Şimdi Ara

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
5
Favori
18.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama tabiki pişman oldum bossları kesiyoruz elinde kalkan tutan düşmanları öldüremiyoruz . Nasıl bir mantık hatasıdır bu anlamıyorum arkadaş ya . Bossu neredeyse hasar almadan geçtim kalkanlı düşmanlarda bug falan var hiç bir türlü hasar işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Ama tabiki pişman oldum bossları kesiyoruz elinde kalkan tutan düşmanları öldüremiyoruz . Nasıl bir mantık hatasıdır bu anlamıyorum arkadaş ya . Bossu neredeyse hasar almadan geçtim kalkanlı düşmanlarda bug falan var hiç bir türlü hasar işlemiyor

bir oyunda en sevmediğim nokta normal düşmanların bazen bosstan çok daha zorlayıcı olmasıdır

• Bu oyun kac gb arkadaslar psnde 4gb kusur yazıyor dogrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. oyunun iki kupası hariç bütün kupalarını aldım. bu iki kupa için benden yapmamı istediği şeyleri yapmama rağmen kupayı vermiyor.
    kupalar:
    1- http://www.playstationtrophies.org/game/lords-of-the-fallen/trophy/97399-Treasure-left-alone.html
    2- http://www.playstationtrophies.org/game/lords-of-the-fallen/trophy/97401-No-one-can-hear-you-scream.html

bilen varsa yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. platinum kupayı almayı çok istiyorum. bu kupayı bloodborne de dahil bir çok oyunda aldım ve almaya da devam etmek istiyorum. bağımlı yapıyo ya

• ganyotcu1453 kullanıcısına yanıt
    o oyunu indirirken oyuna başlayabilmen için indirilmesi gereken boyut. toplamda 10.725 mb
  • Oyun çok güzel yaklaşık 15 saatmi ne oynadım daha 6. Boss dayım lakin özel silahkar bulamadığım için silahlarım biraz düşük legendery silahları nasıl kulllanabiliyoruz? Ve de hangi legendery itemi tavsiye edersiniz?

• Dark Souls benzeri oldugunu duyunca benim de alasim geldi. Bayagi guzele benziyor

• Öyle yerden yere vurulacak bir oyun değil keyif alarak bitirmiştim.Bloodborne- Souls serisiyle kıyaslamayacaksanız alın derim.Tabiki o oyunların yanında sönük kalıyor ama iyi bir alternatif.

• Oyun beklediğimden zor çıktı. Kesinlikle deneyin derim.

• Oyuna bir de Türkçe altyazılı olarak bakın arkadaşlar
  • Konuyu yukarıda görünce canım çekti, tekrardan girdim bir iki mob kestim. CI Games'in yaptığı her oyunu oynamama rağmen Lords of the Fallen dışında hepsi çöptü ama bu oyunda ciddi manada başarılı bir iş çıkarmışlardı. Mobların boss'lardan daha zor olduğu yegane oyun olarak aklımda yer edindi ve elbette zırhları unutmak ne mümkün. Zırh tasarımı konusunda muadillerinin çok ötesinde bir oyundu.

Şöyle birkaç tanesini ekleyeyim, bu oyunu oynamayan varsa oynama şevki falan verir belki.

LORDS OF THE FALLEN (PS4 ANA KONU)

• @melkor23
    Gecen indirimden aldım ancak oynama konusunda kararsızdım senin tavsiyen ile baslarım.
    Bloodborne ve darksoul oyunlarını hep senin rehberlerin sayesinde oynadım ve büyük zevk aldım.

• madem oyunu henüz oynamayanların canını çektiriyoruz bu da benden olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

@melkor23
    Gecen indirimden aldım ancak oynama konusunda kararsızdım senin tavsiyen ile baslarım.
    Bloodborne ve darksoul oyunlarını hep senin rehberlerin sayesinde oynadım ve büyük zevk aldım.

Ucuza kapmışsın madem mutlaka başla derim. BB'yi bir kenara koyuyorum ama DS'leri sevdiysen bunu da seversin, şüphen olmasın. Karakter yaratma ve sınıf seçme sistemi dışında tüm oynanış mekaniği aynı, ayrıca DS'ler gibi öyle zamanını alacak uzun ve karışık bir oyun da değil. Ben ilk oynayışımda 17 saatte bitirmiştim, geçen konuyu görünce canım çekti tekrar başladım. Aslında şunu da söylemem gerek öyle çok çok iyi bir oyun değil elbette, mesela mekan çeşitliliği çok zayıf, genelde aynı yerlerde dolaşıyorsun, boss sayısı az ve tüm boss'lar çok kolay, mob'lar ise saçma sapan kodlanmışlar örneğin etrafında hiç durmadan dönen mi dersin, kalkanını hiç indirmeyen mi dersin böyle sanki bug'da kalmışcasına hareket eden sinir bozucu mob'lar var, boss'lardan daha çok zorluyorlar. Ancak bunlara rağmen oyunu kendine bağlayan, oynatan şey ise, en azından benim için birincisi zırhlar, ki bu tip fantezi rpg yapımlarında görüp görebileceğin en iyi tasarımlar mevcut, ikincisi ise dövüşmek ciddi anlamda keyifli, hatta DS serilerinden bile daha iyi diyebilirim. Bu konuda abartmadığı eline bir balyoz veya balta alıp mob'un kafasına geçirdiğinde anlayacaksın.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir tespit. 3. Bossu geçtikten sonra kalkanını hiç indirmeyen moblar var onlar yüzünden oyunu bırakmak zorunda kaldım.

• seriye 2. bölüm geldi arkadaşlar..shard of heroes iksirini kullanarak 2. boss'tan alınan silahı da gösterdim..daha önce oynayanlardan bu kısmı farketmeyenler veya görmeyenler de bir göz atabilir
  • @melkor23
    Bende zırh konusunda baya takıldım cidden o havayı yaşatıyor ds serisinde bunu yaşayamadım maalesef.
    Ancak arkadaşın da dediği gibi 3. boss dan sonra gelen eli kalkanlı mob yuzunden dün cinnet geçiriyordum bırakdım.
    Bildiğin bi trip var mı bu mob için boss bile çok çok kolay diyebilirim

@canbula
    Arkadaşım gece yatmadan izlemeye çalışıyorum videolarını uslubun ve detaycılığın gerçekden takdire şayan umarım hak ettiğini alırsın ancak yılma sürekli destekle videolar ile belli süre sonunda zaten alırsın karşılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 21 Temmuz 2016; 17:53:07 >
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    iyi dileklerin için teşekkür ederim..bu arada yarın 3. bölümü yayınlayacağım ve o moblarla ilgili de taktiğim var..büyü kullanımı..brawler sınıfındaki ram büyüsüyle koç başını üstüne salacaksın apışıp kalıyorlar :)
  • Kehanist kullanıcısına yanıt
    Başlarda kalkanlı mob'lar cidden sıkıntı, büyü olarak brawler tercih etmediysen en iyi yol heavy attack. Mob saldırıya geçtiğinde koşarak yanından geçip sırtına heavy attack yapacaksın. The Beast boss'una kadar, özellikle de kalkanlı mob'ları kesmek biraz terletebiliyor ama Beast'den müthiş bir hammer düşüyor; o ve ondan sonra bulduğun birçok silah ile tek atmaya başlıyorsun.
  • büyü de kullanmaya başladığım yeni bölüm yayında arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.