Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun güzelmiş. Grafikler ahım şahım değil Pro'da olduğum halde ama aldırış etmiyorum pek. Oynanış şuanlık karakterimden kaynaklı diye düşünüyorum hantal baya Knight açtım. İlk Boss'u 2 seferde geçtim taktikleri öğrenmek lazım patır küldür girilmiyor.
  • Bende aldım complete edition, indirimle fiyatı çok uygun.
  • Oyunun ikinci boss'unuda tek seferde geçtim elim alışıyor yavaş yavaş :)) özlemişim zorlu bossları şaka maka zor yahu karakteri biraz adam ettim hantaldı şuan çok seri oldu. Bloodborne-Dark Souls oynamış varsa bu tarzı seviyorsa kaçırmasın 15 lira için değer God of War gelene kadar takılıcaz artık yapıcak bir şey yok.

Ayrıca oyunda hile mi bug mu onu mutlaka yapın arkadaşlar kırmızı iksir hilesi 12 tane kırmızı iksir yaptım. Nasıl yapıldığı Youtube'da var oradan bakın mutlaka. İkinci boss 3 kırmızı iksirle girilmiyor, imkansız.
  • Ben bu oyunu merak ediyorum ama zora gelmiyorum, Atmasfer için oynamak istiyorum
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    daha önce bloodborne ile dark souls oynadıysan bunuda bakmalısın tabi ki bir onlar kadar olmasa da yinede gideri var şuanlık iyi gidiyor. Bu tarz oyunlarda grafiklere aldırış etmem ama bloodborne ile dark souls 2 den bile daha beter grafikleri var onuda belirtiyim. Onun dışında bir sorununu göremedim Pro'da oynuyorum.
  • Arkadaşlar gereğinden fazla damage alıyorum oyun buga girdi bence çünkü bi yayıncı izliyorum atıyorum onun 30 damage aldığı düşmandan ben 60 damage alıyorum üstelik seviyem yüksek olmasına rağmen zırh falan da var üstümde var mı çözümü ilk defa oynuyorum oyunu daha önce souls oyunları oynadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne ve souls serisi hayranı olarak bu oyunu gözden nasıl kaçırmışım anlamadım.

Yeni başladım fakat oyun gayet tatmin edici.
    Bu arada bilenler cevap verirse sevinirim. Ben oyunu complete edition olarak aldım.
    İçinde ek bölümler var mı?
    Varsa bunlara girmek için souls oyunlarında olduğu gibi özel birşey yapmak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 3 Kasım 2018; 16:11:47 >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Değeri bilinmeyen yapımlardan birisi. Ayrıca bu firmanın yeni Oyunu Surge yi de öneririm. En az Souls serisi kadar zordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten tek Dlc çıktı o da içinde mevcuttur. Artı olarak başlangıç amaçlı bir zırh silah seti menünde bulunuyor.
    Demirciyle karşılaşacaksın. Bir süre sonra sana bir yerden bahsedecek oraya ışınlanıp ışınlanmamak sana bağlı. Işınlamayı yine demirci yapacak.
  • oyunu oynayamayanlar kötülemiş yavaş falan diyorlar sitelerde en agır karakterı aldım clerıc stat dagılımını ıtemlerını ıyı ayarladınmı ölümsüz gibi birşey oluyor hızada zamanla alışıyorsun 1 saatoynayıp begenmeyenler action oyunlarına aksın agır atmosfere çılgınca moblar ve hız gitmez zaten boslar birazdaha zorlu olabılırdı 1 2 seferde alısıyor ınsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Zaten tek Dlc çıktı o da içinde mevcuttur. Artı olarak başlangıç amaçlı bir zırh silah seti menünde bulunuyor.
    Demirciyle karşılaşacaksın. Bir süre sonra sana bir yerden bahsedecek oraya ışınlanıp ışınlanmamak sana bağlı. Işınlamayı yine demirci yapacak.
    O zaman compelete edition içeriği çok dolu değilmiş. Standart sürümle arasında pek fark yok sanırım. Standart sürüm 17 TL complete 28 TL olduğu için standart sürüm tercih edilebilirmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bitirip DLC’ye öyle girerim demiştim.

Bitince en başa döndü :(

Şimdi tekrar DLC’ye girmek için ilerleyip demirciyi mi bulmam gerekiyor?

Hızlıca DLC’ye girmem için ne yapmam gerekiyor?

Maalesef öyle bir saçmalığı var oyunun. NG+ yapıp hızlıca ilerleyip girebilirsin zaten speedrun 1 saat sürüyor (bug-glich kullanmadan)
  • Arkdaşlar oyun ilk çok yavaş geldi. Ds lerden bb lerden sonra normal diye düşünüyorum. Alışırmıyım acaba?

• Merhaba

Çakma bir oyun
    Ben olsam para vermem
    Arkadaşta biraz oynadım para etmez
    Asıllarına bakın kopyasını boşverin
    Hatta Nioh alın bakın indirimden daha keyif verir

Güle Güle..
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Ben bunu kabul etmiyorum ona bakarsan her oyun birbirinin kopyası mesala lok dotadan örnek alınmış bir oyun bu böyle diye insanlar lol oynamasın mı ? Sekiro çıktı souls serisyle ayni dinamiklere sahip ee onda oluyor ama neden onu ayni firma yapti diyemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Merhaba

Çakma bir oyun
    Ben olsam para vermem
    Arkadaşta biraz oynadım para etmez
    Asıllarına bakın kopyasını boşverin
    Hatta Nioh alın bakın indirimden daha keyif verir

Güle Güle..
    yav he he tamam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.