monsterı,ilk olarak Jangan'ın kuzey doğusundaki Chi'jin Tomb'da kesiyorlar...Sonra Jangan'ın deği$ik yerlerinde de kesiyorlar...Bana özel bir scrollla çıkarılabilen bir Unique Monster gibi geldi...
  • Bencede bu monster scroll ile çıkmış olabilir emin olmak lzm(ama bu kadar da değildir hani)

Ben şahsen jangan kapısında 5 tane büyük dew troll gördüm,ewet ewet yanlış duymadınız hani o yüzüklerin efendisi trollarından yemin ediyorum...!!!!Hepside monster scrolla çağırılmışlardı,we üstlerine tıkladığımda "yahu du bi bakayım bunların adı neymiş" gibisinden..Bir de ne göreyim isimleri yok!!!!Yani monster scrollardan unique monsterlar çıkabiliyor,ama bunlar 5 adetti we de hepsinin elinde büyük çiwili tokmaklarla troller saldırıyordu millete!!!Yuh dedim,yani oyunun suyunu çıkarttınız bre yapımcılar...
  • orası haritanın en sağ üstköşesinde lv8-9 aslanların bulunduğu kale
    ortam tertemiz hiç ufak yaratık çıkmıyor çıksada crit 1 vurur
    sıkıştırıp kesmişler bu yok henüz avrupada sanırım
  • Ya dünden beri sizden bir şey rica ediyorum bir kişide abi yaptım olmadı demedi demk ki kimse uğraşmamış.
    O kadar bir pvp tournament seyredeyimde en iyi charı goreyim diye istersiniz ama hazır olsun istiyorsunuz ben yazaılımdan anlayan birisi olsam gelecem koyacam buraya ama işte anlamıyorum. karar verdim atrık bu foruma kesinlikle bir şey koymıcam. Bende herkes gibi araştırmayıp armut piş ağzıma düş yapacağım en güzeli bu demek ki!!!!
  • eevt burası jangan kesinlikleilk baştaki yerde chıjn tomb un olduğuyer stone ghost lar var onun sonundalar ırdan çıkmış öküz.lvl 12-13 lükadamlar geliyor oraya ne yaparlar acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nehaber -- 23 Nisan 2006; 17:05:42 >
  • SMİTH KARDEŞ BU ŞARKIYI KİM SÖLÜYOR BİLİYORSAN SÖLE Bİ ZAHMET
  • tatu
  • EŞHEDÜ ENLA İLAHE....
  • benim bişey daha dikkatimi çekti bu video yoyu bence bir gm çekmiş çünkü dikkat ederseniz atlı şahısa 30 levellik ata binmiş

ve lord yarkan yere vurdugunda o leveldeki adam ayakta kalmaz yanılıyorsam düzeltin
  • hojam adamlar uçmuş yaw
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.