Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bitirdim ve baya üzülfüm ilk baslarda baya zorlandım ancak büyü kullanımı sayesinde rahatladım
    @RedTigger

dostum sende oynamalısın istediğin an hesap bende haberin olsun. sayende ds 2 oynadım ancak ne kadar grafik ve vuruş hissiyatı zayıf pl5sada dunyası seni alıyor ve uzun oldugu için seni tatmin ediyor ps 4 versiyonu oynamayan şans versin ds 3 ciddi anlamda herkes oynasın tarzında kolaylaştırılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah Kardeşim. Sen tavsiye ediyorsan iyi oyundur. En kısa sürede denerim. Kardeşime haber veririm

DS2 biraz zor ama gerçekten çok sağlam bir oyun. Tabi DS3 ten sonra biraz sönük kalabilir. Ee arada o kadar yıl farkı var olacak o kadar

• Bu tür oyunlardan önce detaylı rehberleri okurdum ancak bu oyunla ilgili detaylı bir rehbere hiç rastlamadım bahsedildiği kadar zor bir oyun değil demekki yada bildiğiniz detaylı bir rehber varsa linkini paylaşırmısınız?
  • proximaa kullanıcısına yanıt
    çok aşırı detaylı olmasa da benim kanalımdaki videolar epey kapsamlı hatta tam çözüm ayarında..yararı dokunabilir..takıldığın noktaları da sorarsan elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbula

çok aşırı detaylı olmasa da benim kanalımdaki videolar epey kapsamlı hatta tam çözüm ayarında..yararı dokunabilir..takıldığın noktaları da sorarsan elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Plus hediye veriyor bu ay ordan indirir indirmez başlayacağım takıldığım bir yer olursa mesaj atarım şimdiden yardımların için çok teşekkürler
  • Güya bu gece plusta indirime açılacaktı hala ses yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

Güya bu gece plusta indirime açılacaktı hala ses yok ya

Genellikle ayın ilk çarşamba günü açılıyor hocam plus oyunları bu gece açılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: proximaa

Güya bu gece plusta indirime açılacaktı hala ses yok ya

Genellikle ayın ilk çarşamba günü açılıyor hocam plus oyunları bu gece açılır..

Bu gecede oynamayacağız anlaşılan.
    Cevap için teşekkür ederim dostum.
  • İlk defa bir oyunda bosslara takılmıyorum ama bossa giderken şu kalkanlı mobları bir turlu kesemıyorum bosa uğraştığım kdar uğraşıyorum resmen bunu bir püf noktası varmı ya?
  • Selamlar,
    oyunu plus dan indirdm gayet güzel oyun fakat frame ratelerde çok düşüşler var,
    ilk bossda yenildim 2 kere sırf frame rate düşmelerinden,
    bence onun dışında güzel oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

oyunu bitirdim ve baya üzülfüm ilk baslarda baya zorlandım ancak büyü kullanımı sayesinde rahatladım
    @RedTigger

dostum sende oynamalısın istediğin an hesap bende haberin olsun. sayende ds 2 oynadım ancak ne kadar grafik ve vuruş hissiyatı zayıf pl5sada dunyası seni alıyor ve uzun oldugu için seni tatmin ediyor ps 4 versiyonu oynamayan şans versin ds 3 ciddi anlamda herkes oynasın tarzında kolaylaştırılmış

Ortalama kaç saat sürdü oyun ?
  • Oyunun atmosferi çok harika, her türlü gideri var. Steam versiyonunu indirimde almıştım, PS4 versiyonu framerate sorunları yaşatsa da, grafikleri çok temiz görünüyor...
    Var hocam büyülerden RAM'i kullanırsan onları kolayca indirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 8 Eylül 2016; 15:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Var hocam büyülerden RAM'i kullanırsan onları kolayca indirirsin.

Saolasın hocam akşam hemen deneyeceğim.
    Rica ederim. Özellikle bosslarda ve kalkanı bir türlü indirmeyenlerde çok işe yarıyor.

• oyundaki boss'ları hatırlayınca bile tüylerim ürperiyor allah kolaylık versin beyler
  • @ScRyedd

14 saate bitirdim dark souls gibi uzun değil ancak güzel mobları var.
    Kalkanlı moblara büyük kullanmak şart oyunda bosslardan çok zorlanırlar beni

• Youtubeda videoları izliyorum bazıları kosup zıplayarak vuruyor hangi tuş kombinasyonu ile yapılıyor bilgisi olan var mı?
  • X+R2 ye basılı tutarak.

Oyun nihayet bitti. Güzel bir deneyimdi. Kurbağa kardeşlerde ve son bossta biraz zorlansam da öyle aman aman bir zorluğu yoktu. Bitirince insan gerçekten tatmin oluyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 9 Eylül 2016; 15:57:37 >
  • arkadaşlar ben serisini tamamladım..belli yerlerde takılanlar kanalımdaki videolardan bakabilir..bu arada son boss'ta zorlanırsanız aşağıdaki videonun son 6-7 dakikasında boss'u kitleyen glitch'in nasıl yapıldığını da anlattım..bu arada mob'larda zorlananlara karakterin faith'ini yükseltip önce ram arkasından da quake basmalarını tavsiye ederim..boss'larda da magic shard içip 30 saniye çılgınlar gibi ram atın :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.